Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay: hrajeme akční (ne)pokračování Borderlands: The Pre-Sequel
21.10.2014 | Redakce Games.cz
27 příspěvků
-
jak si vubec mohli dovolit za tohle vetsi dlc rict plnou palbu v cene novy AAA hry? to je pomalu vetsi recyklat,jak call of duty
-
Pokud se nadává EA za kopírování NHL a Codermasters za kopírování F1, tak je fér, že se kritizuje i tohle.
-
a ty mas zase pravdu s tim coopem, ja se k Borderlands dostal teprve nedavno pac jsem to porad hral single a nechapal co na tom ty lidi bavi. Staci alespon jeden kamos do coopu a je to uplne jina hra.
My jsme ted v questu "Begining of the end" (bud sem makal ja nebo kamosi, proste nebyl cas) takze doufam ze to dneska vecer dojedem a zacneme poradne TVHM. ;)
Ja osobne cekal presne tohle, proste dalsi pribeh ze sveta BL s malymi inovacemi. Kdyby udelali nejaky vyrazny zmeny tak stejne lidi flamujou ze to neni ono. Ja jsem za preseq rad :) -
A jak jsi již říkal, ten recept prostě funguje. Teď jsme to rozjeli na True Vault Huntera a s lootem (zejména tím oranžovým, který jde cpát v kombinaci s fialovým do grinderu) roste zábava.
-
Taky jsem se zpožděním diskutoval u recenze, takže taky copypaste.
Po dohrání musím říct, že hodnocení 6/10 mi k Pre-sequelu moc nesedí. Není to žádná hitparáda, ale jako datadisk co spojuje 1 a dvojku se mi to docela líbilo. Dohráno v Coopu Wilhelm + Athena, po přečtení recenze jsem neměl moc vysoká očekávání, ale jako jednohubka na víkend je to úplně dostačující. Závěrečná animace rovněž zapříčinila to, že na trojku si určitě rád počkám.
Zabralo nám to tak 18 hodin, ale plnili jsme všechny mise včetně vedlejších + nějaké to filozofování o ději přes chat. Jinak Border v solo modu mě taky moc nebavil, ale jakmile se se jede v Coop - třeba i ve dvou, tak je ta hra hned trošku o něčem jiném. Doplňování skillů, oživování apod. Nestává se z toho žádná ultra lepší hra, ale jako dobrý zabiják času a skvělá odreagovačka je to dobré. -
Ja se radim mezi ty co to kritizovali taky jeste pred tim nez to meli moznost zkusit. Nicmene po par questech v coopu s kamosem (se kterym jsem prosel predchozi dily) musim rict ze je to dobra nadstavba, vypada oneco lepe nez predchozi dily a urcite to zato stoji.
-
Psal sem to uz s malym zpozdenim k recenzi, copypastnu to i sem.
Taky musim nesouhlasit(s hodnocenim), je to sice to samy co dvojka ale nevidim duvod menit funkcni formuli, kfc ma taky stejny koreni uz nekolik let, coca cola taky nemeni kazdy rok recept, proc? Protoze to funguje.
S kamosema se u hry bavime uz tyden, ty zmeny jsou minimalni ale natolik vyrazne aby osvezily gameplay.
Totalni blabol je ze musite chodit po lokacich designovanych pro auto a auto jeste nemate, ta pasaz netrva ani pul hodiny.
Lokace prazdne taky nejsou, porad je po kom strilet.
Tldr; recenze na hov*o, dost sranda je ze u stopadesateho dilu call of duty si autor nestezuje na repeticnost. Pripomina mi to tady IGN. (jajks kritika redakce, post smazan za 3...2...1.....)