-
da sa nejak nastavit gamepad pre pCars2 tak aby to bolo hratelne? dal som si senzitivity skoro na nulu, a aj deadzone, ale stale sa neviem dostat k hratelnemu stavu...
-
-
ano da a to uplne v pohode, hraju na xbox one ovladaci se spojkou a manualem a pohodka enjoy...
-
Sensitivity na nulu je špatná cesta, potřebuješ někde mezi 40-50, jinak máš kolem prostředku citlivost tak akorát, ale pak ti to najednou ustřelí tak, že letíš do kačírku nebo do zdi.
Dobrý nástřel je tohle https://youtu.be/578VLQXPnAs, podle trati pak vždycky upravit speed sensitivity (když ti gumy pořád drží, ale stejně skončíš mimo trať, protože ti to nedovolí dost zatočit, je potřeba nastavit míň). Zkusil bych místo jeho 95 nastavit tak 75. -
-
Diky, kouknu se na to.
-
-
Zavodni hra ktera se neda hrat na gamepadu je docela fail. Kor kdyz jsem hral Mafii na klavesnici a to byl taky simulator.
-
-
co na to říct.. povypínat assisty nainstalovat na PC, připojit volant a dá se.. zajímavé je, že když připojíte gamepad tak ty auta tak nějak jakoby měli jinou fyziku.. jestli to je jen pocit, ale u tohoto dílu mě to na gamepadu přišlo víc jako Horizon, ale na volantu jako Project Cars.. no na přehnanou fyziku z Asseto Corssa to nemá.. ale ta mě ("hárdkóristi" mě budou chtít zabít) příjde přehnaná až paradoxně nereálná tím jak je přetažená... ale niční motoru špatným řazením bych si dal líbit i jinde.. ehm..
-
-
Naopak ;o) Assetto ti přijde nepřirozené, pač staticky sedíš. Dát si to na motion simulátor s helmou....
Ale spíše dobře v Kunos sladili skvělý model pneumatik s přenosem informací do volantu spolu s informacemi o přenášení váhy a ztráty gripu a tak.
Taky mi přijde trail braking a využívání váhy auta v porovnání s realitou nejefektivnější. Jinde někdy skoro není rozdíl mezi prudkým puštěním brzdy a trhnutí volantem oproti pozvolnému odbržďování a plynulému zatočení. Musím zkusit tu Forzu, půjde volant a FFB v tom demu, nevíte pls?
-
-
A čo ste čakali, že to bude nástupca LfS? Je to polosimulátor, tak ako aj GT. Ale bude sa tomu dariť. Rovnako ako ľudia frflali na PC verzie Halo a dodnes tie dve stariny (1 a 2) majú kopu plných serverov.
-
-
jestli GT nebude mít mikrotransakce, je u mě jasný vítěz
-
-
Poslední dobré GT byla 4ka, ale na PS4 vychází konečně první pořádná závodní hra po asi 4 letech co je PS4 na trhu, tak trochu znouzectnost?
-
-
ty budeš jistě velký odborník
-
-
-
-
Graficky zajímavá hra s arkádovým modelem ( ostatně proč ne když žádná Forza nebyla přío simulací ) tak kde je chyba že by to že to zrecenzovali na Xboxu ? *7*