Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepříjde vám to totálně absurdni??!! Myslím tu homogolaci. Např v závodě sport gt má BMW i8 díky homogolaci má podobný poměr výkon/váha jako Ferrari a Mclaren přitom v reálu by neměl v takovém závodě absolutní šanci. a takhle je to téměř v každém závodě. Co to má s realitou společného???
  • Lootboxova rakovina...

    presne k tomuhle vede tolerance loupezivych praktik, za chvili to bude ve vsem
  • da sa nejak nastavit gamepad pre pCars2 tak aby to bolo hratelne? dal som si senzitivity skoro na nulu, a aj deadzone, ale stale sa neviem dostat k hratelnemu stavu...
    • ano da a to uplne v pohode, hraju na xbox one ovladaci se spojkou a manualem a pohodka enjoy...
    • Ghost47
      Sensitivity na nulu je špatná cesta, potřebuješ někde mezi 40-50, jinak máš kolem prostředku citlivost tak akorát, ale pak ti to najednou ustřelí tak, že letíš do kačírku nebo do zdi.
      Dobrý nástřel je tohle https://youtu.be/578VLQXPnAs, podle trati pak vždycky upravit speed sensitivity (když ti gumy pořád drží, ale stejně skončíš mimo trať, protože ti to nedovolí dost zatočit, je potřeba nastavit míň). Zkusil bych místo jeho 95 nastavit tak 75.
      • Diky, kouknu se na to.
    • Zavodni hra ktera se neda hrat na gamepadu je docela fail. Kor kdyz jsem hral Mafii na klavesnici a to byl taky simulator.
  • Dobrá, střízlivá recka, ne jako ta podivná vlajkosláva na Hrej, kde skorem nezmínili jedinou chybku. A co jich tam je! Jenom pár noticek: Dubai není jediná nová trat, ještě je tam nic moc Virginia. Což je i tak samozřejmě hrůza, když se 99% lokací už léta jen opakuje. Jinak Porsche jsou v dílech od jedničky do čtyřky.
  • Aristarch
    Tak som si porovnal obe hry... Project Cars 2 aj Forzu Motorsport 7. Môj osobný dojem je... že Project Cars 2 by som dal lepšie hodnotenie. Mimo toho, že jazdný model je v PC2 výrazne lepší... a nie je to len o lepšom pocite z reálnej jazdy... tak aj trate a zvuky mi v PC2 prišli akosi reálnejšie. Nehovoriac o fakte, ktorý sa v recenzii veľmi nespomína... a to nie najlepšia technická stránka hry na PC. Forza Motorsport 7 má neskutočne dlhé nahrávacie časy oproti PC2 a pri nahrávaní, v menu ale občas aj počas hry laguje. Pôsobí to dosť nechutne. Nainštalovanú ju mám na SSD... takže to nebude diskom a PC zostava je ďaleko nad odporúčaniami Microsoftu. Forza 7 je dobrá, zábavná... viac-menej arkádová závodná hra, pretáčanie času ala Prince of Persia... ale s týmto hodnotením nesúhlasím. Project Cars 2 je lepšie :)
    • Jeste si zkus rFactor (mod GT ALL) a rFactor2 (treba EGT 2015)...

      To hraju tedka, na www.sphleague.cz a je to uplne peckovy ...

      https://www.youtube.com/watch?v=bC7fii-kQ7Y&list=PLMipHQAvOw9YydFEVYQSdSCDSYjx6dGcq
      pretocte si na 1:00h
      • Hanzales
        To už teď lepší Automobilista ;o) Ale pCars2 si užívá jak kámoš na PS4 tak já na kompu a je to pecka. Na komplu výrazně pomáhá ten custom profil FFB, ale i default ohodně lepší než v jedničce a taky se to realističtějc smýká :) Ale u tohohle typu závodní hry je nejdůležitější atmosféra a dojem z pocitu v kokpitu a v tomhle pCars2 exceluje. I to brždění je hravější...
        Forzu jsem hrál naposledy 3 a 4, ale tam se mi zase strašně líbil postup kariérou a upgrady aut na vyšší kategorie a tak. A driftění s Porsche na Nordu díky vylazenému arkádovějšímu jízdnímu modelu šlo taky samo a vypadalo to věrohodně.
        Dneska už mám jenom komp, ale doba kdy jsem měl PS3 a X360 a hrál jsem opravdu všechny závodní hry byla skvělá :) Čím širší rozhled, tím širší obzory....
        PS: Teď už jen netrpělivě vyhlížím GTSport a jsem zvědavý co na to kámošův T500, bo zvuky už to má od minula podle všeho znatelně lepší a na tom PSVR to bude taky asi sranda :)
    • Jasně, PC2 je lepší než Forza 7 páč má kratší nahrávací časy, ty budeš fakt odborník.
      • A tys nak vynechal prvni tretinu jeho prispevku, no ni?
  • Trochu mimo téma. Ale také jste dřív měli rádi závodní hry, a teď už byste se jich nedotkli? Každý další žánr (kromě sportovních her) mě stále baví, ale tohle mě úplně míjí. :)
    • Mam to taky tak, ono je to spis pro decka, dospely clovek uz ridi auto v realu. Navic sedet u stolu a tocit volantem tak budes vypadat jak decko
      • Neblázni , je mi 37 moje evoluce byla PC -> Xbox one kvůli horizonu 2 a potom motorsport 5,6, no a potom jsem koupil thrustmaster na coz nejsou moc forzy delane, takze jsem prodal xbox a sup zpatky na PC a tam uz prakticky jen assetto a project cars 2 . Zacinal jsem na F1 od accollade nekdy v 95 :).

        Volant je super, nevim jak ty, ale nejezdim jak zavodnik v beznem provozu ani nemam na realny F1 GTR, zatimco zablbnout si online s kamosema na pikes peak a odreagovat se je super.

        Kdyz chlastame vemem do ruky na PC ovladac z xboxu a parime horizon 3 , stejne na PC je lepsi .
    • no mám to vcelku podobně, ale já si občas pustím ještě RACE 07 na PC a GT5 na PS3
    • Lukass
      Ne!
  • Jack1947
    Graficky zajímavá hra s arkádovým modelem ( ostatně proč ne když žádná Forza nebyla přío simulací ) tak kde je chyba že by to že to zrecenzovali na Xboxu ? *7*
  • A čo ste čakali, že to bude nástupca LfS? Je to polosimulátor, tak ako aj GT. Ale bude sa tomu dariť. Rovnako ako ľudia frflali na PC verzie Halo a dodnes tie dve stariny (1 a 2) majú kopu plných serverov.
    • jestli GT nebude mít mikrotransakce, je u mě jasný vítěz
      • Poslední dobré GT byla 4ka, ale na PS4 vychází konečně první pořádná závodní hra po asi 4 letech co je PS4 na trhu, tak trochu znouzectnost?
        • ty budeš jistě velký odborník
  • Proc davate gameplay video, kde to ridi nejaky magor na klavesnici ci na cem?

    Jinak graficky mi to prijde takove neprirozene az sterilni. Takovy Wreckfest vypada naprosto prirozene - je to sice jiny zanr zavodnich her, ale na ta jejich auta se kolikrat zahledim a zasnim, ze bych je chtel mit doma. Tady me to az bilo do oci, jak je to umele...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit