Přejít na výpis diskuzí
Fotky z letní dovolené – nové obrázky z Far Cry 3
16.2.2012 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Ono to fakt vypada jako Far Cry!
-
-
Vypadá, vypadá... Kdyby to bylo jako jednička před nástupem mutantů, bylo by to suprový.
-
-
A sakra, "líbí" číslo 3 letos. Musím brzdit, už jsem překročil kvótu 1 "líbí" / měsíc *3*
Vypadá to fakt docela dobře, přesně jak říkáš - kdyby to byl Far Cry 1 před nástupem mutantů, budu náramně spokojen. Ovšem na druhou stranu kde na to má člověk brát čas? Nějako se s těma FPS hrama roztrhnul pytel. Far Cry 3, Borderlands 2, Prey 2, Bioshock: Infinite, i ten Syndicate by nemusel být marný... Letošní vánoční akce na Steamu asi nebude k mé peněžence ani zdaleka tak nenáročná jako ta loňská... *8*
-
-
-
kdepak, jednicku s mutantama to neprekona... jediny co se mi nelibilo na jednicce, byl zaverecnej boss. Takovek priteplenej typek, 2 rany a sel. jinak jednicku nelze prekonat. volnost pohybu, projiti ostrova kudy ja chci. (i pres bariery to slo, kdyz clovek chtel). ani crysis nebyl tak skvely jako farcry1.
-
-
Naprostej souhlas. Ale, nechme se 3kou překvapit *3* .
-
-
No...tohle vypadá jako pokračování Far Cry(1!)! Působí pestřejší, záživnější, méně koridorové než Crysis, atraktivnější než Far Cry 2. Doufám v návrat volnosti/svobody. Čluny v zátokách s těžkými kulomety jsou zpět. Snad nebudou mutanti =)
-
-
Far Cry 1 bez mutantů? Neumím si to představit! (Reakce na "snad")
-
-
to mně chcete říct, že jsou to ingame screeny to snad ne? *8* Jestli ano, tak to zaručeně nerozjedu
-
grafika dnes taky ten lepsi standard (aj tym photoshopom mohli setrit)
velke + ze to fakt pripomina prvy far cry. -
Jedničku to asi nepřekoná, ale jinak co se těch obrázků týče, tak jsem spokojen. Grafika pěkná, ale hlavně to konečně zase vypadá jako jednička. Druhý díl mi hodně nesedl - ještě jsem ho nedohrál. Teď ještě aby se to dobře hrálo, levely byly promyšlený a bude to ok. Kdyby tam přidali nějákýho šílenýho vědátora + pokusy = mutanti budu blhem chrochtat, ale to asi ne :(.
-
Ale, ale. Diskuze u traileru byla včera jedna velká žumpa, téměř každý žvanil něco o "prznění značky" a teď se div nerozplynete...
-
-
Včera,co sem koukal, to byla spíš diskuze o nějakým stepování po brodech a dubech. Teď mě asi fandové stepování seperou, ale co :).
-
-
válka čepiček. červení nebo bílí
-
No, je mi jasné že to bude stejný nářez jako jednička.
-
Konečně návrát ke starým dobrým časům Far Cry 1 :). Doufejme že nebudou mutanti, ale nejspíše nebudou protože v trailerech žádnej nevyskočil. Vypadá to velice realisticky a atraktivněji než Crysis. Teda ale aby se přiznal, mě se ty obrázky líbí všechny co dotedka vyšly takže opravdu odpověd žádný se mi nelíbí u mě neexistuje... *4* Zajímá mě jedna jediná věc ? Když ty letošní hry vypadají už tak sakra dobře- co příjde za dalších 5 let. Asi dojde na takový reál že to bude jak živé a pak příjde doba kdy nás už nic nepřekvapí.