Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uzasny! Kdyz na Fragu kliknu na PC hry a novinky, vybehne mi asi stovka casual hricek, tepve az na treti strane je Chrome, prvni aspon trochu poradna hra. Co si budeme povidat, on i ten Riddick a Batman, jako nejvetsi tahaky pristich mesicu, jsou uz o nicem a tezko po nich dneska nekdo sahne.
    Jeste lepsi je ale posledni aktivita uzivatelu na strankach. 10.01.2011, 16:53:01 Uživatel inuso právě skončil/a hraní Department 42: The Mystery of the Nine CZ. 10.01.2011, 16:43:02 Uživatel jake071 právě skončil/a hraní Combat Wings - Battle of Britain. 10.01.2011, 16:38:05 Uživatel mattystrelec upravil/a svůj profil. 10.01.2011, 16:38:02 Uživatel zdenach právě skončil/a hraní Cradle of Rome CZ. 10.01.2011, 16:37:53 Uživatel mattystrelec upravil/a svůj profil.

Staci znat jake nicky maji vasi zamestnanci na netu a hned vite, kolik prace udelaji. Tohle je jeste lepsi nez Facebook. :o)))
    • Jasně, zaměstnavatel bude určitě kontrolovat nějakou zapadlou půjčovnu her, jestli tam zaměstnanci náhodou nechodí *7*.
  • Dámy a pánové, je vidět, že velká část z vás se vyjadřuje k něčemu, o čem skutečně nemá ani páru, přesně jak říká Mikoláš v článku "nejdřív se s tím seznamte, pak hodnoťte". Pokud se podíváte na nabídku her a nezaujme vás, naprosto tomu rozumím. Ale hanit to, jak je to úplně k ničemu, a že tu není dostatečná casual základna, to je opravdu hodně omezený pohled. Ekonomický potenciál této služby je rozhodně dobrý, cílový trh široký, odlišuje se od konkurence, náklady nejsou velké.
    Osobně se řadím k hráčům AAA her, včetně PS3, ale byl jsem příjemně překvapen, že i některé kvalitní casual kousky mě opravdu baví (Plants vs. Zombies, World of Goo). Jsem na Fragu od jeho počátků a patřím k nejaktivnějším uživatelům. Protože jsou hry mým koníčkem, není mi líto koupit si každý měsíc Level, Score i kupon pro hraní Fragu. Za sebe můžu Frag jedině doporučit.
    • Zdenda666
      Slušná reklamní vsuvka
      • Čistě můj názor, můj pohled a protiváha tomu, co sem napsali jiní. 7 měsíců na Fragu, spokojenost. Sem tam se objevily technický problémy, ale vždycky to kluci rychle vyřešili.
        • Zdenda666
          "Ja sluzbu uzivam a proto vim vsechno narozdil od vas kteri sluzbu neuzivate.Nevite vubec o cem mluvite"
          Sranda musi byt :)
          • No ty jsi taky dobrej :-) Já přece netvrdím, že vím všechno. Ale když se v tom prostředí pohybuju, tak asi vím, o čem mluvím, ne? Mně přijde naopak úsměvný, když někdo napíše "je to na ho*no a zbytečný", aniž by se nad tím víc zamyslel nebo to vyzkoušel. Já třeba vůbec nehodnotím Steam, protože tu službu nevyužívám. Co se týče ekonomickýho potenciálu, to je jen můj názor.
            • Ty rikas ze kdybych si treba frag na ten tyden zdarma vyzkousel tak vim vice nez ted resp. po tom tydnu muzu zacit hodnotit.Takze po tom tydnu kdy si tam neco zahraju ( je jedno co ) si reknu ze me to nezaujalo a tim to pro me skonci.Budu snad vedet vice nez predtim ? Ne nebudu, budu na tom stejne protoze jsem si vse o tom precetl predtim a vice informaci jsem hranim neziskal.
              Nesmis se podivovat nad kritiky.Kdyz se tam podivam tak tam taky nic nevidim co by me zaujalo a tydenni trial by na tom nic nezmenil ale Frag nekritizuju viz muj post nize :)
              Vetsina lidi a ja vlastne taky si predstavujeme pujcovny at je jakakoliv ktere vypadaji a nabizeji to co napriklad v pujcovnach filmu popr. hudby tzn. daji se tam sehnat i nove veci ktere vysly nedavno.Tohle v PC pujcovnach moc nejde a uz vubec ne u AAA titulu ( samozdrejme ne vsech ) protoze ve vetsine pripadu byvaji vazany na steam nebo maji registracni kod na jedno pouziti spojeny s online registraci.
  • luke.skywalker
    Jelikož existuje Steam a jeho megaslevy každých pár měsíců, nevidím tento projekt štastně. Sice tyto slevy nejsou pro nedočkavce, ale to Frag vskutku také ne. A na casual je tu FB jak už tu bylo několikrát zmíněno. *6*
  • No, já asi teďko zkusím trial, ale spíš z důvodu, abych si dohrál jednu hru, kterou nemám a nechci jí stahovat ilegálně :D :D, ale jinak služby asi nevyužiji. Každopádně, kdyby tam dali možnost půjčit si třeba pouze jednu danou hru za takových 30-50,- kč na týden nebo třeba na víkend/5 pracovních dnů, neváhal bych
    • jenze si vem, ze za ten tyden tu hru projedes, a zaplatis za ni zlomek ceny. Kdyby sis ji normalne koupil v obchode treba za 200 a projel ji, taky uz ji pak nebudes projizdet znova... (a kdyby jo, tak stejne bys zaplatil min na to fragu)
  • Oceňuju odvahu podnikat, ale obchodní model a to co nabízejí mi nic neříká. OnLive už nějaký smysl má - můžu hrát bez potřebného PC HW na TV.. škoda že tam nejsou konzolové hry.
  • Vždyť tam nemaj žádnej zajimavej titul!Co chtějí půjčovat?Jo vydělávat to jo ale investovat?Jak české
    *7*
  • Už jen ten dabing uvodního videa na frag stránkách mě sejří *11* *7* *1*
  • 09.01.2011 22:00 Gerhard001: Typicky ceska je alkorat tva reakce, prozrazujici tvou dusevni zaostalost.

09.01.2011 20:55 ankitamishra@tiscali.cz: Zda se mi, ze bys rad luxusni obed za 10 korun, co?
    • Tobě bych najíst fakt nedal *1*
  • Přesně tak nějak bych to viděl-

BTW není nad vánoční slevy na steamu, Battelfield Bad Company 2 za 340 Kč. *1* *2*
    • Pardon, měla to být reagováno na příspěvěk podemnou od luke.skywalker@tiscali.cz . *6*
  • No, ačkoliv se o fragu píše poměrně často, tak reklama, která mně na jejich stránky dostala, byla klasická vlezlá samolepka na dveřích metra, na kterou jsem měsíc, den co den čuměl. Tak jsem to tam prohlídnul, ale nabídka rpg se mi tam moc nelíbí. Řeknu to asi takhle, 20 000 reglejch userů je vzhledem k nabídce docela mazec. A klidně si mně ukamenujte, že jsem lama AAAčková.

Ale jak tady kolega pode mnou psal, důležitý jsou platicí, ne reglý lidi. A ty platící se nalákaj asi jen na ty "lepší" tituly. GOG po česku...to by bylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit