Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hodinka hraní Diablo III Reaper of Souls
29.4.2014 | Redakce Games.cz
65 příspěvků
-
Ja sem predevsim rad, ze vubec naka divka hraje diablo a udela gameplay. Sice s chybama, ale tak co...
-
-
Ak máš záujem o tento druh zážitku a vzrušuje ťa keď vidíš dievča hrať Diablo (alebo hry obecne) odporúčam ti navštíviť server twitch.tv. Tam ich je viac než dosť. Všetky vystrkujú kozy na kameru, pištia u hrania a odpovedajú na otázky v chate. A to všetko s dennou pravidelnosťou. Tie dievčatá tam neprezentujú hru, ale samé seba a to je asi aj to, čo podľa tvojho komentára hľadáš. Games a Level sú ale profesionálne herné média, takže informačná presnosť a kvalita podania musia byť na prvom mieste. A to je potom jedno či to bude recenzovať žena, muž alebo mimozemšťan. Hlavne nech vie o čom hovorí.
-
-
lets playe nejsou recenze, hráč nemusí vedet o čem mluví
-
Na gameplaye nekoukam, pac me nebavi. A twitch znam kolik let. Diky za zbytecne nevyzadane rady *15* Jen se mi proste libi, ze tady na tiscali udela naka holka gameplay diabla, to je cely.
-
Opravdu jsi viděl tuhle video recenzi že mluvíš o Games a Levelu jako o profi herním médiu? Nevšiml jsi si 10ti reklam na stránce a soutěží, které nápadně připomínají reklamy? A nebo jsi neviděl včerejší videorecenzi na PvP v Tes:o kterou dělal ryze PvE hráč - který měl problém vůbec PvP na mapě vyhledat a najít, kterého sejmul první guard kterého potkal?
Já bych spíš viděl tyhle média jako herní "bulvár" pro mainstream hráče, progaming jsou tu tak akorát reporty z různých událostí, jinak nic. A upřímně ani já, jako mainstream casual hráč, co chodí každý den pracovat a týdně má tak max 5 hodin čas na hry tu na Games nevidím nějaké úžasné info a novinky, recenze nemůžu brát vážně atd. Nijak to tu neznevažuju, ale progaming - teda podle mne vypadá rozhodně jinak, a má jiné priority. -
-
Sú to média financované vydavateľstvom. Redaktori, autori a zvyšok personálu poberajú mzdu. Robia to to ako svoju prácu a teda profesionálne. Či výsledky tejto činnosti zodpovedajú kvalite iných médii v ČR a SR, prípadne vo svete, je už iná otázka. Reklamy na stránke nevidím, pretože používam AdBlock ale všimol som si články označené ako PR zdelenie. Každopádne všetky média (a hlavne tie internetové ktoré ponúkajú obsah zdarma) žijú hlavne z reklamy. Je to pre čitateľa často nepríjemné, ale pre vydavateľa nevyhnutné. Toto by som ja osobne nevyčítal. Ohľadne kvality obsahu mám ale podobný názor. V komentári vyššie som sa asi nevyjadril úplne presne. Chcel som tým povedať, že neoceňujem diverzitu medzi pohlaviami recenzentov, pretože nie je dôležité či to recenzuje muž alebo žena, je dôležité aby recenzia bola vecná, fundovaná a svojim konceptom odrážala profesionalitu autora.
-
-
Taky jsem to zle napsal, spíš jsem myslel na "serióznost" média. Profesionální ve smyslu slova že se tím živí ofc jsou. Kdybych to měl přirovnat k televizním kanálům, tak tohle rozhodně nebude Čt24, ale Nova :-)
A co se týče pohlaví, tak to u mne taky nehraje roli. Jak píšeš, důležitý je obsah. Ale vůbec se nebráním koukání na výstřih Bětky Trojanové, naopak mi takové recenze s prostřihem na prsa připadají zajímavější :-D
-
-
-
-
Souhlas, moc jich není v našem klanu máme 2 slečny. jedna si dává vpohodě sama T4+ a druhá nedá ani t1 sama a eq má rozhodně min na t2+ :)
Ale i tak jsme rádi. že tam máme nějaké spestření než samí chlapi...
-
-
Pozerat sa na to dalo, aj ked nazaciatku ma zaskocilo ze aky sorcerer, ktory je vlastne wizard. Ked sa tam spomenul dark souls tak som aspon zistil odkial to asi ma. :D Potom som si na tie kiksy zvykol.
-
Diablo 3 hardcore. A ostatni hry jsou zbytecne.... *14*
-
Docela jsem se pobavil, když byla řeč o hardcore a slečna prohlásila, že hrajou torment1(softcore) a že je to docela hardcore hraní. Neznat v diablu rozdíl mezi hardcore a softcore... a ta jednoruční mace + source je určitě lepší, než 2h staff, i když ji slečna nechtěla ani zadarmo:). Ale jinak dobrá práce:)
-
nič v zlom ...ale vraví sa že ženy dokážu robiť 2 veci/činnosti naraz...mno toto tomu nenasvedčuje:),ťažko sa na to dívalo a ešte horší počúvalo..:)
-
sympaticka holka a dobre se posloucha, takovej nadejnej letsplayer, meli byste ji zvat častejc.
taky doufam že budete hrát i vice intelektualni hry, treba takovej farming simulator nebo age of wonders 3 -
-
souhlasim. minimalne pobavila, preci jen neslo o nejakou poradnu. dalo se na to koukat do konce a to je asi nejdulezitejsi. jen tak dal *3*
-