Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

    Tak jedna věc je modelování další psaní kódu. Oboje to jsou výukové hračky, pokud to s modelováním myslí kdokoliv vážně nebo se tím živí nemá move ale pořádné PC, 3D myš a grafický tablet. Co by mě opravdu zajímalo je modelování v novém hololens, protože modelování prsty je přece jenom přesnější než "baterka" move, ale nehodlám kvůli zvědavosti vypláznout 3500$ a v okolí znám jenom jednoho člověka co měl kdysi na testování první model ale druhý už nedostal.

    Edit: reakce na Gluttona

  • Já se na to celkem těším. 

    Za prvé, na Switch není Dreams, ale hlavně se těším na tvoření malých miniher. Třeba něco, jako High Noon ze ZX Spectra. 

    Snad program má dost možností. Uvítal bych, kdyby tvůrci přidávali časem nějaké pěkné sprity, ....  ....   .

  • Jako hezké. Ale tak nějak mi pro tyto účely přijde lepší Dreams? Víc možností (a podle popisu mi nepřijdou jakože komplikovanější na pochopení), funkční sdílení výtvorů bez nějakých kódů, apod.

    Tohle vypadá jako takový chudší bratříček. Co umožní si pár věcí vyzkoušet, ale už to nedotahuje někam dál, aby to i k něčemu bylo. (Kdy v Dreams krom té výuky jak to funguje, může člověk něco fakt udělat a vydat mezi lidi, co mu můžou dát feedback, apod.)

    • 0011

      A podporuje Dream dotykové ovládání, klávesnici a myš? Protože GBG ano a na učení mi to přijde jako daleko užitečnější fíčura než sdílení. Výtvory z Dreams jsem měl možnost vidět a troufnnu si říct že víc jak 99 % výtvorů je odpad a nejinak tomu bude u GBG, ale aspoň má uživatelsky přívětivější volbu periferií.


      • Tak Dream podporuje gamepad, move a VR, které na ovládání stačí víc než dobře. (třeba zrovna Move je pro tvorbu v 3D prostoru o dost lepíš než dotykáč nebo myš. Ta možnost pohybovat a rotovovat ve všech třech osách souběžně je k nezaplacení a 2D myší to fakt nenahradíš)

        A ano 99% (dost pravděpodobně mnohem víc) výtvorů je k ničemu. Ale z těch statitisíců výtvorů ti tam pořád zbyde dost kvalitních minimálně na destítky hodin. V GBG nebudeš mít ani to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit