Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bezesporu, ale to, že zpanikařím a ujedu neznamená, že si zasloužím headshot. Klukovi bylo kolik, 17 let? Navíc teď tomu fízlovi můžou děkovat jeho kolegové, protože poskytl záminku k tomu dělat bordel gaunerům.

• Já nevím, ale mě kdyby někdo mířil na hlavu pistolí, tak rozhodně neujížím, spíše se pokáknu.

• Bohužel dle videa je fizl absolutní bezmozek. Stal z boku auta a mířil na něj okénkem pistolí. Mladej se rozjel a okamžitě to koupil. Fizlove jsou standardně urvani z řetězu. 

• unicz

Pokud jsem četl, tak nebyl zastřelen při silniční kontrole, ale při ujíždění před policisty, kteří ho zastavili. Ke kontrole ano nedošlo.

• Jevo83

Mozno by si Macron mal zahrat Europu Universalis alebo Civilizaciu, aby sa naucil predchadzat takymto nepokojom.... musel vidiet uz minimalne poslednych 10 turnov, ze obyvatelstvo je unhappy.... 

• tuco

lol

• zx_spektrum

No leda by si nakradli herní zařízení při posledním rabování, jinak ta... ehhh... "skupina obyvatel"... není zrovna známá hraním her.

• Protože za to vůbec nemůže to, ze si Francie nastěhovala domů Afriku.

• palcov

"Protestující se v ulicích chovají, JAKO kdyby hráli videohry, které je zkazily". 

Podle teto vety ty protesty pouze prirovnal k hrani videoher, to nevyjadruje pricinou souvislost. Ale francouzky neumim, kdo vi, co ten vyrok skutecne znamenal..

• A v Německu sílí krajní pravice, protože všichni mladí baští Wolfenstein. To ti tak žeru ti... taková hromada.

• Reeki

Tak jistě že za to mohou videohry, protože skutečnost není politický korektní a nesmí se o ní mluvit, tak hlavně že Macron v tom má jasno a zná viníky. Ten se bude divit až mu nepokoje přejdou v občanskou válku, ale to bude již pozdě. 

• Fízl asi taky moc hrál videohry když zastřelil řidiče.. :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit