Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell hraje Dotu 2 a doufá v návrat EA na Steam
18.8.2011 | Martin Bach
54 příspěvků
-
Zpět k tématu, proč se diskuze zvrhla ke Gabeově tloušťce? Mít tolik prachů jako on, taky byste mohli žrát celej den a holky by se u vás stejně pořád točily..
On už v životě něco dokázal. -
Vážně se Games.cz mění na magazin U lekaře aneb problémy se štítnou žlázou Gabe Newella? nebo se mi to jen zdá!
-
dota2 odlozena na rok 1012 a beta pouze pro beta testery, WTF?!
-
-
*2012
-
-
zdroj ?
-
-
http://portal.aecorp.in/2011/08/valve-dota-2-will-not-be-shipped-until-2012/
-
-
Blbost, to by neudelali. Co by to bylo za reklamni kampan. Kdyby prohlasili ze hra bude do konce roku, udelali turnaj s celkovou cenou 1,6 milionu dolaru a nakonec by se utichli zase na pul roku. To si nemuzou dovolit kdyz si vemes ze do tohoto turnaje vedelo jen par lidi jak hra vypada. To je nesmysl, ale jestli to je pravda tak musim napsat ze to maximalne zaje*ali. Podle me by bylo lepsi dat po turnaji otevrenou betu aby si na to lidi navyknuli zacli to poradne hrat pocase az by byla hotova ji dat k zakoupeni. :D
-
-
-
-
-
@StreetX38: Budu to brát jako tvé "ukliknutí" se. Pravděpodobně si chtěl reagovat na jiný komentář. *4* Nevzpomínám si, že bych tu psal něco o HL3. A nebo reaguješ na správný komentář, ale nečetl jsi diskusi pozorně *3* Další otázkou je jestli můj příspěvek uráží Mika, nebo spíš Tebe... *3*
-
-
HL2:E3 nebo HL3, slovíčkaříš, pro oboje platí, co jsem psal předtím, tvůj příspěvek mě neuráží, ale pobuřuje, stejně jako by mě pobuřovaly jakékoliv urážky, kor nepodložené tím, že jste se pohádali, něco si provedli,ale spuštěné pouze tím, že ti nevydal oblíbenou hru....
-
-
Musím ti dát zapravdu, samozřejmě upřednostňuji přesná vyjádření. Pro někoho HL3 a EP3 jedno jest. Nic proti. Komentář vyjadřující můj kapitální omyl a neuvědomění si, jak moc jsou lidé, diskutují pod tímto článkem prudérní(z vlané části pramenících z toho, že jsem se dotkl jich osobně a ne "poloboha" Mika) jsem tu již psal. Myslím, že většina zde přítomných pochopila, že vyjadřuje rozdíl v názoru na to, co je pro někoho urážka a co ne. Tebe pobuřuje názor jednoho diskutéra, týkající se celkém úzkého světa, někoho pobuřuje globální problém s dopadem na obyčejné lidi. Celkem by mě zajímalo, jak bys popsal svůj stav týkající se nějakého opravdu kardinálního tématu, když Tě taková maličkost dokáže pobouřit *15* peace
-
-
-
nvm no osobne mi je steam i dota 2 u pr-lol-zkalazaneslovo-dele :D
-
len tak pre informaciu :) z priste najnych informacii vam mozem rovno napisat, ze EP3 nebude!!!!! a nebude preto, lebo ep3 sa uz pred rokom a pol zmenilo na HL3 a engine dokoncuju prave novy....cca za pol roka je hotovy a buduce vianoce, mozno max o rok a pol tu mame HL3, tak nefnukajte.....
-
-
a informacie su to inside valve, takze tak ;)
-
-
Kdyby to TLUSTÝ PRASE radši dotáhlo EP3 *16*
-
-
to podla teba "tlusty prase" ma tolko rozumu a skusenosti, kolko si ty ocividne doteraz nepobral a mozno ani v zivote nepoberies... takze sa krot a chod sa dalej hrat hry, ktore pre teba musi niekto vyrobit
-
-
Odpadluj zpatky do skoly na slovensko kdyz ani nedokazes cist. Psal ze nema rad kdyz nekdo vali sunky a porad jen zere. Ty mu napises oplne ho*na neco rozumu a skusenosti. Prosimte val si flaimovat nekam s koncovnkou .sk.
-
-
ah jaj... tazky (asi dvojity) komplex.
kazdopadne, skus si precitat co pisal, potom si to daj do suvislosti a pochopis.
ja chapem spravne.
gaben v zivote dokazal tolko, co vacsina ludi nikdy nedokaze.
a ludvik, v prispevku na ktory som reagoval, ho nazval "tlusty prase" ... a verim tiez tomu, ze gaben si cely zivot nevala sunky a zerie. takze tak ci tak, ludvikov prispevok bol odveci, sprosty a vulgarny. -
No on prvotně urazil Gaba jenom proto, že mu nevydal jeho oblíbenou hru, k takovému chování mi komentář o rozumu, respektive jeho absenci, docela sedne....
-
-
-
Nemužete popřít, že to tuna špeku na útěku není. :DDD A EP3 by sebou mohl dotáhnou konečne. Ludvíka bych moc neodsuzoval. Je to jen natěšenej blázen do Halfa. Jako já, ale já už nějak počítam že žádná EP3 nebude. Žádné pokračování. Aspoň ne v nadcházejících 3 letech.
-
-
Aha, takže budu lidem nadávat do špekounů kvůli tomu že nevydaj pokračování mý oblíbený hry ? Dej si taky facku demente, i když jedna by asi nestačila
-
-
haha ty budes jeden s tech spekounu :DD Zhubni a mlc :DD
-
Lidi se zastávají tlustých lidí?... To se mohlo objevit podstatně dřív..:D
-
-
ono nejde o to se zastávat tlustých lidí, ale o to jak se tu místní hovaada projevují.. tlustoch je prostě tlustoch, někdo už je takový od dětství, štítná žlaza atd, ale ne všechno by se mělo svádět na štítnou žlázu, někdo je jen prostě žrout a stěžuje si, někdo je žrout a nestěžuje si a je spokojený v životě.. duševní mrzáci zde, zase trpí ztrátou rozumu, to je to samé jako obezita, někdo je prostě idiiot od dětství, někdo je idiiot jen přes anonymitu internetu, ale zase si nestěžujou, že jsou idiioti, protože si to neuvědomují a v jejich světě, se cití fajn, i když to ostatní vidí jinak.. mají 30 kilo i s židlí (což je ještě smutnější) nebo.. mají přítelkyni, chodí do posilovny a jsou si jistí, že jejich sebevědomí je na vysoké urovni, jenže nemají zase to, čemu se říká nadhled.. nebo nevim jak bych to jinak řekl, aby je to zase moc neurazilo a nenapsali mi, že jsem jeden ze špekounu, což nejsem :) prostě jsou idiioti, takhle to napíšu :)
takových editu kvuli tak obyčejnému slovu :) -
-
Jako nic proti lidem ze stitnou zlazou ale vyslovene liny vyzrany prasata co se jen cpou a valeji sunky ty zrovna nemusim.
-
-
-
Ja to napsal jen jako humorné popíchnutí. Ne jako urážku. Dávat si facku? I kdyby to mělo důvod tak je to kontraproduktivní. Demenci s tím nevyléčíš. Spíš sám si jí provodíš. :DDD
-
-
-
preji ti nemoc ze stitnou zlazou pak zloustnes i z rohliku sem zvedav co pak budes mumlat ty gayi
-
-
jj, ládovat se všemožným prevítem a pak fňukat "Já jsem ale chudinka, to je to štítnou žlázou" a pak rychle do bufáče a spráskat na co přijdu... *15* koukám, že tohle onemocnění je častější než rýma, trpí tím soustavně půlka amíků a třetina čechů. Ať míň žere a víc maká. Já ho pak nebudu nazývat prasetem a parta pubertálních vypatlanců nebude mít prostor blejt svoje výlevy *4*
-
-
Až dokážeš vydat tolik úspěšných her, udělat jednu z největších platforem pro digitální prodej a až budeš vést studio, které bude tak úspěšné, pak si tu teprve otvírej hubu. Nechápu, co má jeho váha společnyho s jeho zkušenostmi a intelektem. Ty ani nemáš šajnu, jestli na nové epizodě HL makají. Navíc mají ohlášeny 2 novy hry, jedno DLC, ktery bude pro tvoji informaci zadarmo a dělají ještě patche do TF2. To, že HL neohlásili nic neznamená. Dokud si tu nenapsal, taky sme netušili, že si id*ot. Ale tím idiotem si byl i předtím, než si sem napsal. Asi tak.
-
S dovolením, pokud vím, poměr buřtů k normálním lidem je ve prospěch USA. Češi jsou ti, co pořád žerou a chlastají pivo. :P
-
jasný. Přečtěte si něco o tom jak vznikají problémy se štítnou žlazou a jak ji předejít. To není jen nějaké samovolné onemocnění jako rakovina. Koneckoncu vlastně rakovině si mužete přispět sami taky.
-
-
-
Čo má toto byť? Nejaká invázia buzerantov na games.cz?
-
Speciálně tobě by měl dotáhnout spíš facku přes ten tvuj beďarovitej ksicht... trolle
-
-
beďarovitej ksicht ? nevim, že bychom se znali... a hlavně, že bych se Tě na něco ptal.
Mazej si radši vymastit bambulku a alou k mámě pod sukni ty uplakanej buřtíku *3* -
tady by bylo na místě spíš trotle, než trolle...
-
-
-
No ja zasa dufam, ze si na krabicovy Fallout: New Vegas budem moct kupit DLCka, ale to mozem snivat dalej.
-
-
Uz to ide, len musis napisat na support steamu a oni to nejako zmenia aby to slo. Len prides o achievmenty.
-
a nemuzes? ty asi ale myslis cz ze? Vec se ma tak ze pry po 4tem DLC balicku udela cz distributor novy FNV s temi balicky prelozenyma a pak budou zdarma i na steamu v cestine. Ted jsou jen eng nebo prvni dva s cz prekladem ale je to prace nejakeho fandy. Ja hral honest hearts v cestine v pohode. U toho druheo mi to nefungovalo. ALe siera madre nebylo zas tak krute abych tam tu cestinu potreboval. Ted cekam na 4tej dlc mel vyjit ted ale posunuli ho prej na zari hajzlici :}
-
-
Nie, praveze mam anglicku z Amazonu. CZ verziu robila Cenega, takze nie dakujem pekne. Stacilo mi co stvarali s Falloutom 3, zacali po jednom vydavat DLCka, ked bola vonku uz kompletna GOTY edicia za par drobnych. Ale ak to uz ide ako pise Resti, tak nejak prekusnem znovuhranie v HC mode :)
-
-
-
Od EA uz nikdy nic nekoupim, nulovy support a hlavne to jsou zlodeji a hyeny.
-
Jo, tohle Dota dokáže, to já dobře znám *1*