Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay – hrajeme betu Star Wars: Battlefront II
6.10.2017 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
git gud... je to o skillu, ne o výbavě... já nejsem bůhvíjaký gamer, ale ale vždy jsem alespoň uprostřed tabulky a to jsem docela lama a dělám chyby + si třeba jen užívám okolí... cheaterů je tam 0,0001 nic
-
za tu může Kalousek
-
Nedoporučuji nikomu, kdo není ochoten do toho (zejména na začátku) investovat hodně času. Borci co to hrají dlouho vám to náležitě "zpříjemní". Navíc, čím déle to hrají (a děti mají hodně volného času), tím lépší věci si odemykají. To začátečníky stejně nepotěší, protože spolu s jejich zkušenostmi a znalostmi mapy to má zásadní vliv na hru.
To jak to Adamovi nešlo není náhoda. Jednoduše to nemá nahrané. Nováček tak stráví více času čekáním na respawn než vlastní hrou. Pro mě nebyl problém ani tak že jsem prohrál, ale že jsem si téměř vůbec nezahrál.
Takový pocit jsem měl při hraní jednotky a stejné je to i v bete dvojky.
Tentokrát už určite vynechám. Zkušenost z první části je pro mě dostatečným poučením. Stejně jako přítomnost cheaterů s aimbotom. -
ptáci jsou divný, ale ty tornáda vypadaj luxusně a nesmysl to není, to se běžně stává irl, hlavně na podzim
-
Nevíte, jestli můžou i za zvýšenou cenu másla?
-
Protože konzole...
-
Jsem jediný koho iritují ptáci vzlétající ze země za každým druhým rohem a nesmyslné mini-tornádá vířící listí za každým třetím rohem?
-
Proč EA zmenšuje počet hráču v multiplayeru roce 2005 mohl si hrát až 64hraču a dnes jenom 40 :D :D záchvilku to bude 1vs1 *15*
-
Proč EA zmenšuje počet hráču v multiplayeru roce 2005 mohl si hrát až 64hraču a dnes jenom 40 :D :D záchvilku to bude 1vs1 *15*
-
přesně, hraje se to dobře, vypadá to dobře a budoucí obsah má být zdarma, takže jasná koupě :-)
-
vypadá to dobře, zdejším zahořklým dědulům, které už baví jen vzpomínat na staré časy a dobrou prostatu se pochopitelně nelíbí nic, ale tak ti naštěstí nemají na nic vliv *3* *3*
-
Ach jo. Kde jsou časy Jedi Knight. Multiplayer jednoduchý, zábavný a vynikající. Singleplayer ještě lepší. Poslední dobré SW hry JK II, Jedi Academy a Star Wars Racer.
-
Nebavila ma ani pre-alpha či čo to bolo a toto už vôbec. V podstate to isté, nemá čím prekvapiť. Škoda peňazí.
-
U prvního dílů jsem hrál taky jen betu a ta se celkem rychle omrzela. Chybí mi tady už ten wow efekt. Naboo mapa pro Galaxy Assault se hraje celkem fajn. Dává to vzpomenout na podobnou mapu ve starém BF2.
V betě toho zas tolik není, tak se to těžko hodnotí. Mohli dát alespoň dvě mapy pro každý mod.