Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Nemůžu si pomoci ale FH4 byla pro mně prostě zklamáním. Šel sem dokonce do ultimátní edice, ale AI jezdců jedoucí ve vláčku (dle mého pozůstatek ze závodů na okruzích z forza motorsport), kde už od začátku je skriptem vybráno která dvě auta budou celý závod v čele, mi přišlo tak neuvěřitelně rigidní, že sem to po prvních 20 hodinách už nikdy nezapnul. A proto bych bohuzel forzu ani nikdy nemohl označit za nejlepší závodní hru, grafika i obsahu je vrchovatě, jen to tak trochu postrádá tolik potřebný adrenalin závodění kolo na kolo. A hrát multiplayer, kde se vás půlka hráčů snaží pro svou neschopnost vytlačit v první zatáčce, také není úplně to pravé co bych při závodění potřeboval zažívat. Ale asi bude vada ve mě, jelikož jsem nikde jinde neviděl že by to někomu vadilo tak jako mně. :)

    Co se týče updatu, připomíná to spíše Grand Theft Auto Editor, tam jsou nesmyslně levitující předměty částí snad každé uživatelské mapy. :) Hot Wheels dlc ve FH3 byla ta pravá Trackmania.

  • Snaha o odliv F2P hráčů Trackmanie je opravdu jasný :D nechápu, že tyto trackbuildingové editace nemá Trackmania pod nějakým trademarkem.

    Za mě FH4 rozhodně nic extra nenabízí a kromě grafiky, začíná připomínat všechno možné jen ne bývalou unikátnost FORZY.

  • oo diky za info, to by mozna stalo za reinstall

    • LessPh

      taky tak, taky tak... reinstall a jedem. FH4 je ta nejlepší automotive arkáda jakou jsem hrál.. a to jsem začínal s původními Test Drivy.

      Ale je to další hra, kterou musím vtěsnat do Vánočního seznamu her, který chci za 3 týdna volna zahrát... Challenge:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit