Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    ty vole! tyhle hry si pamatuju taky! supr tipy
    áh, to jsem byl ještě capart a z těch názvů si pamatuju už jen nějaký battle 1942(?), Contru a super mario bros *1*
  • Jde o to jake CRT, ja ho kupoval v době kdy uz byli LCD, ale stalo me k 10 tisicum, protoze barevne atd se proste s LCD nedalo srovnavat. Jo a byla to doba, kdy uz mel ten ochranej filtr atd. Mno a pouzivam ho dodnes. Akorat ho nikam uz netaham a je jen doma )))
  • Nemas zac. Ja mam pro tyhle Nintendo tituly taky slabost. Treba Milk and Nuts. Mappy a dalsi a dalsi
  • Prej "Zabili Kennyho, parchanti." *1*
  • miker17
    AVGN je super
  • Neví někdo na čem to hrajou ti borci v 3:33 ???
  • smejki
    ježiš dík! tý jsem se kdysi něco napařil *1*
  • To byla takova prehistoricka konzole, byly na ni 4 hry. Tohle je konkretne hra zvouci se HOCKEY :) Ovladalo se to ovladacema co mely misto joysticku potenciometr, proste jsi otacel nahoru a dolu.
  • Ta hra se jmenuje POOYAN
    Zde video http://www.youtube.com/watch?v=-ByIl9QQmeM
  • http://www.youtube.com/watch?v=GJykX4s9MtQ&feature=related
  • Pěkný, rád si zavzpomínám hlavně na ty malý kapesní jako např Jen počkej s vajíčkama. Kamarád ten je žhavej na Didaktik a ZX spectrum, má snad vše kolem toho. Před 20 lety bych nevěřil,že budou ledky tv ,procesory 4jádra a mobily stokrát výkonnější,než Didaktik Gama 84 "kilobajtů" ram *1* Za dalších dvacet let bude co? Asi 3d přímo do mozku přes káblík *2*
  • Ocelot23
    Vše o starých hrách a hardware vim díky ,,Angry video game nerd,, :D
  • smejki
    Jak se jmenuje hned ta první hra na začátku videa? kuju *5*

ta hra na osciloskopu je moc! *15*
  • Mladí Němčouři dneska umí anglicky tak, že se stejně staří Češi vůbec nechytaj.
  • Nejsem priznivcem novinek za kazdou cenu, ale CRT dneska opravdu ne, zatim nenosim bryle a rad bych u toho jeste par let zustal. Sedet celej den pred CRT je pro oci zatez jako prase. K tomu pri dnesnich cenach LCDcek...
  • Tolik nadšení v jednom krátkém videu člověk jen tak neuvidí. Super.
  • Já používám CRT ještě teď a zatim nemám důvod to změnit.
  • vasekveselej
    Meine name ist Gunter :D Němci prostě angličtinu neumí... :D
  • Amylee.Anderson
    No, můj brácha je sice extrém, ale on ještě dneska pracuje na CRT. Dokonce na dvou najednou... O.o
  • neni moderator nahodou Sherman z American Pie? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit