Přejít na výpis diskuzí
Galactic Civilizations III ukazují první záběry z alfa verze
25.3.2014 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Pribehova kampan tam je, s dalsimi misemi se to samozrejme nabaluje a nabaluje a pak to i trva dlouho - ale to je pochopitelne, protoze tohle je Civilizace ve vesmiru, ne "obycejna vesmirna bojova tahovka", a od Civilizace clovek taky neceka nejakou kampan, ale otevrenou hru. Tzn. zamereni na budovani imperia, vyzkum, staveni, neni to hejbani vesmirnych letadylek.
-
Je tam pribehova kampan. Alespon co se pamatuji(miluji ''nekonecne'' hry,kampane jen prolitam). Ale spise doporucuji vyhledat nejakou recenzi.
-
ano, je tam i single player v podobě příběhových misí s objectivy, hra určitě stojí za to, ale celkově je to strašný žrout času
-
má tam být multiplayer, o to to budou mít složitější vymyslet
-
Na steame je zrovna dvojka v akcii takže otázky pre tých, čo to už do/hrali: Stojí to za to? Je v hre nejaká príbehová kampaň? Koľko to asi zaberie času? (ťahovky ma často omrzeli ak dohranie misie zabralo X hodín). Vďaka za odpovede.
-
Asi model podobny treba Total Waru, tahove ovladani kralovstvi, realtimove bitvy. Ale mam obavu, ze by to u GalCiv znamenalo obrovskou zmenu koncepce cele hry. U TW hraje tahovy rezim druhe housle hlavnimu zamereni, realtimovym bitvam. Kdezto GalCiv je stale predevsim Civilizace.
-
Neříkám, že by to nebylo hezké, ale nějak mě nenapadá, jak to v tahové strategii provést tak, aby zůstal zachován tahový systém. Máš na mysli něco konkrétního?
-
Hmm, budeme konecne moci bojovat s lodemi, nebo jen zase uvidime graficke znazorneni predem spocitaneho vysledku? To bylo to, co mne na te serii nejvice vadilo.
-
hned jsem na to dostal chut:) na alfu moc hezke tesim se na full
-
Doufám že je to obrození Strategii tak jako to dnes zažívájí point and click adventury.
-
Tak jsem včera vzpomenul na GC II a říkal jsi ža by nebylo špatné udělat další díl ale nakonec jsem došel k zavěru že už se nikdo do třetího dílu asi nepustí. Jsem rád že jsem se mýlil. Někdo by měl udělat i Civilization Call to Power III, první díl si rád zahraji i dnes.