Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě Conan i vcelku baví, nejvíc co mě mrzí že člověk neujde 2metry aniž by se ho cokoliv nesnažilo zabít. Průchod mapou je plný přepínání muziky do válečných bubnů a člověk už to vezme jen na probíhačku a kašle na to.

    Kamarádských NPC je tak 1% z celé mapy a Questy jsou, vlastně ve srovnání s Witcherem a Fallout sérií vlastně nejsou.

    Kdyby tohle odchytili (a mnogo dalšího) universum Duny by nemuselo být úplně špatné.

  • Coffin.Corner

    😀 Nám se stalo něco podobného, dokonce nám pak po kuchyni létaly Ornitoptéry...

  • myslel som si ze bude aj hra kedze sa chysta film. dunu som cital prvy krat vzivote par mesiacov dozadu a neskutocne sa tesim na ten villeneuvov film. ked som pozeral rozhovory snim tak vyzera ze vie o com hovori. celkom sa mi pacilo ako reagoval na to ako spravil film lynch. a pride mi ze to ma velky potencial a zrovna on je ten kto by ho mohol vyuzit. arrival mi prislo ako jedno z najzaujimavejsich scifi poslednej doby a blade runner mi prislo ako vlemi dobre spravene pokracovanie

  • dworkin

    Tuhle jsem po delší době potřeboval hladkou mouku a v krabici jsem našel v podstatě kompletní Dunu - červy, poušť, i nějací malí Atreidové se tam hemžili.

    No nic.

  • Třeba to bude lepší, než Conan Exiles. Svět Duny je bohatý a tajemný. Taky to je jeden z mých nejoblíbenějších světů, takže tomu určitě dám šanci.. Byť u Conana jsem moc dlouho nevydržel. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit