Přejít na výpis diskuzí
Gabe Newell hraje Dotu 2 a doufá v návrat EA na Steam
18.8.2011 | Martin Bach
54 příspěvků
-
Nezvážil jsem následky svého konání do důsledků, a proto až s počtem rozhořčených příspěvků v této diskusi jsem si uvědomil, kolik z vás trpí stejnou "nemocí" jako Mike *3* Chápu. Obezní lidé jsou často vztahovační a podráždění. Není se co divit, jsou pod tlakem společnosti, trpí komplexy, hrozí jim zdravotní problémy. Tím pádem dokážou jen velice těžko rozlišit co je ještě nadsázka a co není. A proto i když si nebudete chtít připustit, že máte problém, zkuste se nad tím alespoň na chvilku zamyslet. Třeba časem dospějete k přehodnocení svých stravovacích návyků, půjdete si občas trochu zaběhat, a pak uvidíte, že nejen, že se vám uleví po zdravotní stránce, ale uleví se vám i psychicky. A nějaký příspěvek, ač expresivněji podaný, vás pak jen velice těžko dokáže takhle na*rat *3* muck
-
-
Pekne napsano. Jen bych dodal ze kdyby misto toho neustaleho psani si sli radsi zacvicit tak by udelali lepe. Nejvice se ztotoznuji s timto "Jako nic proti lidem ze stitnou zlazou ale vyslovene liny vyzrany prasata co se jen cpou a valeji sunky ty zrovna nemusim." Hezky den :-D
-
-
A co lína prasata válející si své kosti?
-
-
Je potešujúce, ako ľahko si vieš vysvetliť reakcie každeho kto ti dal minus alebo na teba reagoval. Ale ohodnotiť taky veľky počet ľudí bez toho aby si niekoho z nich spoznal. Tak to chce iny "charakter". :)
Si komik, neostava nič ine len ťa poľutovať. ,) -
-
Stejně tak, jako všichni mě znající a hodnotící, mrkni znovu na diskusi, nečetl jsi pozorně. Mimochodem komikem přímo bych se nenazval, ovšem veselé povahy ano *3* k lítosti není důvodů, ale i tak, děkuji *3*
-
-
Někomu přijde nazvat někoho tlustým prasetem jenom proto, že ti nevydal oblíbenou hru jako projev veselé povahy, někomu to přijde přes čáru, holt lidi mají různé názory a vnímání toho, co je legrace a co urážka, nu a tady se prostě jenom ukázalo, že je víc těch druhých než těch prvních, toť vše....
-
-
To přece nikde neuvádím *3* Že by mohl vydat to, co je již roky avizováno, je věc jedna a mé, pro někoho urážlivé, oslovení je věc druhá, a to plyne pouze z.... koneckonců, stačí se podívat na fotku *4* . Mnoho diskutujících si v tom našlo neoddělitelnou souvislost.
-
-
Co je již celé roky avizováno? Teoreticky není jediná oficiální zpráva, že se na HL3 plně pracuje, všechno jenom malý náznaky a to, co si z toho fanové vyvodili, Valve nemají žádnou povinnost HL3 vydat nebo o hře roky dopředu informovat (to udělali Blizzardi s D3 a teď jsou kritizování, že to vyvíjejí moc dlouho....), takže není žádný důvod, proč bys musel Gaba urážet....
-
-
-
-
-
Nedávno jsem kdesi četl, že před každým jídlem by se mělo jíst jedno jablko. A taky že cigarety snižují apetit. Což de *1*
-
-
@Ludvík: Ty jsi ale kokůtek, že?
-
-
Mohl to napsat méně expresivně, nicméně má pravdu. To arogantní mlčení Valve ohledně pokračování HL mě taky štve.
-
-
Valve arogantně mlčelo téměř 4 roky o HL2. Má to svůj důvod. Pokud Valve ví, že ještě před vydáním stihnout vydaj jiné hry, nemá smysl startovat PR masáž. Navíc, jak to dopadlo s EP2... Hru jsme nakonec z videí znali nazpaměť. Pokud to ohlásej dřív, než je nutné, tak to spíš uškodí.
-
-
-
co je DotA?
-
-
Něco jako Pokemon Silver, akorát ti Pokémoni mají sekyry a tak.
-