Přejít na výpis diskuzí
GamesPlay – hrajeme betu Star Wars: Battlefront II
6.10.2017 | Redakce Games.cz
34 příspěvků
-
Nespustím to. Stažení bez problému. Všecko mám aktual (origin, ovladače atd). Dám v originu play, naskočí okno jako by se to mělo spustit, ale po pár vteřinách zmizí a nic se neděje. Win7, i7, 16GB RAM a GTX970. Tahal jsem to s O2 netem 4 hodiny takže mě to docela hodně nas*alo a podle toho taky vypadal feedback co jsem poslal EA. Neví někdo, co s tím?
-
-
Taky mi to dělalo a pomohlo mi vypnutí programu (RivaTuner), tedy programu, který mi ve hře ukazuje FPS a využití HW, takže jestli používáš něco podobného tak to zkus vypnout.
-
-
Ne nic takového nepoužívám. Neběží mi ani žádné jiné programy v pozadí. A Win je 64bit samozřejmě. Na netu byl návod na změnu vlastností launcheru, kvůli rozlišení, což je podle vypsaných příznaků asi můj případ. Ale tam, co říká návod, mě to nepustí. To je jedno. Už mě přešla chuť to hrát. Teď i v budoucnu.
-
Myslím, že to nemá rádo SW pro nahrávání her, nebo FPS testery. Nestačí u některýchm, aby byly vypnutý. U Tomb Raidera jsem musel jeden dokonce odinstalovat, pak mi šel spustit. Mrknul bych teda na to. V konfiguraci, kterou vypsal rozhodně problém být nemůže. A že má 64bit WIN předpokládám.
-
-
Kup si toustovač, na něm tyhle kraviny neřešíš.
-
-
Kvůli jedné šmejdské betě s dopraseným launcherem si ke svému dostatečně výkonnému PC konzoli opravdu kupovat nebudu.
-
-
-
vypadá to dobře, zdejším zahořklým dědulům, které už baví jen vzpomínat na staré časy a dobrou prostatu se pochopitelně nelíbí nic, ale tak ti naštěstí nemají na nic vliv *3* *3*
-
-
Tak díky, že jsi to za nás, co se na děduly necítíme, ale také rádi vzpomínáme, takle shrnul. Jsi fakt k ho*nu :)) Jdi si to raději napsat na bejsbůk, tam to taky nikoho nezájímá, co si myslíš o tom, co si myslí ostatní.
-
Normalni lidi nepisou na internet kraviny, az vyrostes tak pochopis.
-
přesně, hraje se to dobře, vypadá to dobře a budoucí obsah má být zdarma, takže jasná koupě :-)
-