Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: bojujeme s tanky v onlineovce War Thunder
23.12.2014 | Redakce Games.cz
27 příspěvků
-
WoTko je arkáda, WT simulátor. V prvním se víc taktizuje a je přehlednější, druhá je více o "pocitu" vřavy a já se v ní občas ztrácím. Ale na druhou stranu když pak přesedláš na WoTko, je to jako hrát autíčka s laufem.
Hodně se řeší která je lepší.....jsou prostě jiné.
Já pařím obě, ale WoTko přeci jen víc. V podstatě když se v něm naseru, jedu se odreagovat do War Thunderu. Btw. ten má nejlepší letadla, ty od Wargamingu jsem smazal po deseti bitvách. -
War Thunder, cítíte tu váhu tanku, je to prostě jiná liga. Doporučuji vynechat arkádu a jít na reálné bitvy. Např. střelba na dálku, musíte připočítat náměr. Zjednodušeně střílet nad cíl, ve skutečnosti totiž střela ztrácí výšku.
-
dik :D byl sem nakoupit veledary tak sem hned koupil level kvuli goldum do WT :D
-
jedno má pipinku a druhé pipíka
-
aké sú hlavné rozdiely medzi World of Tanks a tankovej časti War Thunder? vďaka.
-
Bylo to fajn i kdyz jsem se pridal az nakonec byla to sranda jsem rad jsem se stal soucasti tohoto projektu presto ze jen jako spoluhrac hlavnich hrdinu!
-
Jeste nez se tu snese vlna nenavisti, rad bych popral redakci krasne Vanoce a pekny novy rok, a zaroven podekoval za jejich praci, zvlaste Gamesplaye. Let's playe me nikdy nebavily, ale Pavluv + Honzuv inteligentni styl vypraveni a humor v kombinaci se zajimavostmi o hre je super. Je to prijemne osvezeni po nove popularni vlne streameru / youtuberu ve stylu "OMG OMG LOOK AT DAT ZOMBIE ITZ COMING AFTER ME UAAA ITS OK ITS OK PLZ DONATE".
Uz se tesim az shlidnu tenhle gamesplay!