-
souhlas s mawsem,quantum je pořádnej kekel *1* , ale front mission je celkem pohoda *5* . příběh je teda fakt konečná a ani to neni moc dlouhý teda, ale to je asi jediný mínus *11* .
-
No do prd... Na Front Mission 3 na PSX nikdy nezapomenu a ještě i dneska si to rád pustím na PC přes emulátor.
Luxusní hra, luxusní délka, luxusní příběh, 2 kompletně odlišné příběhy, ke konci i tužší obtížnost a nutnost taktizovat a rozhodovat se, do koho se pustit jako první.
Nezapomenu na Ryoga a jeho special ability, kdy posílal jednu raketu za druhou, na "tunění" wanzerů v garážích ve městech, kontrolu e-mailu a Purple Haze. -
Tak krasne zkritizovat titul - a jeste popravu, neumi jen tak nekdo! Proto rikam vic textu od Dana Vavry! *1*
-
No tak já teda nevim, ale mě ta hra bavila a to docela dost. Prostě jsem to bral jako obyčejnou střílečku, kde místo lidí chodí mechové, který si můžu ještě hezky upravit a vybavit zbraněma. Mise v lidský kůži byly příšerný a ty by si klidně ty 3/10 zasloužily, protože kdyby taková byla celý hra, bylo by to něco neskutečně příšernýho :)
Ale ty části za robota mě bavily a dal bych jim klidně 7/10. V součtu bych to pak viděl na pořád nadprůměrných 6/10 (protože hry za mecha je tam podstatně víc). Jak už tu bylo řečeno, mnohý hry dostávají vyšší hodnocení, i když je to v podstatě děsná nuda.
Nechápu, proč to dostalo 3/10, recenzi jsem si kvůli tomu scvhválně cleou přečetl a ani z ní jsem nezjisil, co je na tý hře tak strašnýho. Příběh je obyčejnej, to ale v 90% her, grafika neni žádný terno, ale mně se líbila (obzvlášť ve 3D je pěkná) a hra za člověka je děsně nudná, ale hra za mecha je zábavná střílečka s jednoduše upravitelnýma mechama a chytrýma nepřátelema. Podle mě je to i ve výsledku hra nadprůměrná.
A to srovnání s GoW mi teda přijde úplně mimo, jsem si za celou dobu hry nevšiml jediný podobnosti. Snad kromě toho, že je bojí z pohledu třetí osoby :)