Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Goat Simulator aneb koza tropí hlouposti
3.4.2014 | Redakce Games.cz
60 příspěvků
-
Ani tahle hra mě v tomhle podání nebavila...
-
Musim souhlasit s Jackem1947. Jak si muze neco takoveho rikat simulator? Ten pohyb kozy je hodne arkadovej a ani to liizani se mi nezda dost realisticke.
* Příspěvek obsahuje zakázané slovo liízání
DAFUQ? -
Zkusil sem si u kamaráda, ale spíš si to stáhněte nemá to cenu 10e.
-
lidi jsou cimdalvice retardovanejsi a jednodussi, presne to se pak promita i do her a tohle je jen vetsi extrem, jinak vetsina dnesnich AAA je z myho pohledu uplne stejne primitivni a stupidni .. smutne, a nabliti soucasne *11*
-
-
Nechápu, proč píšeš o sobě... *7*
-
-
Létající koza mě rozsekala, tohle fakt musím koupit synovi *1* *1* *1*
-
Jezis, ten novej hyper cool social smart font na games.cz je teplejsi jak ja. zas nekdo potreboval ospravedlnit svou existenci.
-
Když už jsme u zvířat, doporučím Bear Simulator, který má momentálně kampaň na Kickstarteru.
-
Ještě, že jsem to nekoupil. 5minut je za deset éček poměrně hodně.
-
nesmrtelná koza *1*
-
Lidi jsou schopní koupit cokoliv, pokud se to správně marketuje. A právě u Goat Simulatoru platí lidi předně za vtipný marketing a vtipnou myšlenku. "Hra" samotná nestojí ani za kozí uprdnutí. Lepších a smysluplnějších fyzikálních sandboxů je hned několik a ani nestojí 10 éček. Jenom jim chybí koza, srandovní trailer a ejchchu tralala popis produktu na Steam. Nedodělanou bezcílnou fyzikální hrou plnou bugů je třeba legendární Big Rigs. Taky óbrbžunda. Kdyby bejvalo Activision napadlo, že to stačí marketovat jako komedii, byla by to dnes zaběhlá série.