Přejít na výpis diskuzí
From Dust je více než jen božská strategie a brzy vyjde na PC
8.7.2011 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
Nechci se ho nák zastávat ale proč pokaždý když někdo použije podobný slovo je odsuzovanej že se snaží bejt chytrej,machruje apod. ?
-
Já bych to viděl na Black & White + Populous ;)
-
V čem? From Dust je založenej na morfování krajiny.... což v ani jednom BaW nešlo ani náznakem, natož takhle hezky. BaW s izase hrálo na tamagotchi s obří potvorou, kterou jsem teda ve From Dust zatím zkopírovanou nikde neviděl. Podoba tu končí u toho, že je to viděný ze shora a panáčky přímo neovládáš.
-
A jsem moc rád, že nebudeme stavět velká urbanistická města, ale půjde o malé kmeny s primitivními podmínkami. Má to mnohonásobně větší kouzlo (stejně jako v prvním Black and White).
-
Jen ať klidně kopírují. Čekal jsem na to roky, než to někoho napadne.
Je jen neschopností Lionhead navázat na koncept a úspěch jedničky, nebo jí alespoň udělat remake do aktuálního kabátu. Black and White 2 byla totiž průser.
Těším se. -
a-hahahahahaahaaaaaaaaaaaa!
dík, fakt dík! -
vždyť ani nevíš co to znamená *1*, a jestli tomu fakt nerozumíš, tak by si měl něco se sebou začít dělat (třeba konečně dodělat základku), ve tvém věku, by si tomu měl už rozumět. *7*
-
nerozumiem tvojmu inkoherentnému príspevku
-
A na to si přišel sám, nebo ti to někdo musel poradit? *1*
-
Hmm Black & White kópia.
-
15 eur? Wow, za tu cenu to nekupte :D, ale zajímalo by mě, jak se taková cena chytí a kolik toho prodají v porovnání klasické ceny.
-
Díky této hře jsem si nainstaloval starého Populouse *1*
-
pripomina to Black & White, uz sa na to velmi tesim :) a za 15 eur ? No nekup to :)
-
Prosííím aspon ted DEMO :-)
-
Tak na tuhle hru se fakt těšim, už teď vím že to pro mě bude neskutečně navykové a vydržím u ní hodně dlouho takže jasná koupě...
-
Ano vypadá to skvěle. Jen se bojím že po pár hodinách hraní už nebude co dělat..
-
To vypadá božsky!