Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miroo_7

    1) přestaňte už ty hry cpát na tu Olympiádu, NIKDO to nechce, ze všeho nejmíň hráči 

    2) Epic dokázal maximálně to, že je králem v rozhazování peněz 

  • patr
    pridrbana hra.  mohli by normalnejsie rozbehnut call of duty s crossplay a dat battleroyale mod f2p po vzore fortnite.  Kazdy rok nova sezona
    tato hra je omyl celeho priemyslu 
    • Duncan66

      Kdyby to byl omyl, tak to nehrajou desitky milionu lidi po celem svete. Omyl je spise vase zakonzervovane subjektivni mysleni ;-)

      • patr

         Zachytili vlnu na zaciatku vo free to play forme. A to uz je len retazova reakcia kedy to mnohi novi hraci hraju len preto, lebo to ma vysoku sledovanost a komunitu a nie preto ze by to bolo vyslovene lepsie ako ine novsie tituly.

        Ja jedine co na tom najviac neznasam je chaoticke stavanie. Gameplay kedy hraci namiesto strelby zacnu stavat je omyl v zanri akcnych strielaciek. 

        • Duncan66

          evidentne se to v necem trefilo do potreb a vkusu mnoha hracu, jinak by to tu komunitu a hratelnost nemelo. Podobnych free to play her vznikaji kazdy rok desitky spise stovky a takovou popularitu ma maloktera.

    • kuRe

      Omyl mozna je, ale sype to a je to popularni :) takze tak

  • Veskoslav

    Může mi autorka toto vysvětlit?

    "Epic zase jednou ukázal, kdo je mezi videohrami současné doby pánem."


    Epic není v ničem pánem. Je jenom pánem v tom, že dokázal prostě z děcek vytáhnout dost prachů na to, aby rozpoutal válku o exkluzivity, rozbil naprosto KC svět (spousta lidí si rozmyslí podporu her) a zničil si tak pověst, kterou si roky budoval jako tvůrce perfektního enginu.


    A 2 miliony? To je tak sladké, když finále loňského TI 2018 sledovalo 15 milionů diváků, celkově pak něco kolem 55 miliónů za celý turnaj. Však ono věková kategorie Fortnite je někde kolem 10-14 let.

    • Zajímá mě, jestli tu budou psát o největším prize poolu v historii esportů, TI2019 už má víc jak fortnite :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit