Přejít na výpis diskuzí
GameSplay: hodinový záznam z hraní akčního RPG Bound by Flame
15.5.2014 | Redakce Games.cz
42 příspěvků
-
Opravdu špatná hra. Grafika, hudba, dabing příšernost. Ta hra je dobrá možná tak pro lidi na úrovní Kinet1c jenže takových bahňáku je málo.
-
tyhle intelektualni parany fakt miluju :D mluví u toho jak 1stein, moudro za moudrem, a neni schopnej vubec hrat. Todle bylo utrpení... ten Aleš bo jak sem menuje s dlouhejma vlasama, mi prave pripominal toho Einsteina ve výkopu s lopatou :D:D ti spočítá o kolik se zatim posunula Venuše, ale lopatu mezitim zlomí a pulku výkopu zasype zpátky...
Prostě i hraní je "řemeslo" tak kua když delas hrací videa, tak se to remeslo trochu nauč ... svatej krab todle :D -
-
Tvl "hrací videa" ... prej hraní je řemeslo.... ty tu mluv o moudrech a intelektuálech...
-
-
-
Hru jsem dohrál během tří dnů a vůbec neni tak špatná jak jí tady prezentujou, dobře se hraje a příběh je good...spíš je to komedie dvou lidí, kterým se ta hra nelíbí a chtějí jí akorád pohanit. Neumění udělat gameplay, hru hrál snad schválně naprosto tragicky, ty barvy jsou uplně jinak než u mojí hry co jsem hrál a taky když jsem viděl záběry blíže na ty postavy, tak mi bylo jasný, že to hrajou snad na nejnižší detaily...a když dají svalně lowest grafiku,tak je jasnej důkaz, že tu hru chtějí jenom shodit..
Opravdu, to co tady předváděj berte raději s velkou rezervou... -
-
Velmi suhlasim, ja len teraz prechadzam a ako som videl ako sa tam trapi OMG ved pouzi utok ktory zrani vsetkych, otocky a tak dalej, TOTO nevyslo, hanit hru len preto, ze je na tolko mantak a nedokaze porazit ubohe potvorky, ktore iba vykryvas a jednoducho casujes utok a davas pozor ktora kedy utoci, tak isto, ZE ked v DS zomries, tak mozes si za to sam, urcite suhlasim, tu je to TO iste, ked urobis hlupost a ze ich nebolo malo v gameplay, tak jednoducho pomres, a je to tak skoro v 90% hrach. Nechcem nejak znehodnotit DS, lebo hra je to dobra, ale toto je aspon tak dobra, uz len to porovnanie, tej koridorovosti a co je potom DS ??? To iste samozrejme, behas tam v danych koridoroch, mas iba zdanie, ze si vniecom inom ako labyrinte lokacii. Samozrejme na rozdiel od DS, tu ked umres nemusis behat 10min spet na miesto kde si umrel, tu loadnes a skusas boj znova. Zo zaciatku som lamil, az kym som si neuvedomil, ze suboje su celkom podobne Mars: War LOgs a nie len to ale aj crafting je celkom podobny. To fakt su ludia co sa zaoberaju pisanim o hrach a hranim hier pre recenzie, takyto hm, ja neviem ako to vyjadrit snad najlepsie je povedat NOOOB, do neba volajuci. Ne som ten, ktory hra vsetko co sa objavy na trhu, si hry vyberam. Tu som dost uvazoval, pred kupou, pozrel gameplaye a tak dalej. Chcel som vidiet, ci chcem ci ne, naposledy som videl TotalBuiscuit video WTF, a ani on to tak nezhadzoval ako tu pritomny dvaja pankovia, nebol spokojny, samozrejme preto, ze mu trvalo aj obycajneho nemrtveho dat dole na niekolko ran, co je neskutocne, pretoze mne na Captain obtiaznosti nerobi problem vyhrat suboje. Samozrejme skapem a nie len raz, ale vzdy sa dokazem poucit a CHYBY robim ja a nie nepriatelia za mna. Nie su neporazitelny a ako sa ty vylepsujes a stym spolu vybavenie a zbrane, stavaju sa aj nepriatelia lahsie zdolatelnymi. NEVERTE IM ANI SLOVO, hra je to dobra, nie je vynikajuca, nie je oslnujuca ale skratka jednoducho dobra a da sa pri nej velmi dobre zabavit, ja sa teda bavim a to tazke hry nemam velmi rad, tu som si aj napriek roznym ohlasom, ze nepriatelia su taky a onaky, dal rovno najtazsiu a je to super. Su tu chyby, aj v grafike, texturach a pod, dalej animacia hlavneho hrdinu v niektorych pripadoch cudna niekedy aj komicka atd. Ako som si vsimol, chlapik co to hral ani nevie asi, ze sa daju oznacit na koho utocit, teda aspon co som z videa videl, pretoze taketo zvasty a polopravdy a doslova hluposti som o hre, ktora vonkocom nie je zla ani nevidel. NEVERTE TOMUTO VIDEU. *16* A hru doporucujem.
-
-
ten aleš je fakt noob, to ani neumí sundat zakladniho pavouka ješte v tutorialu :(
-
-
Samozrejme, a potom sa cudujme, ze niektore hry dostavaju aj napriek zjavnym kvalitam nizke hodnotenie a opacne. Samozrejme je to aj o subjektivnych pocitoch z hrania, ael ako som videl video, chapem cisto preco tomu tak je. Ja mam presne takyto nazor na niektore hry, ktore lamim a tiez by som im dal velmi nizku znamku lebo som neschopny sa do nej dostatocne vzit a nenaucim sa dostatocne dobre a hra je tazka a nehratelna a bla bla bla, ale to ze JA to neviem hrat by som nezdoraznil, ved to by bolo trapne. Toto video je pekna ukazka toho, ze ked niekto je vystizne nazvem NOOB, tak to hodnotenie v recenzii, treba brat z VELKOU rezervou.
-
-
Hate's Play, zajímavý formát. Aneb vše co odpustíme Souls (protože prostě "Souls") neodpustíme jiným (protože nejsou "Souls"). Jako Skyrim a Zelda svého času:
Skyrim 10/10 (http://games.tiscali.cz/recenze/the-elder-scrolls-v-skyrim-recenze-57615)
Recenzuje přiznaný fanda série.
A po silné diskuzi o objektivitě a přepálených hodnoceních se Games o pár týdnů později kaje a rozhodne se najednou hodnotit přísněji a nepřehlížet nic:
The Legend of Zelda:Skyward Sword 7/10 (http://games.tiscali.cz/recenze/the-legend-of-zelda-skyward-sword-recenze-57697) -
Hra nevypadá dobře, váhal jsem a do toho fakt nejdu. Ale i gamesplay je naprosto příšernej.Čiší z něj naprostá nechuť a snaha hru shodit za každou cenu. A ten týpek co to hraje to jako hrál a dohrál? jak? na nejnižší obtížnost s kodama? *2* Páč jeho styl hraní je naprosto hroznej. Buď to kazil schválně a nebo nechte příště hrát orangutana, odehraje tu hru stejně a bude s nim větší zábava *12*
-
špatná hra moc špatná
-
"Rambo styl FTW Hates play" přestože hra svojí obtížnosti nutí používat taktiku (pasti,backstab,..)
*13*
to se pak nedivim nízkým hodnocením BbF a vysokým hodnocením CoDů ,když recenzenti upřednostňují rambo styl před přemejšlenim -
Z toho co jsem viděl to opravdu vypadá jako Mars: War Logs akorát předělaný do fantasy, recenze jsou podobný. Mars měl hloupej příběh, špatně se hrál a tohle mi přijde nämlich to samý. Takový hnusný, kýčovitý fantasy.
-
-
to si delas kozy ne?
-
-
Ne, vypadá to fakt otřesně.
-
-
-
Bude i článek o War Thunder update 1.41 ?
-
-
lool, a to chces clanek k 1.42 1.43 1.44 1.45 atd? :D velký macky tady
-
-
Byl tu update k WoT, tak nevim proč ne k War Thunder. Jo a nehul to svinstvo, leze ti to na mozek....
-
-
si přečti changelog
-
Nein!!!
-