Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: Honza Vrobel hraje fantastické akční RPG Bloodborne
31.3.2015 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
sane, movesety, abominationy... bud mluvte anglicky nebo česky, tento mix je akorát přes držku, za 10 minut jsem to musel vypnout.
-
-
Mě to nevadí. Umím anglicky.
-
-
-
Jsem u 3bosse,a uz fakt nemuzu,postavu mam vyladenou,potvory seknu na dva seky,ale ty bossove jsou tesky!Ten fotr,ten me nenechal dat ani zdravi!Maj tam buggy,kdyz jdete poprvi k bossoj,tak je pomerne v klidu,ikdyz me sejme,jdu podruhy zesili a nenecha me dat ani zdravi,musim vypnout hru a zase znovu nahrat,a zas je vklidu a pak ho dam.Na podruhy to nejde.Cloveka proste nenecha ani nabyt zdravi,to byl problem u fotra.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=Vj1DJH20Xco&list=PLRr5L69yg_kGtlKrCgFBTR3GFQmEVzsk_
Když víš jak na to, tak to jde to jako vždy lehce. -
-
Hele proc na tom youtube videu ten hrac uskakoval parakotoulama a to ten hrac v Gamesplay vubec nedelal, to umi jenom nejaka postava, nebo to neumel on? :-)
-
Na co je ten oil urn?Jenze to hraje,jako prvne zaplou hru,ten boss je v klidu,kdyz se ti nepovede,a pujdes tam podruhy,tak si ani neskrtnes!Jakoby zesili a furt utoci ani zdravi si nedobijes.
-
-
Když po někom hodíš oil urn, tak mu budeš více ubírat ohněm. Dávej si bacha abys neměl moc insight, protože to zvýší obtížnost hry.
-
-
To skusim na toho tretiho bosse!Nahazu na nej olej,vemu si sekeru a sapalim ji tim ohnivim papirkem.Dik zaradu.Hraju tenhle typ hry skoro poprve,zkousel jsem demons souls,ale jak me zabil ten velkej rytir,tak jsem to dal do krabicky,a uz jsem to nezapl.
-
-
Já jsem je zkoušel pobít a i útěk a pak mně stejně dorazily, je to těžká hra ale vadí mi že nepřátele co si už pobil jsou tam znova. Kdyby aspon třeba zmizeli nebo nevím bylo jich méně... to je fakt těžká hra. Bloodborne je asi podobné.
-
-
-
-
-