-
Kdo vymyslel tak blbé úkoly, že nevím co mám dělat? Např. driftovat, ale když v tom městě jezdím a driftuju, tak se nic neděje. Hra je zkrátka nedohratelná kvůli těžkým a nepochopitelným úkolům.
-
Na publikování recenze ve stejný čas jste se s hrej a eg domluvili? :)
-
-
Zjisti si kdy mohli vyjit prvni recenze a pak mudruj. Takovy chytraky jako ty, co pritom vi lejno mam nejradsi
-
-
je to vubec recenze kdyz redaktor musi poslouchat kdy o tom ma napsat? takovej PR clanek spis kdo vi co csechno mu nadiktujou
-
-
Ty se koukám vyznáš *1* Recenzent, respektive web, ma jediny omezeni a to sice že to nesmí vydat před embargem, toť vše... Také doporučuji zjistit co písmena PR dohromady znamenají, to tady taky moc lidí nezvládá, ale často to viděj tak se to snaží používat, občas se trefí, občas ne
-
-
PR- Public Realm :D *15*
-
-
-
-
Skončilo embargo, proto všechny recenze vylezly ve stejný okamžik. *3*
-
-
Srovnání s verzí pro Xbox 360 by (ne)bylo?
-
-
-
Aha, takže tady není nad čím víc přemýšlet to je jasná páka. Nezbývá než jít dotoho. Rovnou po hlavě. *3*
-
Nehrál jsem, tak nevím, ani nemám konzoli, ale ten jízdní model na mě z videí působil strašně, podobně jako v The Crew.
-
-
ved je to arkada co si cakal Asseto Corsa ?
-
Je to simulátor ? ooooo pardóón já zapoměl, že lambo může normálně jezdit out of roud... Zase další zbytečnej komentář
-
-
*3* https://www.youtube.com/watch?v=o7ZPeF6faG8
https://www.youtube.com/watch?v=GuIe3TZzFZk -
-
Ty jo, to video s Jaguárem je boží!
-
-
Píše se zapomněl. A závodní hra nemusí být simulátor, aby musela fyzika za něco stát.
-
-
k cemu jizdni model, kdyz to smrdlas na packovaci... to je jak hazet perly svinim *6*
-
-
No Assetto Corsa se hraje na páčkovači poměřně slušně, hlavně při 60+ FPS (pod 60 je problém s odevzvou) :-)
-
Další staletý sorry už HOVA*O jako kámo ja jsem PCčkář a nedovedu si už představit hrát závodní hry na klávesnici(beru tvuj prispevek jen jako trolling) .... Jako gamepad je ta nejlepší věc vůbec na závodní hry... (Občas bys to mohl zkusit si připojit k PC xboxovej ovladač a zkusit to než bude vynášet ortel o nepoužitelnosti FPS je jiná písnička)
-
-
Souhlasim, že závody na klávesnici jsou zlo a gamepad je mnohem lepší, všichni asi chápem proč. Ale volant je přece jenom volant. No a úplně nejlepší je se na závodní hry vybodnout, pořídit si nějakej zábavnej starší verk a jet se projet v reálnym životě.
-
-
Jo, každej přece ví, že na jezdění je nejlepší klávesnice! *12*
-
-
Aha, takže chceš říct, že si gamepad nemůžu připojit k PC? Ne každý ví že k ježdění je nejlepší volant, ten je sice i na konzole, ale na ně nejsou žádné simulátory, forza nikdy simulátor nebyl a simulátor není ani konkurence gran turismo. Přitom by šly udělat simulátory i na konzole, ale protože většina vlastníků konzole jsou socky, co na pořádný volant + pedály + řadící páka nemají peníze, tak proč by se s tím párali, když můžou udělat arkádu, kterou zvládne s gamepadem hrát i malé děcko (pegi rating 3+) které si to vydupe u maminky=>větší prodeje, to je celé
-
-
Vole co to meleš? Nahoře píše že pačkovač je trapnej a ty hned že jde zapojit i do pc... Nejsi trošku mimo? Volant jde taky připojit ke všemu a recicky o sockach s konzolema frčej možná u vas na základce, tak to nenos sem
-
-
Já nahoře nic nepíšu, asi neumíš číst, termín páčkovač nepoužívám a termín socka jsem použil proto,že si tu mlel něco o herním počítači za nehoráznou naprosto nereálnou a přestřelenou sumu, zřejmě máš krátkou paměť, proti konzolím nic nemám ale tyhle kecy jsou přesným příkladem konzolových blbů, jakých je plné celé youtube, jeden argument jako druhý, jako ovce, ne všichni konzolisti jsou takový ale blbci jsou všude stejní, argument o škole si schovej na třídní schůzky, já si vydělávám a tak pro mě není problém skvělý volant od logitechu. Když ti konzoli koupila maminka jako drtivé většině místních konzolistů, tak chápu, že nemáš na kvalitní PC a že tvůj argument byl o klávesnici to tvoje volant jde připojit ke všemu - najednou!!!!! Tak radši drž hubu laskavě a nezapomwň mě nahlásit ať mám ban ty trapnej chudáčku
-
-
-
-
-
jizdni model je jedina vec ktera se v tehlech hrach nevyvyji.. jen grafika a cool veci.. protoze lidi na fyziku kaslou.. chteji do ruky ovladac a pripadat si, ze jsou nejlepsi zavodnici na svete.. o nicem jinem to neni.. :(
-
-
Jinými slovy očekáváte od arkádové závodní hry reálný jízdní model? Jasně, to dává smysl! *7*
-
-
Neříkám že reálný, ale ne debilní, auta nejsou lodě.
-
-
Každý má rád něco jiného. Já třeba velmi rád hraju Forzu Motorsport (4 a 5; ano, nejsem hardcore závodník, na to nemám čas, ani mě to nebaví - časy, kdy jsem se učil 14 dní přistávat s F-16 jsou nenávratně pryč), ale vyloženě arkádové ježdění mám rád tak. NFS je pro mě už pasé (nedávno jsem si přes EA Access zahrál NFS Rivals, což je sterilní, až příliš arkádová hrůza) a jeho místo zabral Horizon. Jedničku jsem před dlouhou dobou koupil ve slevě a - ač jsem od ní moc neočekával - neuvěřitelně mě nadchnula. No a po hraní dema dvojky se už teď vydání nemůžu dočkat.
Jízdní model mi přijde fajn - je inspirovaný Motorsportem, ale zároveň příjemně arkádový. Ne až tak hloupý jako NFS, ale ne tak přísný jako Motorsport. Ale chápu - každý má rád něco jiného, mně maximálně sedne toto.
Ale z titulu "hardcore hráče" ohrnovat nos nad jízdním modelem arkády je k smíchu. :-) (To nepatří ani tak Tobě, ale kolegovy nad Tebou.) -
-
Chápu tě. Nepovažuji se zrovna za hardcore hráče simulátorů(mám rád HC stealth hry, i když v dnešní době je o ně strašná nouze), mám rád tak něco mezi, například mi strašně sedla fyzika v novém GRIDu. Forza Horizon 2 může být opravdu dobrá, ale nezjistím to, jelikož se nechystám kvůli 1 hře kupovat konzoli, ani na to nemám prostředky. Jen na mě z videí ten jízdní model působí divně, v The Crew jsem se přesvědčil na vlastní kůži.
-
-
-
-
-
-
30 FPS, at zije nextgen!!!
-
-
Nejen honěním za frekvencí živ je člověk.
-
-
U zavodni hry ktera ma navozovat pocit z rychlosti a plynulost ,je 30 snimku vysmech. Ja bych to kvuli tomu nehral, stejne jako sem nehral NFS Rivals!
-
-
TY voe ... to je odpad koukat se na Top Gear ... to opravdu nedokáží s 25 FPS zprostředkovat pocit rychlosti ;) A přitom pocitově záleží spíš na obnovovací frekvenci zobrazovadla než na FPS ;)
-
-
Ty ses dobre dezo, ale pobavils. Na vysvetlovani rozdilu mezi hrou a videem uz nemam silu ani chut.
-
Co to moje oko zahledlo? Zase srovnavani fps u her a filmu nebo jineho zaznamu videa? Ja myslel ze uz i ti pomalejsi se poucili ze jabka nejsou hrusky.
-
-
Otázka ted stojí, jestli by nešlo vykreslovat hry tak, aby i jednotlivé snímky nesly informaci o pohybu, jako to je u videozáznamu, případně kolik výkonu by to stálo.
-
-
-
Ale díváš se na youtube.com na videa? Protože jsou taky v 30 fps:D
-
-
Přesně tak, kazit oči a navozovat motion sickness si může i jinde ;-)
-
-
-
bude to někdy na PS4 ???
-
Hurá tak xbone má aspoň nejakú kvalitnú exkluzivitu, teda počkať, xbone je tu už skoro rok a na konzolu už vyšla forza motorsport 5 a forza horizon 2? Žeby to boli až takí šikovní tí vývojári? Iste som si vedomí, že na hrách sa obmieňajú a pri vývoji striedajú hneď dve vývojárske štúdiá, ale keď sa na to pozriem z dlhodobého hľadiska tak behom štyroch rokov tu máme 4 závodné hry, ktoré sa často líšia medzi sebou len pozmenenou číslovkou za názvom hry ;)
Ale nedá mi poznamenať, že celá forza horizon 2 si zobrala notnú dávku inšpirácie z dirt 2? aspoň čo sa týka prezentácie a troška inšpirácie od veľkého brata nfs, najmä čo sa týka tých nahánačiek s políciou ? :) Ale neberte ma za slovo, možno je to len moja divoká predstavivosť a domýšľavosť. -
Tohle je nejaka recenze ? Vzdyt to je jen nicnerikajici popis nejake zavodni hry. Nic vic, nic min *7*
-
Zni to skvele. Prosim vas, nevite, jestli bude PC verze? Vim, ze to je xbox hra, ale na PC se hry prece prodavaji daleko vic, tak snad by to tam Microsoft mohl taky vydat, ne?
-
-
Si blazen ? Asi si fakt utekl z léčebny... Sice to je též moje zbožné přaní ale to dřív pojede čert do práce na bruslích... To by Microsoft totálně už zabil kdyby svojí největší exkluzivitu pustil. Možná čase za pár let vydají nějakou super kolekci která MOŽNÁ bude i na PC jako je spekulace u HALO Master Chief collection... Takže počítej že FORZA nebude samostatně nikdy na PC :) No a to, že se prodávají PC hry víc na PC no nevím nevím možná indie hry ne AAA...
-
To s prodejem je vtip, nebo co to má být? *2*
-
-
Ty neznáš mAsera? To je rádoby troll, kterej se tu (a nejen tady) vyskytuje každou chvilku a snaží se prudit, takže nereagovat. Co FH2 týče, tak bych si to i zahrál, ale mám konzoli z druhého tábora, takže nic.. Snad se na PS4 objeví něco v podobné kvalitě.
-
-
Kde jeste se prosimte vyskytuju? Jako svuj exkluzivni domov jsem si vybral games.cz, jestli jeste nekde jinde potkavas jiny mAsery, tak na ty bacha, to nejsem ja a jejich kvalita tudiz bude vic nez pochybna,
-
-
Shut the fuck up
-
-
-
-
-
A potom ze ma clovek verit recenziam ked takyto hnoj kde lambo ide 200vkou cez pole ako monstertruck...chyba dynzmicka zmena pocasia a miliarda dalsich veci ktore mali uz zavody 10 rokov dozadu...max 6/10 za priemernu arkadicku s mizernou grafikou prostredia a debilnou cloud AI
-
-
Tak to mi dovol se te zeptat na tu hru z roku 2004 kde bylo promenlive pocasi, necham se poucit. Jinak pokud ti vadi, ze se s Lambem prohanis 200 ne v meste ale na louce, tak pak nehraj Forzu Horizon, ale sezen si poradnej simracing, vyber mas, rFactor 1 & 2, Assetto Corsa, iRacing a uvidime co vyleze z Project CARS. Horizon ma byt odpocinkovka a tak se to zatim jevi, Horizon 1 me bavil.
-