Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já třeba ani nevím, že nějaká taková hra existuje. To je potom těžko.
    • to já o ní vím ze Steamu, jeden večer jsem ji zkusil a hned šla pryč, skutečně neměla nic co nabídnout, alespoň nic, co člověk stokrát neviděl jinde.
    • To možná ani né, ale jak už je psáno v článku, tahle hra nemám moc co nabídnout, nemá jak oslnit hráče, kteří už svou hru mají, a nehodlají se jí vzdát, kvůli tomuhle.
      • Jo, to taky.
  • Tohle byl treba F2P model, ale tohodle se posledni dobou obavam u vsech online her, ktere jsou zavisle na serverech. Uz hodne odpada to, co v minulosti nebyl problem. Za par let si budu chtit zahrat multiplayer nejake starsi hry a bez komunity, ktera danou hru upravi, aby fungoval multiplayer bez serveru vyrobce to proste nepude mozne. Nakonec budu moci hodit danou hru do kose, jelikoz nebude k pouziti a prodejci ji po par letech vytahnout udelaji remake nebo enhanced edition a zaplatime si ji znovu.... uzasny. Coz ostatne plati i u teto hry pro lidi, kteri si tam neco koupili. Zaplatili za neco, hrali to par mesicu a vlastne nyni uz nemaji. Nemaji k vecem, ktere si pravoplatne koupili pristup. Nemohou se podivat na svoji postavu, jak si ji hezky vysperkovali.
    • Proto vidim budoucnost mozna spis v opacnem pristupu = komunita se slozi na hru, a tu si pak bude provozovat. Ostatne, viz trebas fun servery WoW = zadarmo to samo neni, ale slozit se na server a jeho provoz neni taky nijak zasadni problem, a pokud je dost lidi ...

Co se pak tyce online gamesek za prachy, pokud to vydavatele neudelaji sami, nejspis prijde neco jako pro automobilky = povinost zajistit moznost tu hru provozovat min X let (u tech aut plati, ze primo vyrobce musi zajistit nahradni dily min 10let po skonceni vyroby). Pro vydavatele by pak mozna bylo jednodussi proste poslat do sveta server, necht si snim dela kdo chce co chce.
  • A tak jako byli očekáváni , tak rychle jsou staženi .... Jen potvrzení toho , že platit za F2P obsah je prostě zhovadilost .
    • Cypri
      Více méně souhlasím, na druhou stranu se mi ale F2P model který využívá např. LotRO líbí.
  • DecadentFilms
    Hra jednoduše nebyla ničím výjimečná a ani to, co dělala, nedělala zase tak dobře. Nechal jsem v tom tak 15 hodin, ale pak raději zase šel hrát Blacklight, jenž je bohužel lepší po všech myslitelných stránkách, včetně mnohem vstřícnějšího f2p modelu (popravdě, tohle SOE hodně neodhadli)
  • Špatná ekonomika a zvuky nic moc. Ale naopak se mi líbila hodně častné updaty které alespoň něco přidaly né jako u PlanetSide 2 kde vyjde 2 gb patch který nepřidá nic. *4*
    • Na PS2 vyšel teďko 4gb patch a přidal spoustu bugů a "na hranicích regionů" (nebo jak nazvat ty na hexy rozdělený uzemí) neskutečně brutální pokles FPS )))
      Tak jaký pak copak )
      • Tikov
        tak včera už to celkem šlo, aspoň je vidět nepřítel/přítel nad 30m, jde se pohybovat skoro bez lagů ve vozidlech a TR už má funkční děla a needlery, což 2.2. neexistovalo.
        Ale uznávám, že ten posun byl zhusta negativním směrem.
        • Teďko už to neni tak hrozné...ale furt ty dropy zažívám, sice nemám žádnej super ultra herní stroj, ale před "bigpatchem" se mi nestávalo že mi FPS spadly z 30 na 9 během vteřiny, následnej hotfix a s nim nestříející tanky (bylo ale podivuhodné, že nefungovali jen věci defaultní...moje Hellfiry a antitankový dělo (věci za realný prachy) fungovali normálně...)byl fail.

Nicméně si myslím, že SoE by se mělo u tohodle titulu zaměřit na optimalizaci, protože je smutný když rozdíl mezi maximálním nastavením grafiky, full HD rozlišení 100% render distanc i quality hází stejný FPS jako minimální nastavení v rozlišení 1280x1024 a minimální vykreslováním vzdálenosti i kvality, max tam je rozdíl 5 snímků...
  • Jack1947
    Hral jsem asi jen jednou 2x maximalne. tyhle f2p hry jsou pekny jen zpocatku clovek potrebuje dost casu, v tom (bohuzel lezet neminim tak dlouho). Tudiz si zazila tahle blbost to co uz zvladly daleko vetsi F2p hry tedy jisty vzestup a taky predvidatelny pad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit