Přejít na výpis diskuzí
Forza Horizon se na odkaz série příliš neohlíží
10.9.2012 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
Ono ani na normal FM nebotřebuje být člověk zrovna Schumi .)
-
"This is a Forza unlike any you've seen before."
That's right, because Forza Horizon is not Forza at all. *3* -
S tebou se nikdo nebavi retarde, vrat se domu na Ukrajinu
-
Jo uzij si ty zavody v 30FPS (omg...) a balamut se tim, jak je to plynuly a staci to. Ja X360 mel a byl jsem z grafiky zhnusenej u her, co jsem mel na obou platformach (X360 a PC). Konkretne Test Drive Unlimited a GTA4. Rozmazany textury, neostrej obraz celkove (viditelne pocitanej v nizsim rozlisenim a oversamlovanej), na silnicich silene chybelo fitrovani textur. Uz 3 metry pred autem nebyla ani videt cara na silnici jak se to rozpijelo. Sorry ale to me ke stesti nestaci
-
Cim to bude? Asi tim, ze exkluzivitu GT si podmazlo Sony a u Forzy to samy udelal MS. Byt to na PC, tak prodejnost konzoli citelne klesne, znam lidi co si je poridili jen kvuli temhle hram.
-
teda když to srovnám s nfs most wanted co má vyjít tak je to pro mě pořád simulace. mám forzu 4, jasně je to ubrany na simulaci, více auta zatáčí, ale pokud jsi hrál forzu 4 nebo i trojku tak už z vydea poznáš že i přesto že je to arkáda tak auta neplavou na silnici jako v nfs ale jde to vidět že tam je i váha těch aut že to nejsou jen polygonové bedny a nelítaj jak vznášedla. myslím že zklamaní nebudeme, už jen to že tvůrci vyslyšely prosby komunity o to že by to chtělo open world ježdění.. když to srovnám s komunitou nfs a jejich proseb a výsledků jak na ně EA opět s.re tak budme rádi že něco takového vyjde
-
ano to je pro mě špatná zpráva.. myslím že je to tím že xbox už není tak silnej na to aby utáhl takovej open world v 60fps. no co se dá dělat.. stejně se teším jak prase. :D
-
Nejen jizdní model je jak vyšítý nfs, zde http://www.youtube.com/watch?v=kSeE4uqKEOA , od hudby, jizdního modelu, přeplácanosti až po ty dementní vlaječky všude kolem trati. Jako fanoušek forzy vidim tento počin spíš jako úlet, naštěstí je to jen odbočka od pravé forzy motorsport
-
Já mám Amigu 64 a nic tam rozmazaného nemám, všechny kostičky jsou perfektně ostré
-
Tvoja hlava je rozmazana a v nizkom rozliseni evidentne si to nehral ty debilko ked trepnes takuto somarinu ja mam pc xbox a ps som tiez mal a musim uznat ze forza vyzera neskutocne ale to taky trapak jak ty nepochopy , lebo trieskas hovadiny a nemas to nicim podlozene iba ze by si bol skulavy alebo kratkozraky tak potom to mas rozmazane :D
-
Ale pobezi bohuzel na 30fps.
-
já ti teda nevím, ale já nic rozmazany nemám, tak nevím kde jsi na tom byl. mě stačí že to má parádní grafiku, slušnej obsah aut a hlavně to jede plynule v 60fps. na pc není žádna taková hra s takovým rozsahem... bavím se o forze 4. forza horizon bude mít minimálně stejnou grafiku jak forza 4, možná lepší.
-
ale prosimtebe. říká ten co hraje nfs run co. ;) nesuď když hra ještě nevyšla
-
Forza pro lamy. To budou prodeje :-D
-
To jsou občas přispěvky jak pojď na mě z boku... To, že hra vyjde na xbox hned neznamená, že bude špatná, pořád se tady omílá jak nejde o grafiku ale hratelnost, dokud Forzu nebudete chvíly hrát, tak hodnotíte jen podle obrázků nebo dojmů z videa což je ve výsledku jen první dojem ze hry. Takoví simulátor jako Forza nebo GranTurismo na pc není, čím to asi bude?
-
Taky nechapu proc se s tim tak piplaj, kdyz to pak vydaji jen na slabej Xbox, kde to vsechno bude rozmazany a v nizkym rozliseni
-
Super, kdyby tam byli možné úpravy aut jako ve Forza 4 a slušný jízdní model, hned v den vydání kupuji. O úpravách jsem se nic nedočetl a jízdní model je dost podobný nfs, takže jim to zatím do karet moc nehraje. Hezkou grafikou moc lidí nedostanou a k tomu absence policie
-
ať už to vyjde. doufám že budou auta stahovatelná zase ve formě dlc! mám rád tyhle volné jízdy po ostrovech, sice to bude colorado ale co. teším se *14* *1*
-
no podle videa jsem myslel ze koukam na TDU3... ale vazne.. pan foti fotakem svodila z 50cm jeste si je pohladi aby mel predstavu jak jsou velke mezery mezi spruclema.. a tohle jako bude videt na xboxu?? :) fakt nechapu co delaj takovyhle hry na konzolich :)) sorry se tomu musim tlemit...