Frostpunk 2 – recenze strategie, která chvíli rozmrzá, ale pak zahřeje
-
Jasný.. To beru. Nic není pro každého.
A, jestli se můžu zeptat, co hraješ ty? - čistě pro zajímavost..
-
Tak ani jednu hru bych si jinak nekoupil. Jedině CK3 a Desperados 3. A mít to jen, abych si to mohl zkusit. Vyhozené peníze za mě
-
Omlouvám se, že jsem obtěžoval.
-
Ano, doslova to dnes vychází :D děkuji za bolestivou konverzaci.
-
Ukazuje to, že za 40 minut:)
-
To mě mrzí, každopádně v něm je.
https://www.reddit.com/r/xbox/comments/1fjrg0u/frostpunk_2_review_thread_coming_day_one_to_pc/
-
Já to v game passu nevidím.
-
Však ta nebyla ani u FP1... Tak nevím proč trvat na ofiku....
-
Tak především lítám Flight Simulator. To samo o sobě skoro stačí.. 😀
K tomu Forza, Age of Empires IV, Scorn, Pentiment, Hifi Rush, Ori, Starfield, Cities Skylines, Sea of Stars, Senua, High on Life, Weird West, Desperados III, Children of Morta, Crusader Kings III, nedávno zrovna parádní Doom I+II.. to jsou hry, které bych určitě jinak jinde koupil day 1..
Pak je tam spousta dalších, které stihly na GP přijít, než bych si je koupil na Steamu.. např. Octopath Traveler, Death Space remaster, Lies of P, Control, Calisto Protocol, a spousta dalších, které jsem mohl odehrát, nebo jen vyzkoušet a s čistým svědomím dělat něco jiného.. (např. nedávné zklamaní z Lamplighter League)
Kolem a kolem se mi ty čtyři tisíce ročně sakra vyplatí.. Počty si můžeš udělat sám.
Teď bude Ara a Stalker 2 - obojí bych opět koupil day 1..
Samozřejmě, je to všechno otázka vkusu u her a zejména toho, jak moc se hraje.. Neříkám, že se to vyplatí každému..
-
No já si myslim, že pro mě by tam byla jedna max dvě hry, které bych chtěl opravdu hrát
-
Tam jde o to, že většina lidí si ten Gamepass zaplatí a pak jsou líní zrušit předplatné a platí dál. O to jde.
Ti lidé, co zaplatí hru, dohrají ji a pak poctivě zruší předplatné, jsou spíš minorita.
-
Tak se podívej na gamepass a posuď sám ne? Nemusíš ho kupovat abys viděl katalog.
Osobně do toho jdu vždy na měsíc, dva, když se nakupí pár her, co chci hrát / vyzkoušet. -
Kolik stojí Game Pass měsíčně/ročně? A kolik je tam opravdu dobrých her, které by sis jinak koupil a nehrál je, protože se nudíš a jsou na Game Passu? Nejsem jízlivý, jen mě to opravdu zajímá. Nemám vůbec přehled.
-
to je skvele, ze se dela cestina, ale ja mam na mysli oficialni od 11b studia
-
Na češtině se pracuje již od bety. A ne, nepůjde o AI svahilštinu, ale poctivý ruční překlad díky překladatelům z Herních překladů. Čili kdo si počká, ten se kvalitní lokalizace dočká.
-
Jj.. 🙂
Dalších ušetřených 45$, a to už je letos poněkolikáté..
A ne, nemyslím si, že by autoři trpěli škodou na prodaných počtech, protože to mají na GamePassu..
-
FYI Frostpunk 2 vyslo rovnou i na game passu.
-
dost me mrzi, ze tam neni CZ, kdyz je to PL hra, ale dali aspon hezkou cenovku 45€