Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upoutali mou pozornost, na mohutné vesmírné bitvy jsem ouchyl. Budu si muset naštudovat o co v té sérii jde.
  • Tak se mi zjevila nejočekávanější hra...(pak vypadá dobře ještě "Clancyho" Division)

A nenechte se odradit, žádných 450 hodin na pochopení týdle hry nepotřebujete (myslím dvojky)...je to o něco komplexnější než civilizace IV, takže pokud jste příznivci tahových strategií, tak bych doporučoval minimálně vyzkoušet, protože minout tudle hru je velká škoda
    Samosebou doporučuji hrát nejdřív bez datadisku, oba datadisky sice vybrušují hratelnost ale přidávají i komplexnost...
  • BookerDeWitt
    Opět další série, kterou závidím PCčkářům. Já si snad nějaké to herní PC pořídím, místo nové konzole!
  • Pilgrim66
    Omluvne mě jdu si zakřičet:

ANO ANO ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Galactic Civ je uzasma serie a Stardock uzasna firma, jediny co tomu chybi je, kdyby chteli udelat kampan, ale bez toho se obejdu.

EDIT: Jokes on me, necetl jsem ten clanek a vidim zminku navazovani na dvojku, takze ze by kompletni extaze?
  • GC je pro mě nebezpečná hra. Když se do ní zažeru, tak prostě musím udělat další tah aaaaa je ráno *1*.
    • i ta hudba je taková vesmírně nekonečná *1*
  • GC2 je uzasna, podle me absolutne nedocenena vec. Komplexnejsi nez pozemska Civilizace, skvele staveni vlastnich lodi a predevsim dechberouci AI. Pozemni invaze planet, tezeni asteroidu, staveni hvezd smrti, pretvareni planet k obrazu svemu... Kdo nehral, prohloupil.
    • doufám že pozemní invaze v novém díle rozpracují tak aby je šlo nějak lépe ovlivňovat, to samé vesmírné bitvy kde by se hodila větší kontrola, k tomu ještě multiplayer a bude to skoro dokonalá hra
    • Tushan
      ja bych to hrozně rád skusil ale podle videí je to hodně složité a nevim jestly bych do toho proniknul
      • Jestli zvladas Civilizace, tak proniknes i do GalCiv. V jadru nema o moc vic mechanismu, stale to je zalozene na tom, ze mesto/planeta/neco vyrabi vedu/staveni/jednotky, ktere lze vylepsovat. Jen jejich vyuziti roztahuje do vice smeru. Nema stardock nahodou demo? Pripadne casto jsem to videl v ruznych slevovych akcich za par korun.
        • mám dokonce dojem že základní verze bez patchů byla zcela zdarma
      • kickasl
        pokud mas cas tak se to urcite da, hodne pomuze manual, doporucil bych urcite ze zacatku hru bez datadisku, ktery toho dost pridavaj a pak uz je tezky se v tom orientovat,
        jinak to chce zkusit, ono spoustu veci muzes ignorovat ze zacatku, proste zadas nejaky vyzkum, neco das stavet a uvidis jak to pude...
        na druhou stranu je to slozita hra a jde hodne o to jestli mas takove hry rad, je to podobne jak strategie od paradoxu, total war serie nebo civilizace, takze jestli jsi neco z toho hral a bavilo te to tak to stoji za zkousku
        • Total war s posledním dílem zas tak složítý není vlastně je celkem jednoduchý. Jdeš do bitvy, Ai provede frontální útok a pokračuješ
        • Je to masakrovica, ale po 450 hodinách si človek pomali začne uvedomovať ako to žere strašne vela času, a že to životu vlastne skor škodí ako pomáha. A po 700 hodiných to už začína byt miestami trochu monotonne, Stále baví to hej, ale už tam nieje moc co nové objavovať a niektore veci sa daju aspon ciastočne predvídať... Takže je to len tak na 650 hodín herného času, snad to trojka trochu vylepší *14*
          • Jack1947
            Jak tak koukam nic pro mne, sice strategie nehraji jenze toto az po 450hodinach hmm... ja vetsinou odkladam hry po mene nez 15 hodinach natoz abych u nejake stravil 450. Trochu moc. *4*
      • Keyz
        Já jsem to zkusil a je to složité. Trvá něž najdeš co máš děla a jak a co se hodí a co ne.
        Daň za propracovanost. I když mohlo by to více věci dělat automaticky.
  • Nedávno jsem hrál poprvé GCII a jde prostě vidět když je hra dobře udělaná tak je jedno jak je stará.
    • Lawliet
      Thas is what Duke Nukem 3d said.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit