Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • illy
    WoTko je arkáda, WT simulátor. V prvním se víc taktizuje a je přehlednější, druhá je více o "pocitu" vřavy a já se v ní občas ztrácím. Ale na druhou stranu když pak přesedláš na WoTko, je to jako hrát autíčka s laufem.
    Hodně se řeší která je lepší.....jsou prostě jiné.
    Já pařím obě, ale WoTko přeci jen víc. V podstatě když se v něm naseru, jedu se odreagovat do War Thunderu. Btw. ten má nejlepší letadla, ty od Wargamingu jsem smazal po deseti bitvách.
  • War Thunder, cítíte tu váhu tanku, je to prostě jiná liga. Doporučuji vynechat arkádu a jít na reálné bitvy. Např. střelba na dálku, musíte připočítat náměr. Zjednodušeně střílet nad cíl, ve skutečnosti totiž střela ztrácí výšku.
  • dik :D byl sem nakoupit veledary tak sem hned koupil level kvuli goldum do WT :D
  • jedno má pipinku a druhé pipíka
  • aké sú hlavné rozdiely medzi World of Tanks a tankovej časti War Thunder? vďaka.
  • WWladCZ
    Bylo to fajn i kdyz jsem se pridal az nakonec byla to sranda jsem rad jsem se stal soucasti tohoto projektu presto ze jen jako spoluhrac hlavnich hrdinu!
  • Jeste nez se tu snese vlna nenavisti, rad bych popral redakci krasne Vanoce a pekny novy rok, a zaroven podekoval za jejich praci, zvlaste Gamesplaye. Let's playe me nikdy nebavily, ale Pavluv + Honzuv inteligentni styl vypraveni a humor v kombinaci se zajimavostmi o hre je super. Je to prijemne osvezeni po nove popularni vlne streameru / youtuberu ve stylu "OMG OMG LOOK AT DAT ZOMBIE ITZ COMING AFTER ME UAAA ITS OK ITS OK PLZ DONATE".

Uz se tesim az shlidnu tenhle gamesplay!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit