Frostpunk 2 nabídne frakce a nové problémy k řešení. Známe datum vydání
-
Tak pokud se autoři poučili z chyb předchozího dílu, tak by to mohla být dobrá hra.
O původním Frostpunk jsem si zpočátku myslel, že je to dobrá hra, ale ten omyl jsem prokoukl asi po prvních 3 misích. Zjistil jsem, že v té hře vlastně žádná svoboda není a na každé mapě musíte stavět konkrétní budovy a v určitém pořadí, aby se vám to vše nerozsypalo pod rukama.
Technologie taky musíte zkoumat v určitém pořadí, jinak se můžete dostat do potíží. K některým vynálezům z technologického stromu jsem se ani jednou nedostal, protože nebyly potřeba k přežití propadů teploty a nezbyl na ně čas.
Po pár hrách, když pochopíte herní mechaniky, se ta hra změní na nudu, kdy jen odklikáváte budovy a technologii pokaždé ve stejném pořadí. ☹ Občas se nějaká mise snaží trochu změnit herní podmínky, ale ta variace je minimální (Např. hodně lidí? Postav více domovů a zdrojů jídla.)
-
-
lidem to asi staci kdyz ma hra 90% na steamu :D
-
-
To je pravda. Někomu ke spokojenosti stačí málo. 😀
To mi trochu připomíná Zlaté Glóby za rok 2023 (udílelo se letos v lednu). Film Barbie na těch Glóbech pohořela a nedostala žádné ocenění. A hned se strhla vlna kritiky, že si Barbie nějaké ocenění zasloužilo.
Když se pak ale těch stěžujících lidí zeptali, jestli viděli ty filmy, které dostali Glóby (Oppenheimer, Chudáčci, atd.) , tak z nich vylezlo, že ty filmy neviděli. Oni jenom viděli Barbie a ta se jim líbila. A to jim stačí k tomu, aby otravovali, že si Barbie zaslouží ocenění. 😂
-
-