Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechápu postup některých puzzlů, když skládám ty technické obvody, použiju dílčí dílky, jak tvrdí autoři, ale stejnak to nemám dobře. Přitom tvrdí ,že je to vlasně jedno jak to složíte. Už jsme musel ze zoufalství vyhledat návod na netu... ten člověk to měl ještě víc chaoticky poskládaný než já a stejnak to měl dobře. Další, heslo do datapadu jsem našel(xander756), ale nefunguje po 2 hodinách přičídání těch textových zpráv mezi posádkou jsem se snažil zachitit nějakou sebemenší nianci k nalezení hesla. Opět marně a znovu videonávod. Osoba ve videu v klidu zadala kód xander757 a bylo to zprávně. To mě p*ser. Případá mi, jakoby si autoři sami nebyli jistí jak chtějí, aby byly jejich hádanky řešený. Jednou máš "volnost" a nejde to, podruhý zas jedu podle instrukcí a znovu facepalm. Nerdi zapracujte na tom.
    • V mailech je jasně zmíněný, že ten svůj kód každej den zvyšuje o jednu. Dokonce se ti to myslím i připíše do deníčku, aby sis toho všimnul.
  • Ten týpek uprostřed vypadá jak Lynch z hry Kane and Lynch *1* *1* *1*
  • Velkej respekt, ve dvou lidech, dal jsem do wishlistu, jak budu priste utracet, jste na rade ;)
    Zanr neni uplne muj salek kavy, ale uz jen ze nekdo tohle udelal, za to si zaslouzite trochu uznani :D
  • spook.y
    Tento typ her jako je J.U.L.I.A skoro nehrají, ale GamesPlay video s tvůrci bylo super...takže díky za něj.
  • měl jsem tu čest hrát původní J.U.L.I.A a tohle vypada odost líp
  • Ta hra je děsná za nesmyslnou cenu....je to spíše více puzzle her dohromady slepené prapodivným příběhem který je nemastný a neslaný. Největší šok asi nastal když se udělal remake a napálila se tam cena jako zvon..

    Je sice pěkné že to dělá České studio, ale v vzhledem k tomu že na lokalizaci do CZ kašle tak to zas takové terno není *3*
    • Jeste jsem to nehral, tak nebudu soudit pribeh, ale ultimatne se mi na tom libi, ze je to sci-fi s durazem i na to sci a ne jen na to fi... s kvantem textu ktery muzes a nemusis cist, ale podle vseho s polovicnim pristupem ke hre dostanes jen polovicni hru....
    • ale neboj jednou to bude v -95 % sleve, musis tomu jen verit...
  • Keyz
    Podle steamu to má nějaké divné rozlišení:
    Minimální požadavky Graphics: Minimum resolution: 1280x720 with at least 128 MB VRAM accelerated card vs doporučené Graphics: Resolution of 1920x1080 with at least 512 MB VRAM accelerated card

    To je pouze ve dvou rozlišeních?
    • Kdybys videl video, tak to tam vysvetluji... docela na zacatku... prakticky ano, prakticky to ma jen dve rozliseni... predpokladam ze system ti bez problemu udela upscale nebo downscale podle rozliseni monitoru, ale hra sama o sobe je fixne ve dvou rozlisenich kvuli zpusobu jakym je tvorena grafika...
      • Keyz
        Jo, tohle je divné. K videu jsem se dostal pozdě...

        Tohle je šílenost. Mám 16:10 monitor a pak i když máš více jak 1080p rozlišení tak budeš mít deformace anebo pruhy. To je hovadina. Tak to snad udělám jinak. Když většina her to umí a vypadají super. A nějaké pixel problémy jsem u Crysis 3 nepozoroval. Asi to nebylo pixel perfektní nebo jak je ten odborný název.

        Tohle je tedy pro mě jako případně zákazníka dost špatné. To pak je stejné jako ten kec, proč nějaká hra vypadá v některých věci blbě. A odpověď je. Protože to je v Unitiny enginu anebo v nějakém jiném.

        Tvl tak to nedělám, když z toho vyleze něco technicky šíleného. Tady je škoda, že na PC nemáš kontrolu kvality jako na konzolích. Steam na to kašle. A pak máš různé technické šílenosti a hraješ to s pruhy anebo s konzolovími čudlíky na monitoru.
        • Crysis 3 není 2D hra.
    • 720 a 1080p je divne?
      637p by bylo divne...
  • slavek.skara
    frrrp :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit