Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fascinuje mě ta čpící nenávist vůči konzolím :) pokud budu brát sebe nebo lidi z mýho okolí, co jsou fandove her, tak snad každý má jak konzoli, tak xbox ( ať už PS3 či Xbox ), tyhle nenávistný výkřiky jsou už opravdu legráční, dnešní konzole jsou jednoznačně výběhový a dají se pořídit za pár korun a každá z nich má spousty skvělých byť starších her a v případě Xka je série GOW jedno z velkých lákadel, kdo nehrál nepochopí. Sám mám PC verzi, kterou jsem dohrál na PC a stejně jsem si později pořídil jedničku na Xko a dohrál znova. Všechny 3díly GOW jsou výtečný.. ale nechal bych tu sériii spát, pěkně uzavřená, ale holt peníze jsou peníze.

    Těm co se naváží do jinách platforem, ať už je jakákoliv, tak snad jen politování, hry jsou fajn a dokud baví, tak je to správný, na čem to kdo hraje přece nesejde a znovu pkauju pro rejpaly, vždycky jsem měl PC, mám PC, ani ne půl roku starý a užívám si jak kvalitní hry na PC, tak kvalitní hry na Xbox a kdo na to nemá, tak přece nemusí dštít síru, při dnešních cenách není problém si na jakékoliv herní zařízení vydělat.
  • ať to vydaj na PC a budu o tom uvažovat(ale napřed 2. a 3. díl), no problemo, jednička mě bavila, hodně, ale zas ne natolik, abych si kupoval konzoli a stěhoval se k televizi, když mám televizi v podobě skutečně multimediálního PC u sebe...považuju za urážku nechat se nutit ke koupi značně jednostranného zařízení, když mám PC, které umí hry, umí televizi, umí programování, umí 3D modelování, zpracovávání videa a fotek, prostě naprosto cokoliv co zrovna chci nebo potřebuju dělat
  • Core
    Nezajímá...
  • lidi ste magori, portu na pc se nedockate, udelali to s jednickou a nastastesti u toho skoncili. xbox ma uz takhle malo exkluzivit (divim se ze nectu kazdou chvili hystericky reakce k tomu, ze na jinejch platformach nevychazi treba heavy rain). na dalsi dil se tesim at to stoji co to stoji - staci mi, kdyz zachovaj hratelnost, atmosferu a tvrdacky vtipky :)
    • irdzi
      dobrý hry by měly vycházet na všem:) nejde prece o tom na čem hraješ, ale co hraješ:) ... kdyby vyšel GoW2 na pc, tak je přece fajn, že to budou hrát další lidi ne?
  • dilinja
    ze by se konecne dockame E- Day v hratelny podobe? *5*
  • Veskoslav
    Jestli tento díl nebude až na nové konzole, tak nechápu, proč to dělat. Spíše bych uvítal portaci 2. a 3. dílu na pc.
  • Gears of War pro me zacalo a nasledne skoncilo s prvnim dilem pak Microshit s PC hraci vyjeb.l a co bylo dal slo mimo me. Neverim ze by se s timto "dilem" mohlo neco zmenit. *6*
  • Tak jsem si říkal že Gear of War by mohl být série která když skončí tak skončí :/
  • Jako PC hráč bych celkem rád viděl GoW 2 a 3 na PC, ale toho se ani nedočkáme.
  • Silne nastroje ma vyvojar
    Meno + vesmir= 50% uspechu
    teraz treba spravit tych 50%

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit