Přejít na výpis diskuzí
Forza Horizon bude mít obdobu Autologu z NFS
21.9.2012 | Adam Homola
6 příspěvků
-
Na me ta hra zatim v zavodech pusobi a citim tam neco podobnyho jako jsem citil u druhych hot pursuit (ne ty novy) ,ale nedokazu rict proc ,proste to tak citim *4* .
-
No musim povedat, ze ten jazdny model nevyzera ako uplna katastrofa! Dokonca sa to naozaj trochu podoba na soferovanie auta! Dufam, ze pojde vypnut vsetky tie GUI hovadiny a zajazdit si na dialnici s dopravou! Pekne 1 on 1, nahanacka, kluckovat na dialnici v Corvette pri 250km/h medzi ostatnymi autami s obstojnou fyzikou a poriadnou grafikou - to je moj sen! Zavadis o auto a skoncil si - letis!
Pripadne to iste na nejakej horskej ceste!
Ach, kiez by som neostal sklamany! -
To by to musel byt duch nfs pred 10 lety :) Ne duch hovna! zvany poslednich uz nepocitam kolik NFS :D
Autolog je k nicemu, nikoho nezajima jaky ma casy muj friendlist a kdyz uz rad bych videl global leaderboard, tak jak to ma FM. Autolog je hodne simply_primitiv zalezitost. Z NFS poslednich let by si jakakoliv Forza nemela brat vubec nic. -
Tak to vypada ze NFS duch se prevtelil do Forzy Horizon *4* . Bez pochyby to bude pecka *14* .
-
myslim ze nejak 70 zavodu bylo v Rivalech ve Forze 4, z toho 10 zavodu se pravidelne menilo
-
Však i ten Rivals byl už ve čtyřce, ne? Nevím, v jakém rozsahu, páč já vyzkoušel akorát Top Gear okruh s Reasonably Priced Car, ale byl tam.