Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tam je hlavně problém v uložených pozicích, postup měl být rozdělen pro single i multi zvlášť, včetně obtížností. Spoustu designových řešení solidně doprasili ( počet nepřátel pro vyšší výzvu, uznávám že tohle ten dojem trošku kazí ) ale coop je hlavně otom si společně užít nějaký zážitek a bavit se, čehož se nám i dostalo. Vtomhle ohledu tak nějak nechápu proč by mně mělo vadit že nebudu mít přístup k pár zbraním které se stejně chovají úplně stejně jako ty ke kterým máme přístup oba, možnosti přístupu ani další mechaniky to nijak nerozšiřuje.
  • Já jsem coop hrál a vážně mě to nebavilo. Nebo jsem hrál mise, které jsem už hrál a ty mise se dají v klidu zvládnout s prstem v nose v jednom, takže ten prostor pro kooperaci či nějakou větší challenge jsem bohužel nenašel. Jasně člověk si vytvoří vlastní scénáře, ale pointa nikde. Pokud bych mohl hrát v coop celou hru a zůstal by progress uložený u obou + by to bylo těžší, tak potom to je o něčem jiném. Takhle jsem měl dilema hrát nové misé a hrát je pak znovu nebo opakovat staré? Ani jedna volba nebyla výhra. O tomhe je coop? Podle mě teda ne.
  • Ahoj,
    všiml jsem si už minule, že nerozstřelujete alarmy, proč?
  • Adame? Is that ty?
  • No tak ses vrátil k reálném kingdomcome a všichni jsou zas spokojení.
  • To víš no, někteří to hrajou jen pro ten zážitek kooperace, něpotřebuju nějaký bezpředmětný progress na mém účtu když to všechno zažiju u kolegy.

    Zajímalo by mě, jestli aspoň někdo z těchto prskačů pak skutečně ten coop nějakou dobu hráli, protože tě to ve výsledku obtěžovalo naprosto vničem.
  • Single byl super. Coop je naprostý fail a nuda. Kdyby se aspoň ukládal progress oboum, ale ne ... on se musí ukládat jen jednomu. Komu se pak chce hrát to samé dokola? No nicméně hru jsem si užil i když byla fakt primitivně jednoduchá. Fighty s bossy jsem čekal nějaké hardcore a opět walking in the park. Alternativní konce se mi taky líbily. Za to palec nahoru. Nicméně opět jsem se nedokázal ztotožnit s hlavním hrdinou. Overall moc dobrý díl. Jen mě trochu záraželo, že jsem si dělal svoje věci a neplnil tak moc hlavní úkoly a stejně jsem měl za chvíli plnej region ... některé mise jsem teda vůbec nehrál díky tomu. To neměli moc domyšlené.
  • ako sory...ale fakt hra o ničom... *2*
  • me so to v singlu libilo hodne. Ale musel jsem dat na hard a povypinat hud a ukazatele. Nicmene i tak mi to prislo dost lehky. Teda krom naskriptovane misi v silu, to byl des. Jsem se tam zaseknul a branit ten vypinac, nez prileti vrtulnik, jsem dal az na popatnacty.

    Dobry je sednout do vrtulniku jako spolujezdec a nechat, at AI nastoupi jako pilot. Jakmile se zacne vznaset, vystoupit. Udelat to i u druhyho a clovek ma hned celou eskvadru :-D

    Kazdopadne jsem rad, ze vybalancovali zbrane a vetsinu si clovek vyzkousi.
  • No nedal som to. Ked na konci prvej oblasti zacal ten John Seed mudrovat, docvaklo mi ze ten pribeh pisal d***l pre debilov a dal som uninstall. Cela hra mi prisla chaoticka, vsetci sa tam spravaju nelogicky - nepriatelia, NPCcka aj spolocnici. Asi je na tom koop lepsie, ale single je katastrofa.
    Behat tam a strielat s pocitom ze mam totalne na haku nejakych kultistov a vobec ma netrapi osud nejakej Montany - to zabija motivaciu hrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit