Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co je DotA?
    • Něco jako Pokemon Silver, akorát ti Pokémoni mají sekyry a tak.
  • @StreetX38: Budu to brát jako tvé "ukliknutí" se. Pravděpodobně si chtěl reagovat na jiný komentář. *4* Nevzpomínám si, že bych tu psal něco o HL3. A nebo reaguješ na správný komentář, ale nečetl jsi diskusi pozorně *3* Další otázkou je jestli můj příspěvek uráží Mika, nebo spíš Tebe... *3*
    • HL2:E3 nebo HL3, slovíčkaříš, pro oboje platí, co jsem psal předtím, tvůj příspěvek mě neuráží, ale pobuřuje, stejně jako by mě pobuřovaly jakékoliv urážky, kor nepodložené tím, že jste se pohádali, něco si provedli,ale spuštěné pouze tím, že ti nevydal oblíbenou hru....
      • Musím ti dát zapravdu, samozřejmě upřednostňuji přesná vyjádření. Pro někoho HL3 a EP3 jedno jest. Nic proti. Komentář vyjadřující můj kapitální omyl a neuvědomění si, jak moc jsou lidé, diskutují pod tímto článkem prudérní(z vlané části pramenících z toho, že jsem se dotkl jich osobně a ne "poloboha" Mika) jsem tu již psal. Myslím, že většina zde přítomných pochopila, že vyjadřuje rozdíl v názoru na to, co je pro někoho urážka a co ne. Tebe pobuřuje názor jednoho diskutéra, týkající se celkém úzkého světa, někoho pobuřuje globální problém s dopadem na obyčejné lidi. Celkem by mě zajímalo, jak bys popsal svůj stav týkající se nějakého opravdu kardinálního tématu, když Tě taková maličkost dokáže pobouřit *15* peace
  • dota2 odlozena na rok 1012 a beta pouze pro beta testery, WTF?!
    • *2012
      • zdroj ?
        • http://portal.aecorp.in/2011/08/valve-dota-2-will-not-be-shipped-until-2012/
          • Blbost, to by neudelali. Co by to bylo za reklamni kampan. Kdyby prohlasili ze hra bude do konce roku, udelali turnaj s celkovou cenou 1,6 milionu dolaru a nakonec by se utichli zase na pul roku. To si nemuzou dovolit kdyz si vemes ze do tohoto turnaje vedelo jen par lidi jak hra vypada. To je nesmysl, ale jestli to je pravda tak musim napsat ze to maximalne zaje*ali. Podle me by bylo lepsi dat po turnaji otevrenou betu aby si na to lidi navyknuli zacli to poradne hrat pocase az by byla hotova ji dat k zakoupeni. :D
  • Nezvážil jsem následky svého konání do důsledků, a proto až s počtem rozhořčených příspěvků v této diskusi jsem si uvědomil, kolik z vás trpí stejnou "nemocí" jako Mike *3* Chápu. Obezní lidé jsou často vztahovační a podráždění. Není se co divit, jsou pod tlakem společnosti, trpí komplexy, hrozí jim zdravotní problémy. Tím pádem dokážou jen velice těžko rozlišit co je ještě nadsázka a co není. A proto i když si nebudete chtít připustit, že máte problém, zkuste se nad tím alespoň na chvilku zamyslet. Třeba časem dospějete k přehodnocení svých stravovacích návyků, půjdete si občas trochu zaběhat, a pak uvidíte, že nejen, že se vám uleví po zdravotní stránce, ale uleví se vám i psychicky. A nějaký příspěvek, ač expresivněji podaný, vás pak jen velice těžko dokáže takhle na*rat *3* muck
    • Pekne napsano. Jen bych dodal ze kdyby misto toho neustaleho psani si sli radsi zacvicit tak by udelali lepe. Nejvice se ztotoznuji s timto "Jako nic proti lidem ze stitnou zlazou ale vyslovene liny vyzrany prasata co se jen cpou a valeji sunky ty zrovna nemusim." Hezky den :-D
      • A co lína prasata válející si své kosti?
    • Je potešujúce, ako ľahko si vieš vysvetliť reakcie každeho kto ti dal minus alebo na teba reagoval. Ale ohodnotiť taky veľky počet ľudí bez toho aby si niekoho z nich spoznal. Tak to chce iny "charakter". :)

Si komik, neostava nič ine len ťa poľutovať. ,)
      • Stejně tak, jako všichni mě znající a hodnotící, mrkni znovu na diskusi, nečetl jsi pozorně. Mimochodem komikem přímo bych se nenazval, ovšem veselé povahy ano *3* k lítosti není důvodů, ale i tak, děkuji *3*
        • Někomu přijde nazvat někoho tlustým prasetem jenom proto, že ti nevydal oblíbenou hru jako projev veselé povahy, někomu to přijde přes čáru, holt lidi mají různé názory a vnímání toho, co je legrace a co urážka, nu a tady se prostě jenom ukázalo, že je víc těch druhých než těch prvních, toť vše....
          • To přece nikde neuvádím *3* Že by mohl vydat to, co je již roky avizováno, je věc jedna a mé, pro někoho urážlivé, oslovení je věc druhá, a to plyne pouze z.... koneckonců, stačí se podívat na fotku *4* . Mnoho diskutujících si v tom našlo neoddělitelnou souvislost.
            • Co je již celé roky avizováno? Teoreticky není jediná oficiální zpráva, že se na HL3 plně pracuje, všechno jenom malý náznaky a to, co si z toho fanové vyvodili, Valve nemají žádnou povinnost HL3 vydat nebo o hře roky dopředu informovat (to udělali Blizzardi s D3 a teď jsou kritizování, že to vyvíjejí moc dlouho....), takže není žádný důvod, proč bys musel Gaba urážet....
    • Nedávno jsem kdesi četl, že před každým jídlem by se mělo jíst jedno jablko. A taky že cigarety snižují apetit. Což de *1*
  • Od EA uz nikdy nic nekoupim, nulovy support a hlavne to jsou zlodeji a hyeny.
  • Vážně se Games.cz mění na magazin U lekaře aneb problémy se štítnou žlázou Gabe Newella? nebo se mi to jen zdá!
  • len tak pre informaciu :) z priste najnych informacii vam mozem rovno napisat, ze EP3 nebude!!!!! a nebude preto, lebo ep3 sa uz pred rokom a pol zmenilo na HL3 a engine dokoncuju prave novy....cca za pol roka je hotovy a buduce vianoce, mozno max o rok a pol tu mame HL3, tak nefnukajte.....
    • a informacie su to inside valve, takze tak ;)
  • nvm no osobne mi je steam i dota 2 u pr-lol-zkalazaneslovo-dele :D
  • Cajk
    Zpět k tématu, proč se diskuze zvrhla ke Gabeově tloušťce? Mít tolik prachů jako on, taky byste mohli žrát celej den a holky by se u vás stejně pořád točily..

On už v životě něco dokázal.
  • @Ludvík: Ty jsi ale kokůtek, že?
    • Mohl to napsat méně expresivně, nicméně má pravdu. To arogantní mlčení Valve ohledně pokračování HL mě taky štve.
      • Valve arogantně mlčelo téměř 4 roky o HL2. Má to svůj důvod. Pokud Valve ví, že ještě před vydáním stihnout vydaj jiné hry, nemá smysl startovat PR masáž. Navíc, jak to dopadlo s EP2... Hru jsme nakonec z videí znali nazpaměť. Pokud to ohlásej dřív, než je nutné, tak to spíš uškodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit