Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Adam hraje uzavřenou betu Heroes of the Storm
5.2.2015 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
Tak dnes jsem to zkoušel u mojí a všechno šlo v pohodě, jsem teda koukal a to má zhruba o polovinu pomalejší net.
-
Jo jasně než to výjde z bety to opraví. Otázka spíše je jak to bude ještě dlouho trvat no.
-
včera už to bylo okolo 800 ale ten první týden co jsem hru měl tak se ping pohyboval okolo těch hodnot. Je to nehratelné, ale tak lidí s podobnými problémy přibývá a snad to bude brzo lepší.
-
1000-2000 to snad ne ne? tady nejde o spikes ale je to spíše nehratelné...
-
ne kazdy ma cas a naladu sedet u hry buhvi kolik hodin, nekdo si proste jen tak sedne a zahrajesi nejakou hru, kdyz ma zrovna cas a naladu a jemu jedno ze zrovna nejakej tonda v te hre vyhral nejakou milionovou castku, chce se jen pobavit, vypnout a zapomenout na kazdodeni starosti...
-
Právě že je víc takových lidí se stejným problémem, radí různé věci ale moc nefungují :) Dnes už to nemám tak hrozné tak s tím snad něco dělají a není to jen náhoda.
-
Normálně si občas zahraju LoLko, a pak jsem dostal přístup už do alfa verze HoTS a hra me přišla divná... nejsou zlaťáky, nejsou last hity, nejsou itemy, spolecny levly atd... prostě divný. No řek jsem si te´d když je ta Beta že to zkusim ještě jednou a celkem mě to chytlo, je pravta že třeba v LoLku když se někdo feedne tak pak potahá celej tým což tady jaksi jde hůře ale i tak je to sranda :-) Hlavně je to celý rychlejší, hra většinou nepřesáhne 20 minut což je fajn. Naopak mi vadí že zlaťáky se vydělávaj pomalu a hrdinové stojej dost jak zlaťáků tak $ :-(
-
to znamena ze ked sa naucit v Dote 2 hrat za postavu, vsetky recepty naspamat a vsetky triky tak ta to prestane bavit?
-
jenze to neni pruda...mas hrdiny, kteri jsou lepsi farmari a cast jejich ,,sily,, na tom stoji...maji lepsi vybavu na zacatku, mas hrdiny co farmi hur, ale pokud se casem dostanou k vybave, tak jsou tezce zastavitelni, itemy jsou snad jasne - stavis to co potrebujes podle hry a hrdinu soupere...nic takoveho v HotS neni a vsechny ty hry vypadaji stejne. Casem to proste prestava bavit...aspon me jako cloveka co hral dotu - dotu2. Jako uvidim az se ,,proexpim,, k ranked hram...treba to bude mit trochu lepsi uroven, ale zatim obyc. fighty nic moc.
-
Nic hrozného SMITE má třeba levnejší ale ty speciální skiny se nedají koupit jinak než za gemy no a ty se dají častokrát získat zadarmo, v rámci akcí takže když udělá něco podobného mohl by být na tom lépe. Moby na skinech stavějí protože jinak by asi z ničeho nevyžili.
Tedy oprava je to zatím nic moc, není to nejhorší. -
je to skvela hra http://www.heroesofthestorm.name/
-
Jasně, odstraníme godly, předměty, individuální expu, last hity, deny...co nám vlastně zbyde? 5 vs 5 postaviček. Tohle se snad nedá nazvat revoluce, tohle je maximální očesání toho, co se ve hrách tohoto žánru dlouhá léta vyvíjelo a pilovalo.
Tohle je prostě derivát moba hry pojatý jinak a razantně přístupnější pro nové hráče, aby v konkurenci LoL a Doty2 nové hráče vůbec nalákal. Tohle je pro lidi, co chtěji okamžitou akci, co se nechtěji učit všechny mechanismy.....ale víte kam tohle vede?
Čím dříve se to naučíte, tím dříve vás to přestane bavit. Blz se bude muset hodně snažit aby udržel komunitu, které se tato "lite moba instant action" hra neomrzí. -
někdo říká prohlubují, mě se to naopak zdá jako zbytečná pruda. A to nejsem žádnej noob hraval sem od doty 1 přes hon po lol. HOTS sem ještě nehrál ale premisa se mi zdá dobrá
-
jen jsem nikdy netrvdril, že Heroes nejsou dobrá hra, to by byla hloupost když jsem to nehrál, jen je zkrátka určena pro casual publikum, ale každé zboží má svého kupce
-
přesně tak, vidíš, konečne jsi na to kápnul, jsi bystrý chlapec *4*
-
tak to se vse vysvetlilo tys to ani nehral, ale vis ze druhy co hral obe a jedna se mu libila druha ne ta je to protoze mu ta "nedobra" moc nesla nesla *15*
-
tom: no já Heroes of the Swarm nehrál, nepřišel mi invite, ale až přijde, klidně to prubnu a trochu to tam poownuju.. ale jako sebestředný egoista dám přednost hře, kde můžu individuálně viniknout a drtit nepřátele hlava nehlava, než kráčet s šedým davem *1*
-
tak Dota je esport
a že to dost lidí vzdá v počáteční fázi protože jsou zahlceni hromadou věcí co v té hře jsou je zkrátka osobní zkušenost a divil by ses, kolik lidí tento fakt zabalí do věty "me to nebaví" no bodejť by je to bavilo, prohrávat nebaví nikoho *1*
a taky jsem se díval ze zvědavosti na spoustu filmů co mě nebavili, namátkou skoro celá tvorba Davida Lynche či Andreje Tarkowskiho *4* -
uz je nam to jasne Franku tobe Heroes neslo neumis to hrat pac je to o teamove spolupraci a tak se ti ta hra nelibi, mi to nejdriv nechapali pac hry se nam libi ci nelibi bez ohledu jestli je umime hrat dobre nebo ne....
-
Vzdyt uz parim kolik dni. Je to celkem zabavny *7*