Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GOG verze na Androidu

https://www.youtube.com/watch?v=qDI9qQqaKNc

doprdele nějak mi to neposlalo ten odkaz :D
  • GoG verze na Androidu
    Commandos 2 on Android
  • Tak to hraj v kostce, za hodinu ty pruhy přestaneš vnímat.
  • TheGGG
    nah, teď to pouze překrucuješ anonymku... a platí co jsem říkal, beethoven byl bieberem své doby...
  • Overwatch
    Já jsem v maximálním klidu :). Jen jsem se chvíli divil, proč je takový komentář zrovna pod tímhle videem :)
  • No ja právě mám w7, přesto to nechce jet na widescreen :/ a kupovat znovu tu hru nevím no :D
  • Myslel jsem to samozřejmě tak, že místo HRANÍ pecky z rádia na klavír musí hrát Beethovena, takže si selhal na plné čáře, jako vždy. *15*

PS: K Beethovenově hudbě se radši nevyjadřuj, nebo budeš za ještě většího ignorantskýho kkta bez vkusu, než si teď.
  • TheGGG
    vyjde to nastejno, beethoven byl bieber své doby...
  • Problémy s hrou....

Kupujte na gog a ne na steamu a je po problémech. Případně udelejte na tom mega pc dual boot na w7. 10 je stále problematická u starých her a gog nevím zda vše již pro 10 upravil.
  • ravux
    Dotycny si chtel jen zahejtit, protoze mel zrejme dalsi neuspesny den, a tak si mozna v emocionalnim vypeti pomylil technicke problemy s rozjetim modovaneho Planescape: Torment s Commandos dva. Nebo si treba pomylil neco uplne jineho, ono kdyz je clovek frustrovany, tak nekdy nevi, co mele za hhoovvnnaa. Budte v klidu, hosi.
  • Nas*at na Beethovena, Dzastinek Biberu rules...
  • TheGGG
    opět jako vždy jsi to kompletně pomotal anonymku LoLz... stavíš do jedné roviny hraní na klavír a poslouchání rádia. Smysl by to dávalo, pokud by jsi řekl, že je chudák když musí beethovena poslouchat, ale opět si to přehnal. Ono hraní BG žádný talent nevyžaduje, takže to není na úrovni hraní na klavír... LoLz, leda tak talent zkousnout tu grafiku---
    BTW: ono poslouchat beethovena je taky pěkná blbost, nic moc ty jeho songy a BG je overrated ošklivka z dob 16bitů, takže tak...
  • chudák děcko, pokud ve 13 letech místo nějaké nové pecky z rádia musí hrát na klavír Beethovena...
  • TheGGG
    chudák děcko, pokud ve 13 letech místo nějaké nové pecky musí hrát BG...
  • A tys to z toho GOGu či Steamu nestahoval? Jsem myslel, že jinak to ani nejde. Oni posílají DVDčka? No ty krávo *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • Prosím, můžete mi poradit s tím widescreen rozlišením? Mám 1366x768, stáhl jsem si nějaký mod, na který odkazují snad všechny fora. Ale ten se mi shodí do erroru, že mi commandos přestane pracovat.

Podle komentářů někdo psal, že to aktuálně už nejde a vysvětloval tam postup, že je potřeba nějaká crackunutá verze hry a pak to přehodit do složky steamu některé soubory. Což nevím, zda by bylo ideální :D. Tak jestli neexistuje něco, co jsem možná přehlídl díky =)
  • Overwatch
    U Commandos 2 jsme dnes zmiňovali "šílené problémy" s rozjížděním? Naopak jsme řekli, že hru jsme si stáhli ze Steamu a začali normálně hrát, bez problémů. S rozjížděním Commandos jsme žádný problém neměli...
  • Kde je prosím ten návod? Asi špatně koukám :(
  • DwaR
    páni, škoda skorého vysielania. ale aj za záznam vďaka :)
  • DwaR
    a možno práve v tom je problém, že oni hry nesťahujú, ale hrajú pôvodné orginály, resp. hry legálne zakúpené cez GOG/Steam. podobný problém mám často aj ja, keď sa snažím niečo zo svojej kolekcie rozbehať, tak nie vždy to padne na prvý pokus. občas vie staršia hra potrápiť. ak už vyčítať, tak vyčítať to, že si to nepripravia v dostatočnom predstihu na pracovnej zostave. verím, že na domácej to mohlo bežať hladko, ale opäť vlastná skúsenosť ma učí, že nie je železo, ako železo a dve PC-čka sa môžu pri rovnakom postupe správať odlišne.

a áno, warez verzie sa dajú stiahnuť už upravené tak, že stačí nainštalovať a hrať, ale tu sa hrajú orginály :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit