Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu nevhodně uvedené LOTRO v souvislosti s neúspěšnýma MMO. LOTRO nikdy neumíralo.. některé lidi to může poplést na mysli ve věci, že na tom LOTRO někdy bylo bledě.. ale ono nebylo. Jediná souvislovst je v tom, že přešlo na f2p. Nicméně tenhle tah tam byl proveden z jiných důvodů.
    • Sám si myslím, že LOTRO na tom může být bledě až v blízké budoucnosti. Poslední dobou se hodně hráčů rozčiluje nad politikou Turbine: vydávat nekvalitní, předražený a nedodělaný obsah a soustředit se především na ingame obchod, kde se prodává kdejaká blbost a to včetně věcí, které přímo ovlivňují hratelnost (např. prodávání reliců atd.). Ani nemluvě o zásadním narušení jednotlivých class, kdy některé jsou příliš slabé (hunter) a jiné jsou naopak příliš silné (minstrel, champion a částečně guardian). Ani nemluvím o instance finderu, o snížení odměn ze skirmishů atd.
      • Copak relicy ale posledně byla sleva na Stats tomes: prostě si koupíš +10 k vlastnosti. To je už takový blitkoidní obsah a věřim, že kdybych měl čas a postavu na nejvyššim levlu, tak bych i o koupi takovejch veci premejslel.
    • No netvrdil bych, že neumíralo. Jak tu někdo píše níže, hodně lidí mělo lifetime account, tzn. že tvůrcům peníze nevydělávali, příliv hráčů byl malý a content stál donedavna za prd. Jestli si to opravdu hrál a prošel si všechny raidy, tak od vydání Mirkwoodu nebylo ve hře téměř rok co dělat a ani Enedwaith to zrovna nezachránil. Až přechod na f2p přinesl čerstvý vítr (a hlavně samozřejmě peníze) a poslední datadisk RoI to také určitě zachránil, ale i tak se tam stále spoustu věcí točí kolem grindu ve starých instancích (Mirkwood, Morie), jen na výšším levelu (lvl 75).
    • Lotro přešlo na f2p, jelikož to vydělává daleko více peněz. Lotro má stálou základnu hráčů, která si zaplatila většinou doživotní předplatné, takže tímhle způsobem získávají extra prachy *3* z nováčků...a proč ne, někteří z nich si pak klidně začnou platit i měsíční poplatky.
    • Ono u LOTRO je při takových úvahách problém v tom, že Turbine nikdy neřekli, kolik lidí to vlastně hraje, jaká je server population a jak se počet hráčů vyvíjí. Já jako dlouholetý hráč samozřejmě taky chci věřit tomu, že přechod na f2p byl kvůli tomu, že se jim to usvědčilo u D&D, ale pochybnosti někdy mám. Rozhodně je ale pravda, že problémy s početností hráčů nebo financmi nikdy jako důvod přechodu neuváděli - třeba AoC nebo Aion by byly lepší příklady.
      • Škoda, že u DDO nebylo možné před přechodem na F2P zakoupit doživotní VIP jako u LOTRO :-(. Pokud by to tak bylo, už bych ho měl a byla by to fakt dobrá investice.
  • Mohl by mi někdo říct, jak je na tom F2P system teď co jsem koukal předtím tka to bylo dosti osekané co se týkalo classu a bez placení si enmohl hrát za hodný ani zlý jen za 4 neutrální rasy.
  • Tak jsem se dival na nejake video z EQ2 a jednu vec nechapu. Proc maji ty postavy tak velke hlavy? Me to prijde naprosto komicke.
  • Hrajete někdo EQ? Začal jsem na Everfrostu, baví mě to, ale čecha pohledat...
  • Tak tak je to pravda f2p system je daleko vynosnejsi nez mesicni poplatky, apropo veleslavny SWTOR ma sice bombasticky megazacatek,ale kdo to hral tak v tom musi zakonite videt jasnou kopii WoW a dalsich ve SW svete, chybi nejakova vlastni inovace hry,ano videjak jsou zajimave s pribehem,ale to na end game nestaci, kde je farmeni itemu v raidech + BG a tak je otazka casu, nez se hraci nabazi a budou hledat jinou variantu.
    • Ty minusy ti dali typci, kteri prave SWTOR hraji chvilku :) Ja s tebou souhlasim.
      Kdyby ti retardi pristoupili na model F2P, tak by meli o dost vetsi vynos + vetsi komunitu! A na tomto stavi hlavne VALVe...
      VALVe jako jedini naslouchaji hracske komunite. Vemte si napr. BLIZZARD - ti za vsechnu cenu ryzuji a ryzuji z lidi prachy... Nedavno jsem cetl na Blizz forech, jak jsou fanousci nasrani, ze furt mlzi s diablem 3 - misto toho, aby pristoupili rovnou k veci a vypustili datum vydani, tak furt nam rikaji novinky typu - 15. vyroci diabla, po vydani budou min. 2 DLC do hry.
      Jde mi o to, ze timto si fanousky serie odradi... Ale to jsem ted zabehl trosku mimo misu.

      Proste a jednoduse jde vetsina vyvojaru spatnym smerem a pak se ti retardi divi, ze jim to vse kradou :)))
      • Jak někdo může obhajovat F2P model to opravdu nechápu:), pokud si vydavatel ok!! Pokud jsi hráč tak jsi krátkozrakej až to hezký není. Ty vidíš "jééé tu hru můžu hrát zadarmo", bohužel tohle "zadarmo" má hodně ALE.

        To co VALVE udělali s TF2 není nic suprovýho. Tak vyvážená hra to byla, teď je to co? A jakou svojí komunitu měla. Teď je to co? Komunitu to ztratilo jelikož je tam kde kdo, většina lidi jen na chvilku páč pro lamy ta hra není. Jediný plus je to, že ty to hraješ zadarmo:D
      • Jasne. nekdo ma jiny nazor a hned ho shazuj. Treba tim ze ''oni to hraji jen chvilku''.
        Inovaci je ve hre dost a ze je nevidis nebo nechces videt je jina vec. A ze je to kopie jinym MMORPG her? A kdo tvrdil ze to bude neco revolucniho? Vsechny MMORPG vychazeji ze stejneho zakladu uz snad 13 let. Jestli je to dobre nebo ne je uz jina vec.
        F2P? Nevim jestli je pro vyvojare lepsi. Mozna s ejim vyplati. Ale ja jako hrac to nechci. Prilaka to jako vzdy neskutecne mnozstvi hlupaku,kteri by jinak o tuto hru ani nezavadili. Pak clovek potkava postavy jako ''mrdkamojimatky'' apodobne(to jmeno neni vymysl!)
  • Anarchy Online těmhle modelům stejně natrhla.. gatě. Přišli na to už bůh ví před kolika lety... a žije stále.
    • Anarchy online byla prvni. O tom neni pochyb. Navic to nebyl zadny F2P model,ale byla(stale je)skutecne zdarma . Vse az do 200 lvl(rok zabavy+-). Kdo chtel ,mohl si pak koupit datadisky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit