Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duncan66

    To postavy konci na levelu deset tisic, kdyz behem jedne obycejne bitky navic proti vyrazne slabsimu souperi ziskaji klidne 5 levelu? 

    Jinak skoda, ze tam osobne nevidim tu pridanou hodnotu, jak se tady mnozi rozplyvate, recenze me vzdy nadchne, ale kdyz se na to divam, tak vim presne, ze tohle bych nerozchodil a ta stylistika a dalsi veci by mi znemoznily hru si uzit.

    • 0011
      Maximální level je prý 50, já jsem s hlavní postavou na 31 a už to neroste tak rychle. Měl jsem podlevelované postavy, které v misích s větším doporučeným levelem dohnaly moje silnější žáky. Nejlepší povolání můžeš mít od levelu 30, ale ještě jsem si neodemknul pečetě, takže jsem s hlavní postavou "pouhý" šermíř. Stylizace mi osobně sedne ale u her tohle řeším až na posledním místě, příjde mi škoda připravit se tím o skvělé hry. 3ds jsem si koupil mimo jiné díky zdejší recenzí od Miloše Bohoňka na Fire Emblem Awakening která dostala 10/10, před čtvrt rokem jsem jí dohrál znovu a pořád s tím hodnocením souhlasím a jsem rád, že jsem se k téhle sérii dostal, byť pozdě. Kromě awakening mám další díly sběratelky které obecně patří k těm nejlepším napříč platformami.
      • flash789

        Mas i limitku Three Houses? Pekna ze? Ackoliv bych to Nintenda spis nerekl ty jejich limitky a sberatelky jsou hodne seriozni, zadne saskovske figurky pro deti a podobne, ale solidni sberatelsky material za ktery se clovek nemusi stydet ani v padesati:)

        • 0011

          Samozřejmě že mám, nesoudím hry podle obalu ale základní hra ho má strašný a naopak steelbook je na stejné úrovni jako ten u sběratelky xenoblade chronicles 2. Já sbírám i amiiba, ale ty nepovažuju za šaškovský figurky a používám je ve hrách a u minulého dílu Echoes jsou kromě dalšího bohatého obsahu i amiiba obou hlavních hrdinů. Pukud na 3ds nebo switch vychází hra kterou chci a má sběratelskou verzi tak jí kupuju. U PC kupuju téměř jenom digitálně.

          • flash789

            Amiibo rikas....hmmm...dobry doplnek ;)

    • flash789

      To máš blbý. Ale třeba kdyby jsi to zkusil...

  • Murlock

    Pěkně obsáhlý gamesplay. Zrovna tenhle FE si to zaslouží, ale to koho zromancoval to už si pan Šéfredaktor nechal pro sebe. 

    • ales.smutny

      Bernadette nakonec :D

      • flash789

        Jo, taky mi je sympatická, má neobyčejně vyvinutý smysl pro sociální zivot a je velmi odvážna, hehe

        Ale třeba se ještě projeví. Každopádně ji věnují až nepřirozeně moc pozornosti.

  • triptich

    pekný gameplay ešte lepšie vyzerajúcej hry. prekvapivo ma oslovila aj štylizácia a grafika, ktorá na mňa u týchto japonských srandičiek nie vždy pôsobí dobre.

  • 0011
    Aleši odpočívat přes víkend je strašně lazy, pokud nepotřebuješ nabít jistý, ehm předmět. Když má hráč dost peněz, případně zahradničí a chytne pár zlatých rybek na prodej může motivaci studentů navýšit dárky a stihnout další questy, ale chápu že pro ukázku hratelnosti to není divácky atraktivní.
    • ales.smutny

      Jo, ja de facto taky používal rest jen na nabití ehm předmětu a pak sebou tahal i top tier normal. Ale asi 2x se mi hodilo nechat komplet odpočinout všechny. Ale jinak jo, je to škoda času :)

      • 0011
        Ještě jedna věc zvýraznění  dosahu všech nepřátel se dělá ZR u 3ds to bývalo X, dlouho mi trvalo než jsem na to přišel a myslím že hra to nikde nevysvětluje sorry jestli nosím dříví do lesa ale nemyslím si že bych přeskočil informaci ve hře a že to ví všichni hráči.
        • flash789

          Mívám ve zvyku zkoušet všechny knoflíky na ovladači u každé hry a v každé situaci. Problém mívám jen když hra používá cudlikovy komba, to se zkouší blbě. Mam třeba taky dojem že ten zoom mezi jednotky taky hra nikde nezminila, nebo možná jo a prehlid sem to, každopádně jsem na to přišel až při zkoušení.


          Taky je fajn že jdou přehrávat znovu rozhovory a animace v položce extra v hlavním menu.


          • 0011
            Já nedávno dohrál třetí část FE fates na 3ds když jsem vzal three houses do ruky tak jsem s ovládáním byl jako doma tak mě ani nenapadlo, že by to dali na jiné tlačítko tak jsem předpokládal, že to tam nedali. Fungovalo když sis to u všech jednotek naklikal, tak jsem to neřešil. U starších dílů sis xkem kliknul kam mají dosah všichni abys ochránil nejslabší jednotky a pak sis nakliknul třeba bode aby sis ho nevyzobnul s někým, kdo nepotřebuje vylevelovat. Tady to jde taky akorát ti to hra neřekne a vzhledem k tomu že pro spoustu lidí je to nová série to považuju za chybu.
  • twicer
    Herně to vypadá fakt supr, díky za ukázku. Samotná stylistika je pro mě něco tak vzdáleného že i přes skvělé mechaniky bych to prostě nemohl hrát. Závidím těm kterým to přijde v pohodě.
  • flash789

    Skoda ze vas nenapadlo (nebo to nevite) zoomnout mezi jednotky a odehrat par tahu v plne 3D rezimu. Ma to neco do sebe, ty bojiste jsou obrovska a videt vsechny ty jednotky pohromade stoji za to.  Ovladatelnost a prehlednost je samo horsi nez z top pohledu, ale kdyz uz si s tim daly praci, skoda to nevyuzit/neukazat.

    Pro ty co to nevi, jsou to tlacitka plus a minus :)

    • ales.smutny

      Že tam je vím, ale asi je to moje OCD mít vše pod kontrolou, tenhle pohled mi přišel jako zoom-in v Total Waru, hezký, ale strašně omezující :)

    • 0011
      Já to zkoušel a přišlo mi to nehratelný, možná na velké televizi se pokochám. Já mám plazmu v podkroví a v těhle vedrech tam mám večer než vyvětrám 30 stupňů i když jí nezapnu a když ano tak se tam nedá vydržet už vůb, takže jsem to mimo handheld ještě neviděl, i na gamesplay jsem koukal na mobilu 😀
      • flash789

        Ja to taky tak nehraju. Ale skoro pokaždé si tak projedu bojiště a sem tam tah nebo dva tak odehraju.  Docela mě překvapilo že to tam je a navíc i plně ovladatelné, tedy když není mlha :)

        • 0011
          Já mám zatím nahráno pouhých 35 hodin, ale mlhu jsem měl naštěstí jenom jednou, ale tenhle režim mi příjde přesně jak popsal Aleš - pokochat se jednotkama, ale na hraní je to nepřehledné.
          • flash789

            Tak ono se dobře orientuje dle mapky vpravo dole, a zřejmě by se to tak hrát dalo. Ale prostě ten top pohled je přehlednější, rychlejší a je proste typicky. Jen ten plně 3d mi vic pripomina bitvu . Ale urcite bych to tak cele hrat nechtel, obvzlast kdyz bitvu opakuju pac nekdo chcipne  .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit