Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • strasny.. koukal se navickrat a stejne nedokoukal.. nevi ktera bije.. co treba delat gamesplay s nekym kdo opravdu umi hrat a vi co hra umi. teso s milosem bylo aspon profesionalnejsi vyzneni. sice taky zmatenejsi ale aspon neni mantak a hru znal.
  • Po 3 měsících nevědět, jak se identifikuje...něco je opravdu hodně špatně. O další spoustě mystifikací se mi ani nechce mluvit. Být začátečník na tom není nic špatného, nebýt schopen sebereflexe a vystupovat s něčím takovým, to chce mít ,,koule,, a opravdu mě děsí, když se dostane k recenzi hry podobně neznalý člověk. Horší gameplay jsem nikdy neviděl, nemyslím to nijak útočně, jen hodnotím.
  • Ked uz robite recenziu tak prosim vas naucte sa nazov hry
    Je to Diablo
    Nie Dajablo

    ..............
  • Ja sem predevsim rad, ze vubec naka divka hraje diablo a udela gameplay. Sice s chybama, ale tak co...
    • granis
      Ak máš záujem o tento druh zážitku a vzrušuje ťa keď vidíš dievča hrať Diablo (alebo hry obecne) odporúčam ti navštíviť server twitch.tv. Tam ich je viac než dosť. Všetky vystrkujú kozy na kameru, pištia u hrania a odpovedajú na otázky v chate. A to všetko s dennou pravidelnosťou. Tie dievčatá tam neprezentujú hru, ale samé seba a to je asi aj to, čo podľa tvojho komentára hľadáš. Games a Level sú ale profesionálne herné média, takže informačná presnosť a kvalita podania musia byť na prvom mieste. A to je potom jedno či to bude recenzovať žena, muž alebo mimozemšťan. Hlavne nech vie o čom hovorí.
      • lets playe nejsou recenze, hráč nemusí vedet o čem mluví
      • Na gameplaye nekoukam, pac me nebavi. A twitch znam kolik let. Diky za zbytecne nevyzadane rady *15* Jen se mi proste libi, ze tady na tiscali udela naka holka gameplay diabla, to je cely.
      • Opravdu jsi viděl tuhle video recenzi že mluvíš o Games a Levelu jako o profi herním médiu? Nevšiml jsi si 10ti reklam na stránce a soutěží, které nápadně připomínají reklamy? A nebo jsi neviděl včerejší videorecenzi na PvP v Tes:o kterou dělal ryze PvE hráč - který měl problém vůbec PvP na mapě vyhledat a najít, kterého sejmul první guard kterého potkal?

        Já bych spíš viděl tyhle média jako herní "bulvár" pro mainstream hráče, progaming jsou tu tak akorát reporty z různých událostí, jinak nic. A upřímně ani já, jako mainstream casual hráč, co chodí každý den pracovat a týdně má tak max 5 hodin čas na hry tu na Games nevidím nějaké úžasné info a novinky, recenze nemůžu brát vážně atd. Nijak to tu neznevažuju, ale progaming - teda podle mne vypadá rozhodně jinak, a má jiné priority.
        • granis
          Sú to média financované vydavateľstvom. Redaktori, autori a zvyšok personálu poberajú mzdu. Robia to to ako svoju prácu a teda profesionálne. Či výsledky tejto činnosti zodpovedajú kvalite iných médii v ČR a SR, prípadne vo svete, je už iná otázka. Reklamy na stránke nevidím, pretože používam AdBlock ale všimol som si články označené ako PR zdelenie. Každopádne všetky média (a hlavne tie internetové ktoré ponúkajú obsah zdarma) žijú hlavne z reklamy. Je to pre čitateľa často nepríjemné, ale pre vydavateľa nevyhnutné. Toto by som ja osobne nevyčítal. Ohľadne kvality obsahu mám ale podobný názor. V komentári vyššie som sa asi nevyjadril úplne presne. Chcel som tým povedať, že neoceňujem diverzitu medzi pohlaviami recenzentov, pretože nie je dôležité či to recenzuje muž alebo žena, je dôležité aby recenzia bola vecná, fundovaná a svojim konceptom odrážala profesionalitu autora.
          • Taky jsem to zle napsal, spíš jsem myslel na "serióznost" média. Profesionální ve smyslu slova že se tím živí ofc jsou. Kdybych to měl přirovnat k televizním kanálům, tak tohle rozhodně nebude Čt24, ale Nova :-)
            A co se týče pohlaví, tak to u mne taky nehraje roli. Jak píšeš, důležitý je obsah. Ale vůbec se nebráním koukání na výstřih Bětky Trojanové, naopak mi takové recenze s prostřihem na prsa připadají zajímavější :-D
    • Souhlas, moc jich není v našem klanu máme 2 slečny. jedna si dává vpohodě sama T4+ a druhá nedá ani t1 sama a eq má rozhodně min na t2+ :)

      Ale i tak jsme rádi. že tam máme nějaké spestření než samí chlapi...
  • Debata večer pri pive, Olejník hovorí Poláčkovi:
    - "Počúvaj, moja Gabika by chcela recenzovať Reaper of Souls, síce prd o tom vie, akurát teraz si to kúpila, ale vraj že buď vybavím tú recenziu do Levelu, alebo spím na gauči týždeň"
    - "Do Levelu? Zbláznil si sa? Veď za ten nám ľudia platia, musí to mať úroveň, nemôžme tam dať recenziu od hocikoho"
    - "Peter, neštvi ma, dlžíš mi to"
    - "Tak dobre teda"
    O mesiac neskôr, debata poobede pri káve. Olejník hovorí Dobrovskému:
    - "Pavel, počúvaj, keď už tá Gabika toho Reapera recenzovala nemohla by to prísť zahrať aj do GamesPlay? Že vraj týždeň mi nedá keď to nevybavím... teda akože jesť mi nedá"
    - "Neblázni Honza, veď nás fanúšikovia roznesú na kopytách"
    - "Neboj, pokecá si s Memorym na Skype, ten ju to naučí a všetko bude v pohode"
    - "No dobre, ako myslíš..."
    • Predpokladám, že asi takto nejako celá situácia vznikla, lebo inak si to neviem vysvetliť. Pochopím, že nemá skúsenosti a že hrá Diablo len krátko, ale prečo preboha taký človek píše recenziu a ešte ho aj pošlete do vysielania kde nevie ani ako sa volajú a vyzerajú postavy v hre (Hrá za Wizarda nie Sorcerera, Monka nesprávne identifikovala ako Barbara a Demon Huntera nerozlíšila od Wizarda). Nedokáže vysvetliť rozdiely medzi hrou v základnej verzii a vo verzii po datadisku. Ale napriek tomu sa o to pokúša aj keď sa mýli. V základnej verzii sa napríklad nepriatelia neškálovali podľa aktuálnej úrovne hrdinu ako tvrdí. Hra bola rozdelená na 4 obtiažnosti (Normal, Nightmare, Hell, Inferno) ktoré sa odomykali postupne a teda hra bola nastavená tak, že ak ste hrali Nightmare, tak nepriatelia na začiatku boli na úrovni blízkej tej, ktorú hráč priemerne mal po dohraní Normal. Ak ste sa s postavou na lvl 60 vrátili do Normalu, tak ste to zabíjali všetko na jednu ranu. Taktiež je hlúposť tvrdenie, že v základnej verzii nebolo možné dostať sa priamo do oblasti ktorú hráč už raz prešiel. Samozrejme, že to šlo, na základnej obrazovke sa dal vybrať akýkoľvek už predtým splnený quest a bolo teda možné hrať priamo od vopred vybraného miesta a potom opäť kedykoľvek opäť vybrať íný quest. To samozrejme slečna nevie, lebo to v tom čase nehrala. Výborne tiež bolo keď dostala otázku (v čase 9:23) ako správne prideliť body v rámci Paragon levelov. Vydesený výraz značil, že teda ani netuší o čo ide a "nenápadne" to zamietla pod koberec. Najviac úsmevné bolo, keď dostala v chate (v čase 21:25) ponuku na otvorenie riftu aby ukázala Mikairu, na čo odpovedala, že vôbec nevie kto alebo čo to Mikairu je. Pozorný divák si mohol všimnúť, že Mikairu je meno hrdinu za ktorého hrá a ktorého takto sama pomenovala. Taktiež neznalosť možnosti vybrať a nabindovať si schopnosti podľa seba, nie len jeden zo štyroch v každej kategórii (Elective mod) a jej presvedčenie, že z každého bossa pri prvom zabití padá legendárka a že sety padajú len z bossov. Ešte ani blbú legendárnu sekeru nevedela identifikovať. Vlastne takto by som mohol pokračovať, ale podstatu ste už asi pochopili. Je pre mňa naozaj nepochopiteľné ako môže osoba s takýmito znalosťami hru recenzovať do profesionálneho herného (printového) magazínu a ešte aj takto prezentovať na videu. Ako môže človek porovnať datadisk a jeho zmeny oproti základnej hre keď tú hru nehral? To je ako keby datadisk k WoWku recenzoval niekto kto World of Warcraft pred datadiskom vôbec nehral. Takýto výber recenzenta je proste neprofesionálny a nedokážem to pochopiť. Prezentácia hry let's playom je už len čerešnička na torte.
      • S většinou souhlasím, pro lidi, kteří hrají dlouhodobě D3, tahle recenzička přijde jako dobrý joke, nicméně pro lidi kteří chtějí hrát, nebo o tom uvažují, je to jakš-takš slibná výchozí pozice.

        S obtížnostmi máš pravdu, v původní D3 byly 4 jak uvádíš normal byl i v základu moc lehký, nightmare, tu už trošku přituhlo, ale pořád sranda, Hell tady už pomalu končila sranda a se zákl. eq si tu člověk moc neškrk, a když už jo, tak skončil někde v první části 3 aktu a dál se prostě nedostal, protože některé mobky tu už měly vážně velkej dmg a bylo zde potřeba aspoň kolem 600+ resistů do všeho, no a Inferno - to byla již výzva jen pro postavy s nej eq co se dalo sehnat, ressity 800-900+ naprostá nutnost, zkušenosti s postavou naprosto nutné, kitovaní mobek elit atd.. tu bylo v naprostém pořádku atd...
        Popravdě bys nevěřil kolik lidí vůbec neví co to ten Paragon systém je - řeknu jen zákl. info dle mých slov - Paragon systém, nebli systém bonusových bodů, které se získají, když postava dosáhne po lvl 70 na další lvl, tudíš by správně měla být lvl 71, ale 70 zůstava + se pod ikonou postavy objeví nové pozadí a informace že postava dosáhla 1. lvl paragona, a získala první bonus bod, kterým si může vylepšit svou postavu. Paragon systém mám 4 kategorie a to Core, Offensive, Deffensive a Utlily, u každé postavy se drobně dané vlastnosti v těhle kategoriích krapet liší. No kam které body investovat to je jen na vás...
        Rity se dají otevřit u Nephalem obelisků ale je třeba mít 5 Fragment rift key, k Riftům an bounties není vpodstě ani co vysvětlovat, je to vpodstatě rubaní monster a plnění úkolů, za které získáte money, fragmenty riftů a kupu expů...
        Ano taky sem nechápal, jak někde nemůže vědět, jak identifikovat legendárku, jsou 2 možnosti: najít v inventáři leg předmět a kliknou na něj pravým tl. myši, a nebo použit v zákl. táboře book of Cain tak lehké.
        No každý binduje jak umí, od bindů se dá poznat jakou jsou talenty a tak trochu i eq, a dle videa slečna má pouze zákl. eq, a o otm to vše je... Z videa je naprosto jasné, že T1 ji dělá docela velký problém, právě díky eq. navíc hádám, že nemá ani žádné + poškození elementem, což na T3 může hrát klíčovou roli, neříkám, že t3+ se nedá dát i hrubou silkou bez elentu, ale s elementem si opravdu hodně pomůžete, pokud máte správě sestavené talenty aby využívaly poškození elementu.

        Za svého DH, dmg kolem 920k, Toughnes cca 5,2mega, + kolem +60% dmg elementem ohně a cca 30% bleskem, dávám mobky na t1 skoro na ránu, dobrá farma je T3, ale chce to mít už celkem slušný eq. T5-T6 bych šel tak akorát v grupě lidí co už hrajou nějakou dobu jsou sehraní a znají se, Od T4+ a někdy i T3 už končí sranda...
        Snaha od slečny byla, to musím uznat a celkem se i snažila, ale potřebovala by, aby ji někdo vysvětlil pár věcí co a jak.
      • Jako bys mi mluvil z duse a spravne jsi podotkl, ze takhle by si mohl pokracovat 8) Tohle je druhy gamesplay na ktery jsem koukal, ten prvni byl Titanfall. Jelikoz obe hry hraju (a nejsem hc hrac, nemam cas - skola, prace, sport, slecna, hospoda, kamaradi), tak jsem uplne zdesen, ze se neco takovyho muze objevit na jednom z nejvetsich a nejsledovanejsich hernich webu u nas.. A kdyz si jeste clovek uvedomi, ze od techto lidi cteme recenze? To je snad horsi nez kdyz Marek Svacina komentuje tenis na CT. To ze je Pavel silene trapnej (podle me snad pro vsechny vekovy kategorie) by tolik nevadilo - on "nemusi" (ale vazne by mel) o hre nic vedet, ale ze date na obrazovku desitek/stovek/tisicu lidi hrat holku, ktera o hre vi min nez moje holka (ktera hry nehraje), to je vrchol. A neni to chyba te holky, je to chyba celeho konceptu poradu "gamesplay", ktery je ukazkou stoprocentniho amaterismu ve vsech smerech. Kouknul jsem jen na ty dva dily, ktery byly o hrach, ktere hraju, s vidinou toho, ze bych se mohl dozvedet neco noveho ci zajimaveho, ale to co jsem videl, me dostalo. Nevim na koho je porad cileny, ale kdyz uz nevymenit Pavla, tak aspon zvat lidi, kteri dane hre rozumi a maji neco nahrano. Jinak to spis vypada jako nejaka satira. 8) Jeste podotknu, ze games.tiscali mam fakt rad uz mnoho let, ale tohle je silenej pruuser 8)
  • Kedaro
    Pokud vás to potěší, tak jste mě nalákali na vyzkoušení té free verze D3.
  • Pozerat sa na to dalo, aj ked nazaciatku ma zaskocilo ze aky sorcerer, ktory je vlastne wizard. Ked sa tam spomenul dark souls tak som aspon zistil odkial to asi ma. :D Potom som si na tie kiksy zvykol.
  • nič v zlom ...ale vraví sa že ženy dokážu robiť 2 veci/činnosti naraz...mno toto tomu nenasvedčuje:),ťažko sa na to dívalo a ešte horší počúvalo..:)
  • Neber te to špatně nemyslím to nějak vůbec zle ale na tyhle hry by chtělo brát "magory" co tu hru znají skrz na skrz. Pak lidi to docela hrotí když něco řekne špatně nebo to hraje špatně...
    • Nebo je to naopak pobavi, protoze ti, co to hroti s tema magorama hrajou.
      • Úhel pohledu já tvrdím kdo nemá zkušenost s danou hrou "nemá to prezentovat"
  • Still
    Kdyby to dali "testovat" tomu jejich grafikovi, nemusela to být takový tragedie :)
    Slečna byla docela mimo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit