Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Já nevím, budu to zkoušet dokud mě to bude bavit a bude to hra kterou nebudu hrát stále, jen okrajově.
  • jacku, jacku, jak dlouho jeste budes zkouset tyhle p2w slataniny, nez ti jako clenum redakce dojde, ze mikrotransakce jsou ciry zlo?

    jiste, bez nich by neexistovala byla cela radka her s timto platebnim systemem, ale ve vysledku by to bylo pro hrace lepsi

    mne to stacilo jednou a vim, ze mp s timhle bordelem bych osobne uz nikdy nehral a v sp ho nikdy nepochopim
  • Jack1947
    Takže zhruba po 12 levelu je to hrozný grind, kdy se dá prakticky říci že je člověk limitován denním limit paliva ( vyhrát a nemít zničené vozidlo - je nadlidský úkol častokrát). Dalo sde to čekat ten navíc ty mise nejsou nic moc vyhrát určitý počet PVP her je docela otrava. Nevím nebudu to hrát každý den a hraju to z nudy prakticky je to celé založené na pvp soubojích.

    Řikám si že si zkusím ty lodě po delší době, tam až takovej grind snad ani nebyl.

    Docela je sranda zahrát si ten free" mode Mayhem nebo jak se to jmenuje navíc to pokaždé doplní reputaci.
  • Jack1947
    Jo to vím a potom je tam ještě kjedna rakovina místo aut vznášedla
  • Jack1947
    Jo aha nemůžu musím mít 3000 tak nic.
  • Nejvíc záleží na týmu. Pokud máš v týmu samé sebevrahy, tak ti nepomůže nic.

    Je dobré sledovat vozidla protivníků a rozbíjet výbušné součásti vozidla. ( například palivovou nádrž )
    Hodně lidí ji má zranitelnou a zničení palivové nádrže může fatálně poškodit nepřítele.

    Každopádně hodnotnější věci neznamená, že dotyčný vyhraje. Lidi co mají Epic a Legendary věci na low PS mají většinou extrémě málo životů.

    Největší rakovina ve hře jsou Droni a turrety.
  • Ranked bych doporučil minimálně s vozidlem které má PS minimálně 5000...

    Ranked je 4v4
  • Jack1947
    Ještě dotaz kdo hraje jakej je ranked? já jen se chci připravit jestli až to zkusím a prohraju jestli někdo bude nadávat.
  • Jack1947
    Ted jsem si dal na trade pár blbostí takže uvidíme, cenu jsem nedal tak vysokou. Jn je to klasickej trade systém z MMO her kdy se takhle dá pořídit lepší věci.AKorát nevím jestli tam nejde i scamnout to by mě trochu nasraalo. Zatím to celkem baví hrát 2 hodiny a stop - sice jsem jen level8 uvidíme co dál.

    Docela se dá říct že mě ta hra překvapila a ne pokaždé se musí prohrát kvůli tomu že měl někdo lepší zbran jo daj větší dmg ale neznamená že jsou lepší - ten kanon se mi zdá celkem naprd těžké neohtrabané a dostal jsem již 2 lol.
  • Velice dobrá hra, Pokud člověk nemá zrovna co hrát. Hra je Free To Play a v pohodě se dá hrát i bez finančních prostředků. Hra dává celkem velký prostor hráčům relativně efektivně farmit. Žádný předmět není nedostupný pro hráče, který neinvestoval ani cent.

    Pro začínající hráče doporučuji si pořídit jako první předmět velkou nádrž na palivo a vozit velkou i malou nádrž. Za každou hru co vyhrajete a přežijete dostanete 15 paliva, které se dá prodávat nebo využívat v raid misích které jsou PvE orientované.

    Velice dobré je plnit mise v season. Protiklad je, že bude potřeba často přezbrojovat vozidlo.
    Navíc každý den hráč dostane quest na bonusové materiály.

    Hráč, který opravdu hraje, je schopný týdně nafarmit cca +- 600 coinu.
  • Jack1947
    Já jsem četl že Robocraft pak přešel postupně na P2w a to tu hru zabilo, tady mě to zatím baví už mám kanon a žádná sláva dmg hezkej ale nedá se s ním moc otáčet, takže to je jak kanon ve Wows kde sice to vypadá hezky ale většinou mě sejmou :D - ještě že se to dá ukončit a jít jinam přeci jenom hraju taky proto abych někoho zničil a nebo nastřílel aspon nějaké asistence... výhra je supr ale taky rád jsem nějak prospěšný noo.
  • To máš u těhle her stejné, podobně jako robocraft, tam taky za nějaký čas jeli všichni pouze na staty a tak vznikaly pěkné obludnosti, a dokud to neomezili, tak glass kanon, kde jste měli hodně slušnou zbraň, sedačku a trysku byl jednu dobu docela OP.
  • Jack1947
    Já nevím ono se dá často krát po vzoru WOWS vyhrát i obsazením nepřátelské základny, beztak to beru jen jako takjovou oddychovku kde je od 4 levelu hroznej grind... a levely jsou třeba kvůli montáži více prvků na auto.

    Na druhou stranu mi příjde až komické že ve fantazii se meze nekladou ale postavit si nějak koráb kterej ti brzo rozstřílej je celkem o ničem.
  • Hrál jsem to a první dojmy naprosto super jenže jak to člověk hraje dýl a zjistí jak to všechno funguje tak ho to musí dokonale otrávit páč pod dobrým nápadem a vcelku povedenou hrou je schován pay2win jak *12*
  • Škoda že stě si nezavolali niekoho kdo to nehra tyzden, ale aspoň pár mesiacov. Ked ukážete aj lepsie zbraně a vozidla tak by to aj lepsie vyzeralo. Odporucam nakliknut entak na YouTube.
  • Palivo si doplňuješ braním sudu do normálních zápasů. Kanon je silnej, ale zkus si ho vzít. Není to tak jednoduchý. Osobně se mi zdá že nejvíc OP jsou ze začátku autokanony. Takovej Rapier je ze začátku masox.
  • Jack1947
    Ted jsem to pár hodin hrál a P2w nevím spíš grid 2pay nebo grind tu plej.

    Jo je to grind ale to neznamená že si to neuřije i člověk co tam nic nevrazí, jen škoda že ty raidy kde se získává podstatná část věcí jsou jen dokud vám nedojde palivo, tak dalo se to čekat no prostě hraješ na 2 hodiny a potom si dáš něco jiného. Jediné co mi vadí když má někdo kanon a ten dává celkem šílený DMG - nehodnotím že tam je spousta hráčů co to neumí hrát a většinou jsou v mém týmu - moc si nedovedu představit tu tzv ranked hru.
  • SalemCZ
    to už jsem si moc nevědomil kdo, jenom vím že tam byl Petr
  • Hru mam uplne od zacatku alpha verze, hra prosla mnoha zmenani a i kdyz sem se prosazoval o urcity zmeny a balanc hry nikdy nebylo vyslyseno to komunita chtela.. Od te doby uplynula docela velka doba a hra se dostala na dno.. Neni to nic vic nez Pay To Win a velice tezke... Hru nedoporucuji!!?
  • ales, ale rozumime pointe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit