Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • killer :D
    • julka.exe :D :D
    • Keyz
      To by mně zajímalo jestli to viděl. Podle videa tam nakoukal.
      • Cosi
        http://www.fffilm.name/2013/06/tohle-bych-vam-chtel-rict-o-hernim.html?showComment=1371249813650#c3078502652357984894
    • tleskam
    • geniální *1*
  • Diky za paradni podcast! Je super, ze jste ho nechali mluvit o vsem moznem, i kdyz to teda byl kolikrat solidni off-topic. :)
  • Vynikající podcast, za mě 10/10. *1*
    • Já si myslím, že by i ten Don Vávra mlčky přihlížel.
      • taky me napadlo jak by to asi vypadalo kdyby tam byli spolu *1*
  • FC v podání FF *1* *1* *1*
  • podle me jedenz nejlepsich podcastu co sem slysel :)

Skoda, ze nemate screenuty ty komentare, chtelo by to je hazet do toho zaznamu nekam dolu :)
    • promitac
      výcuc
      cr8gg: cekam, kdy se zacnou menit ve studiu rocni obdobi...
      mindza: by ho meli vzit do armady pac takovou kadenci nemaji ani ty experimentalni elektromag. zbrane.
      jarlmila.prdlava.tlamiczka: kdyby byl frantisek postavicka v mortal kombat, umim si presne predstavit jak by vypadala jeho fatality
      fun3s: nema petr nejaky videochat s julkou?
      - : vidim hosta jak kecá a ostatní stárnou, a on je porád stejny a kecá dál

potom jeste nake dalsi, ktere navrhuji vymenit osazenstvo za dvojniky z kartonu, nebo aby vsichnli odesli, jeslti si to vsimne atd.

no proste zábava. vycuc jen z jednoho screenu na ucel gifka, takhle to slo hodinu v kuse.
      • Tak jestli tomuhle říkáš zábava, tak nejsme tedy ze stejného těsta. Ty zřejmě snídáš každý den s Blbounem nejapným.
  • *1* dnes to bylo vyborne ale nezveteho moc často at se neokouka a neoposloucha *1*
  • díky za vtípek Games.cz: Kapitulace, diskutující František Fuka... podcast super, tohle nejlepší :D
  • Nejlepší je si to video projet. Ať kliknete kamkoliv, mluví Fuka a ostatní klimbaj *4*
  • Jo to mě na bf štve, z té jejich destrukce dělají, kdo ví jaký zázrak, ale celé je to nascriptované a pokaždé to padne stejně a jde zničit jen něco, pořád to nemá na destrukci v Red faction:guerrilla.
  • Jeden z nejlepších podcastů! Fuku na Furt!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit