Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

lol

• sugyn

Kdyby do Parize pridali dostatek vezi a outpostu co by lidi museli farmit tak by nebyl takovy bordel.

• kkING

Problem nejsou hry, ale Policie, ktera tvrde nezakroci pri prvnim naznaku,  ze se deje vice, nez jen protest ...

• zajimavy, ze zrovna muj prispevek byl schovan, ale flame tu zustal

Nahel Merzouk was a 17-year-old adolescent. He was enrolled at the Lycée Louis-Blériot,
    where he attended classes for six months, and then stopped going to
    school. Merzouk worked as a pizza delivery boy in Nanterre. According to a paramedic who knew Merzouk, his father left his mother before Merzouk was born. According to his family's lawyers, Merzouk did not have a criminal record,but he was "known to the police, particularly for resisting arrest", and had been charged with resisting the previous weekend and five times since 2021. His judicial file included 15 recorded
    incidents, including use of false license plates, driving without
    insurance, and for the sale and consumption of drugs.

takze si to shrnme, grazl v 17!!! letech opustil stredni skolu, aby se zivil rozvozem "pizzy" (nejspis zasterka pro distribuci drog) v mercedesu od amg, 5 krat za dva roky kladl odpor pri zatykani, 15 incidentu vcetne distribuce drog, pak jede nebezpecne mestem a pri kontrole se rozhodne ujet i s poldou oprenym o kapotu a kverem v pohotovosti

a jeste mi tu nekdo zkuste tvrdit, ze nevinna obet

• Tanatonaut

Mě taky něco schovali. Ani to nebylo nic sprostého. Jen mírně sarkastického. Takže klasika tady na G.mes ( píšu to takhle protože zjištuji, co aktivuje pozornost cenzora 😉 )

Já nechápu lidi, co mají s tímhle případem problém. Už dlouho nebyl jasnější případ oprávněnosti policejního zásahu. Neřeknu, kdyby to byl jeden z těch z USA, kde polda omylem zabije holku s fénem u ní doma, protože si spletl adresu při nájezdu na varnu. Ale tohle ? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit