Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twicer

    Jo, byl to amatérský popis, ale propojení snímků s opakovaným dotykem kol tam prostě je, můžeš si ktomu přidat dalších 10 smajlíků, pokud to mastíš na konzoli, tak ten rozdíl stejně neuvidíš.

  • Peete

    🤣🤣🤣

  • zajimavy, ze to dostalo takovy vysoky hodnoceni, kdyz je to plny bugu a jak jsem nasledne zjistil, i nechutne zavisly na fps


    ale poporadku, kdyz jsem se rozkoukal, objevil se dvakrat "seasonal champinship", silnicni a offroad, offroad byl bliz, tak jsem ho zkusil, ale byly tam nejaky silny drive-avatari, takze jsem dostal neskutecne pres pysky, dva pokusy, dvakrat 12. ze 12, ok, to nebude pro me, dam si silnicni


    silnicni jsem celkem s prehledem vyhral vsechny, ale misto splneni se mi ten sampionat zresetoval... kdyz jsem ho splnil podruhy a zase reset, tak jsem zapatral, a kupodivu je to BUG, co je ale nejhorsi, nekdo tam taky psal o tom, ze snad tlumice jsou zavisly na fps, zasmal jsem se tomu, ale zapnul jsem prdhelni grafiku, 720p a vsechno na low, a zkusil znova offroad seasonal championship


    na prvni pokus jsem vyhral vsechny tri zavody (na 72 fps mi i pri bezchybny jizde ai neustale ujizdela), najednou jsem misto rizeni motorovyho clunu mel auto schopny rezat prisne zatacky a "silnym" drive-avatarum jsem relativne pohodlne ukazal zada, 9/10, tak urcite

  • twicer

    Jde oto jak má forza naprogramované odpružení. Každé propružení kol ti dá drobný boost, tahle kalkulace probíhá v jiných intervalech v závislosti na frameratu, tudíž při vysokých fps dojde k více kalkulacím a větší porci boostů.

    Jak je to pak aplikováno na počítačem řízené boty, to nevím, ale každopádně nebyl problém porazit závodníky, které jsem předtím se stejným autem jednoduše ani nedohnal.

  • Nechápu. Co mají FPS společného s rychlostí? To jako při 60FPS auto jede 60km/h a při 30FPS jen 30km/h?

  • Jarisko84

    Diky moc

  • BohumilCisar

    Mám pocit, že před každým závodem / eventem máš na výběr, jestli to chceš hrát proti botům nebo hráčům, ale nikdy jsem to popravdě nezkoušel. Během hry jinak potkáváš opravdové hráče a některé týdenní eventy jsou přímo o multiplayeru a proti botům hrát nejdou. 

  • Jarisko84

    Zdravicko.. styl takejto hry by sa mi pacil aj na Psku.. Minule som videl gameplay len ma prekvapilo ze zavody alebo tie ikonky co su po mape tak su offline a zavldite proti AI... JA som si myslel ze ta hra je komplet multiplayer... to je asi jedina vec co ma tam tak troslu sklamala ...Ako rozumiem ze by asi trvalo hladat hracov pre dany zavod ale zas hraju to milion ludi a nazovede je neviem cca 10 aut tak by to asi nebol az taky problem... popripade da sa ro dako prepnut aby to bolo vsetko cisto len online?

  • grafika jiz u FH4 byla pekna, rozmanita mapa ok, ale jinak... meh


  • twicer

    A taky při vyšších FPS jezdíš rychleji, tzn je snadnější vydrtit boty vyšší obtížnosti.

  • V singlu si tunningu aut vůbec nemusíš všímat, není nijak zásadní. 

    V onlinu je nutnost mít vylepšený auto na maximum v daný kategorii, jinák máš proti ostatním velkej hendikep a nulovou šanci na výhru. 

     Ale ani v singlu to není úplná zbytečnost, správným nastavením a správným výběrem motoru/náhonu/hmotnosti/pneu atd. jde snáze porážet boti na vyšší obtížnost.

  • LessPh

    Jako přemýšlím o Day One.. 4ka mě bavila neskutečně moc, ale 60 EUR se mi teda moc dávat nechce a gamepass, je tak na vyzkoušení, i když FH5 není třeba zkoušet, jen koupit ;-)

  • Z recenze by se mohlo zdát, že rozdíl mezi dvěma režimy (tedy i rozdíl mezi 30 a 60 fps) je pouze raytracing v režimu forzavista, ale samozřejmě těch rozdílů je tam mnohem víc (u 60fps režimu je mimo jiné dynamické rozlišení, méně detailů, efektů, nižší ostrost atd.), Podobně jako tomu bylo u FH 4 na Xbox One X.

  • Corvus

    Díky moc za info!

  • MichalJ

    Mam nahratych skoro 400 hodin v FH4 a nehral som jediny pretek online, cize ano :D Online som robil len Forzathony a dal som si par blbosti ako capture the flag a tak, inak som len jazdil po svete, plnil vsetko co sa dalo, skusal auta a jazdil single preteky a najma si to paradne uzival. Doteraz som to tak na hodinku tyzdenne zapol.

    Pre mna najlepsia zavodna hra vobec (prekonala u mna starucky NFS3 HP,  Underground s Most Wanted (ten povodny) ci GRID (tiez ten prvy)). Uvidime co teda spravi toto, hned zajtra sa do nej pustim :)

  • LessPh

    Presne muj scenar;-)

  • Ja to jezdil prakticky výhradně sólo. Nechal jsem v tom par desítek hodin a opravdu si to užil.

  • Corvus

    Lama dotaz: Dá se Forza hrát v jednom člověku v tom otevřeném světě proti "botům". Nechci hrát online. Díky moc za info. Nikdy jsem tuhle sérii nehrál.

  • twicer

    Docela by mě zajímalo zda se zlepšilo AI při řízení což jsem se z recenze nedozvěděl, drží se všichni jezdci ve vláčku po celý závod jak v předchozích dílech, nebo jsou různí závodnící různě agresivní, zkouší odlišné stopy, či dělají chyby v podobě nedobrždění, vytlačení či vyjetí v zatáčce mimo trať? Při FH2 a FH3 jsem to ještě tolik nevnímal, ale ve FH4 mi tato závodní sterilita už docela úspěšně zkazila pocit ze závodu a ke hře sem se již nikdy nevrátil i přesto že jsem šel na začátku nadšeně do ultimate edice. Od startovní čáry jsem prostě věděl, kdo semnou ke konci závodu bude soupeřit o bednu.

    Multiplayer teď neřeším, opírat se o ostatní v zatáčce projížděnou pod plným plynem mě úplně nebere. :)

  • Jsem jedinej,komu vadí,že není motivace vylepšovat auta?Když závodíte vždy se stejně silnýmy auty??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit