Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme akční (ne)pokračování Borderlands: The Pre-Sequel
21.10.2014 | Redakce Games.cz
27 příspěvků
-
tl;dr sorac. Me to proste bavi
-
co to meles ty vole? jsem mladsi nez ta lama, nicmene s vekem to nema co delat.
-
Doba, kdy jsi i v singleplayeru potřeboval nějaký skill jsou pryč, hráči teď prostě počítají s tím, že zmáčknou jump a ono to nějak vyjde. Načasování, kombinace kláves ... nee raději 6/10 *7*
Teď nejdu proti konkrétní osobě, jen jsem si všiml, že to co by běžně bylo označeno jako zákys/zásek apod., je dnes hráči i recenzenty označováno jako chyba v leveldesignu, modelu vozidla apod. -
Suhlas, aj mna ten koment "6/10" vytocil - zato ze ten fuzaty pan je taka neskutocna lama ze nevie zdolat tak primitivny herny challenge, za to si akoze hra zasluzila 6/10? Dafuq? Ani vo sne by ma nenapadlo ze ten skok vobec moze pre niekoho predstavit taky problem.
-
Nehraj si na dospělého. kritizovat umí každý kr?tén 25letý hnupe
-
docela souhlasim, porad clovek slysi jak ma borec nahrano vic nez je ochoten priznat a nevi ani ze slam ze vzduchu se dela Cckem, pak tam beha jak po*uk prestoze quest ukazatel mu jasne ukazuje ze je v blby lokaci.
No a ty skoky sou nejvetsi perla, "proste 6/10" jak zahlasil kdyz nedal ten skok me neskutecne nasr*lo *16* -
Omluv se č?ráku. *10*
-
Mam odehrano 23h, level 20 a jeste nemam dokoncene prvni dohrani. Ano, plnim poctive vsechny postranni questy. Tohle muze za DLC nebo datadisk oznacit jen nekdo, kdo nema tuseni o cem vlastne mluvi.
-
Dlc to neni, je to na urovni datadisku, tak ja ho zname z minulosti. Je super ze vam vychazi oblibena hra v takovym stavu jak se vam libi a nejsou v ni zadne zmeny. Jen doufam ze vy a vsichni ostatni, kteri chvali ze se hra nijak nezmenila, jste stejne liberalni a chapajici i u jinych serii a ne jen u te vasi...
-
Ale .. bohužel ... NHL, FIFA, CoD dostávají stále vysoká hodnocení, přesto že trpí stejnými ... či i horšími ... neduhy
-
Bože já to skočím pokaždé a oni tam nepřeskočí tu propast a ještě dodá 6/10. Ty máš u mě 1/10 ty Lamo a až se naučíš hrát, tak něco recenzuj, tahle hra u mě 8/10.
-
S tou tvojí kolou to nemá nic společného. Ono nejde ani tak o to, že oproti B2 zde není žádný pokrok, stále by šlo o dobrou zábavu. Jde o to, že Pre-Sequel je o dost horší než B2 a to nejen po herní ale i po technické stránce a to i když srovnávám s B2 v době vydání. Tak např. propadávání lootu, bylo to vždy u obou dílů Borderlands (u bosů někdy fakt tragické - např. Bunker), částečně se to dařilo eliminovat patchováním atd., u Pre-Sequelu je to ale ve fázi, kdy si občas loot létá nekontrolovaně naprosto všemi směry bez ohledu na textury asi jako u B2 při farmení Skullmasheru u Son of Mothrak. Rozloha a celková komplexita map je tragická vzhledem k rozložení traveling stations, navíc nikdy jsem se v žádném díle snad nenaběhal kvůli vedlejším questům tolik jako tady, navíc po téměř prázdných mapách a to nemluvím o nulové rozmanitosti prostření (a je mi fuk, kde se to odehrává). Úkoly, které nejdou dokončit, to je další kapitola, kde Pre-Sequel opět propadá v porovnání s B2.
-
Nechápu, jak někdo může říct že tohle je jen velké DLC ,když celé jedno playthrough dohrajete za ňákých 16 hodin. Ještě k tomu, po technické stránce posunuli hru opět o hodně dopředu a opravili hodně věcí kterých bylo v Borderlands 2 špatně (a že jich bylo hodně). Příběh a humor je skvělý a s dalšími DLC bude mnohem víc k hraní. A proč měnit něco co v Borderlands 2 tak dobře funguje? Není to hra pro každého ale kritizovat když o té hře moc nevíte, je špatně ;)
Já osobně si sérii Borderlands užívám hodně už od prvního dílu, jsou to skvělé hry a Pre-sequel je z nich nejlepší :) -
Rikam no, ty jsi asi ten clovek co si koupi coca colu a nadava ze chutna stejne jako pred rokem
-
To já naopak lituji, po 1500 hodinách strávených v B2 tohle byly opravdu vyhozené peníze. Ta hra krom měsíčního poletování nenabízí naprosto nic nového a k tomu navíc přídává snad ty nejhorší mapy, co jsem kdy v sérii Borderlands viděl.
-
Skvělá dvojka moderátorů
-
pred par minutami jsme to dohrali na normal, HOLY SH*T final boss fight, HOLY SH*T star wars easter egg... "you got my only soap" :D nelituju ani koruny
-
Není to dlc, ale zároveň to není ani plnohodnotná hra, označil bych to asi jako datadisk. Datadisk v takové podobě na jakou jsem byl zvyklý v minulosti. Ruku na srdce 800 ,- za takovou porci zábavy rád utratím.
-
Vystizne receno. Borderlands hry funguji na 100% presne tak, jak maji. Takze nevidim zadny duvod na tom neco menit.
-
Ja ti nevim, ja to koupil za necelych 800 na g2a.com, mam nahrano pres 18hodin a jeste nemame dohrano.
Potom se ti samozrejme otevre tvhm, coz ale odbornik jako ty musi jiste vedet.
Tim chci rict ze toho obsahu je podstatne vic nez v jakymkoli DLC ktery vyslo pro dvojku. :)