Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože já to skočím pokaždé a oni tam nepřeskočí tu propast a ještě dodá 6/10. Ty máš u mě 1/10 ty Lamo a až se naučíš hrát, tak něco recenzuj, tahle hra u mě 8/10.
    • species
      docela souhlasim, porad clovek slysi jak ma borec nahrano vic nez je ochoten priznat a nevi ani ze slam ze vzduchu se dela Cckem, pak tam beha jak po*uk prestoze quest ukazatel mu jasne ukazuje ze je v blby lokaci.

No a ty skoky sou nejvetsi perla, "proste 6/10" jak zahlasil kdyz nedal ten skok me neskutecne nasr*lo *16*
      • Suhlas, aj mna ten koment "6/10" vytocil - zato ze ten fuzaty pan je taka neskutocna lama ze nevie zdolat tak primitivny herny challenge, za to si akoze hra zasluzila 6/10? Dafuq? Ani vo sne by ma nenapadlo ze ten skok vobec moze pre niekoho predstavit taky problem.
        • Doba, kdy jsi i v singleplayeru potřeboval nějaký skill jsou pryč, hráči teď prostě počítají s tím, že zmáčknou jump a ono to nějak vyjde. Načasování, kombinace kláves ... nee raději 6/10 *7*
          Teď nejdu proti konkrétní osobě, jen jsem si všiml, že to co by běžně bylo označeno jako zákys/zásek apod., je dnes hráči i recenzenty označováno jako chyba v leveldesignu, modelu vozidla apod.
      • Nehraj si na dospělého. kritizovat umí každý kr?tén 25letý hnupe
        • species
          co to meles ty vole? jsem mladsi nez ta lama, nicmene s vekem to nema co delat.
    • Omluv se č?ráku. *10*
  • Nechápu, jak někdo může říct že tohle je jen velké DLC ,když celé jedno playthrough dohrajete za ňákých 16 hodin. Ještě k tomu, po technické stránce posunuli hru opět o hodně dopředu a opravili hodně věcí kterých bylo v Borderlands 2 špatně (a že jich bylo hodně). Příběh a humor je skvělý a s dalšími DLC bude mnohem víc k hraní. A proč měnit něco co v Borderlands 2 tak dobře funguje? Není to hra pro každého ale kritizovat když o té hře moc nevíte, je špatně ;)

Já osobně si sérii Borderlands užívám hodně už od prvního dílu, jsou to skvělé hry a Pre-sequel je z nich nejlepší :)
    • Mam odehrano 23h, level 20 a jeste nemam dokoncene prvni dohrani. Ano, plnim poctive vsechny postranni questy. Tohle muze za DLC nebo datadisk oznacit jen nekdo, kdo nema tuseni o cem vlastne mluvi.
    • Dlc to neni, je to na urovni datadisku, tak ja ho zname z minulosti. Je super ze vam vychazi oblibena hra v takovym stavu jak se vam libi a nejsou v ni zadne zmeny. Jen doufam ze vy a vsichni ostatni, kteri chvali ze se hra nijak nezmenila, jste stejne liberalni a chapajici i u jinych serii a ne jen u te vasi...
  • Skvělá dvojka moderátorů
  • jak si vubec mohli dovolit za tohle vetsi dlc rict plnou palbu v cene novy AAA hry? to je pomalu vetsi recyklat,jak call of duty
    • species
      Ja ti nevim, ja to koupil za necelych 800 na g2a.com, mam nahrano pres 18hodin a jeste nemame dohrano.

Potom se ti samozrejme otevre tvhm, coz ale odbornik jako ty musi jiste vedet.

Tim chci rict ze toho obsahu je podstatne vic nez v jakymkoli DLC ktery vyslo pro dvojku. :)
      • Není to dlc, ale zároveň to není ani plnohodnotná hra, označil bych to asi jako datadisk. Datadisk v takové podobě na jakou jsem byl zvyklý v minulosti. Ruku na srdce 800 ,- za takovou porci zábavy rád utratím.
        • species
          pred par minutami jsme to dohrali na normal, HOLY SH*T final boss fight, HOLY SH*T star wars easter egg... "you got my only soap" :D nelituju ani koruny
          • S tou tvojí kolou to nemá nic společného. Ono nejde ani tak o to, že oproti B2 zde není žádný pokrok, stále by šlo o dobrou zábavu. Jde o to, že Pre-Sequel je o dost horší než B2 a to nejen po herní ale i po technické stránce a to i když srovnávám s B2 v době vydání. Tak např. propadávání lootu, bylo to vždy u obou dílů Borderlands (u bosů někdy fakt tragické - např. Bunker), částečně se to dařilo eliminovat patchováním atd., u Pre-Sequelu je to ale ve fázi, kdy si občas loot létá nekontrolovaně naprosto všemi směry bez ohledu na textury asi jako u B2 při farmení Skullmasheru u Son of Mothrak. Rozloha a celková komplexita map je tragická vzhledem k rozložení traveling stations, navíc nikdy jsem se v žádném díle snad nenaběhal kvůli vedlejším questům tolik jako tady, navíc po téměř prázdných mapách a to nemluvím o nulové rozmanitosti prostření (a je mi fuk, kde se to odehrává). Úkoly, které nejdou dokončit, to je další kapitola, kde Pre-Sequel opět propadá v porovnání s B2.
            • species
              tl;dr sorac. Me to proste bavi
          • To já naopak lituji, po 1500 hodinách strávených v B2 tohle byly opravdu vyhozené peníze. Ta hra krom měsíčního poletování nenabízí naprosto nic nového a k tomu navíc přídává snad ty nejhorší mapy, co jsem kdy v sérii Borderlands viděl.
            • species
              Rikam no, ty jsi asi ten clovek co si koupi coca colu a nadava ze chutna stejne jako pred rokem
  • species
    Psal sem to uz s malym zpozdenim k recenzi, copypastnu to i sem.

Taky musim nesouhlasit(s hodnocenim), je to sice to samy co dvojka ale nevidim duvod menit funkcni formuli, kfc ma taky stejny koreni uz nekolik let, coca cola taky nemeni kazdy rok recept, proc? Protoze to funguje.
    S kamosema se u hry bavime uz tyden, ty zmeny jsou minimalni ale natolik vyrazne aby osvezily gameplay.
    Totalni blabol je ze musite chodit po lokacich designovanych pro auto a auto jeste nemate, ta pasaz netrva ani pul hodiny.
    Lokace prazdne taky nejsou, porad je po kom strilet.

Tldr; recenze na hov*o, dost sranda je ze u stopadesateho dilu call of duty si autor nestezuje na repeticnost. Pripomina mi to tady IGN. (jajks kritika redakce, post smazan za 3...2...1.....)
    • Vystizne receno. Borderlands hry funguji na 100% presne tak, jak maji. Takze nevidim zadny duvod na tom neco menit.
    • Mart9
      Pokud se nadává EA za kopírování NHL a Codermasters za kopírování F1, tak je fér, že se kritizuje i tohle.
      • Ale .. bohužel ... NHL, FIFA, CoD dostávají stále vysoká hodnocení, přesto že trpí stejnými ... či i horšími ... neduhy
    • A jak jsi již říkal, ten recept prostě funguje. Teď jsme to rozjeli na True Vault Huntera a s lootem (zejména tím oranžovým, který jde cpát v kombinaci s fialovým do grinderu) roste zábava.
      • species
        a ty mas zase pravdu s tim coopem, ja se k Borderlands dostal teprve nedavno pac jsem to porad hral single a nechapal co na tom ty lidi bavi. Staci alespon jeden kamos do coopu a je to uplne jina hra.

My jsme ted v questu "Begining of the end" (bud sem makal ja nebo kamosi, proste nebyl cas) takze doufam ze to dneska vecer dojedem a zacneme poradne TVHM. ;)

Ja osobne cekal presne tohle, proste dalsi pribeh ze sveta BL s malymi inovacemi. Kdyby udelali nejaky vyrazny zmeny tak stejne lidi flamujou ze to neni ono. Ja jsem za preseq rad :)
    • Taky jsem se zpožděním diskutoval u recenze, takže taky copypaste.

Po dohrání musím říct, že hodnocení 6/10 mi k Pre-sequelu moc nesedí. Není to žádná hitparáda, ale jako datadisk co spojuje 1 a dvojku se mi to docela líbilo. Dohráno v Coopu Wilhelm + Athena, po přečtení recenze jsem neměl moc vysoká očekávání, ale jako jednohubka na víkend je to úplně dostačující. Závěrečná animace rovněž zapříčinila to, že na trojku si určitě rád počkám.

Zabralo nám to tak 18 hodin, ale plnili jsme všechny mise včetně vedlejších + nějaké to filozofování o ději přes chat. Jinak Border v solo modu mě taky moc nebavil, ale jakmile se se jede v Coop - třeba i ve dvou, tak je ta hra hned trošku o něčem jiném. Doplňování skillů, oživování apod. Nestává se z toho žádná ultra lepší hra, ale jako dobrý zabiják času a skvělá odreagovačka je to dobré.
    • Ja se radim mezi ty co to kritizovali taky jeste pred tim nez to meli moznost zkusit. Nicmene po par questech v coopu s kamosem (se kterym jsem prosel predchozi dily) musim rict ze je to dobra nadstavba, vypada oneco lepe nez predchozi dily a urcite to zato stoji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit