Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • protože Micro$oft sní u Windows o uzavřeném ekosystému podobné tomu, co je na Xboxu, což by znamenalo velké problémy pro Valve, protože by na Steamu už nic na nové Windows neprodali.

Něco trochu podobného zažívá Netflix, i když tam je to trochu jinak.
    Velcí hráči Disney, Sony, atd. si snaží udělat vlastní internetovou OD službu a v momentě, kdy to spustí, tak Netflix přijde o absolutní většinu svých archivů.
    Jedinou jejich záchranou je tvorba vlastní IP, které jim nikdo nemůže vzít (House of Cards, Orange is the New Black, Narcos, Marco Polo, Altered Carbon, atd.)
  • Jen bych dodal, že VR a HL3 se nevylučuje. Minulý rok jsem mluvil s Chatem, ten řekl, že Valve dělá hry exkluzivně pro VR. Prý chtějí dělat velké hry na VR, ale je potřeba je navrhnout exkluzivně jako VR, aby to pak mělo smysl. To obecně dává i smysl, protože pro Valve je to další možnost jak trochu podpořit VR zařízení, do kterýho nalili docela dost peněz... Pokud se tedy nic zásadně nezměnilo, vedle Artifactu má Valve ve vývoji 3 AAA tituly, ale jen pro VR.
  • Half-Life 3 potvrzen ??!

YESSSSS!!!

*8*
  • Tuhle zprávu měli ohlásit o 3 týdny později. Pak by to působilo věrohodněji *1*
  • Nevěřte mu... https://www.youtube.com/watch?v=Jt0w9YP_wZ0 *7*
  • Portal je jako dota. Jen koupili mod.
  • Wake up Mr. Freeman
  • Tvl karetní hra. Kde je sakra ta firma, která dělala opravdové Hry jako Half-life či Portal?
  • Blue.Shark
    Tak to by ses pletl, kdybys to tvrdil *4*
  • SalemCZ
    https://www.youtube.com/watch?v=0pbs9MRIT3g záběry
  • SalemCZ
    Já čekal že spíš Valve koupí nějakou firmu co dělá hry, přece jen Valve má z každé prodané hry procenta, což zní dělá jednu nejbohatších firem která "dělá" hry.
  • HL byl hlavne technologicky milnik. Na pribeh a hratelnost si dneska uz nikdo nevzpomene. Takze by museli prijit s dalsim technologickym milnikem, coz je docela jednoduche vezmeme li v potaz soucasnou obecnou technickou zastaralost vsech her. Ale kdyz jsem videl ten jejich novy engine Source 2, tak je jasne ze se zadna revoluce konat nebude.
  • Tak hlavne ne hry pro nejaky dalsi uzavreny hw/sw ekosystem.
  • TheGGG
    lol, to ani neznám, ale po ránu se chybka vloudila, napsat jsem chtěl l4d
  • To si pletes s l4d, left 2 die je kooperativni mapa do Starcraftu 2 od Blizzardu.
  • Ja myslim, ze po tolika letech uz ani HL3 nikoho nezajima.
  • TheGGG
    co takhle nové l2d, nejlepší hra od valve

EDIT: LoL, samozřejmě l4d, *1* *1*
  • Však záběry z těch jejich kartiček už jsou na internetu. Takže nám Gába nelže.
  • Proč by vyvíjeli hry, když to můžou dělat ostatní za své peníze a oni pak jen shrábnou 30%?
  • hahahahhahahahahahahahahahahahahahaha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit