Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem to proklikal a mám z toho rozporuplné pocity. Jako jo, samosebou bych byl rád za kvalitní remaster/remake Gothicu I-III, ale.......ať to prosím neni tohle! Jak už napsal Savi nebo Kaisersoze ve vedlejším článku, zbytečně bych je opakoval ☹

    • jestli tohle dodělají tak ještě budeme vzpomínat na Arcanii jako jeden z nejlepších dílů 😂

  • Jack1947

    DOufám že nechtějí vydávat REMASTER skoro 20 let staré hry!

    Který by fneska už nikoho nenadchl a nebavil krom zapřísahlých fanatiků, ne opravdu rok 2019 chceme normální ovládání a to co fungovalo tehdy dneska už prostě fungovat nebude čert vem grafiku. Když gameplej bude stát za vyliž.

  • TheSuffering

    Jde u toho slavného Mixeru nastavit nějaké menší rozlišení? Takhle nemůžu koukat v práci.😛

    • Morlang

      A funguje to na iOS? :D Ja mam jenom cernej obdelnik a napis mixer

      • 0011

        Je to na youtube, koukám na to tam, ten ti snad na jabku jede 😉😇

  • TheGGG

    ten combat je naprostá šílenost... původní hru jsem nikdy nehrál, ale jestli tam byl takto zrůdný souboják, tak jsem za to jedině rád... máme dnes trochu jiné standardy

    • v původní hře byl na tu dobu skvělej souboják, šipkama jsi volil směr a bylo to plynulý, tohle je naprostá zrůdnost, ta hra nemá s Gothicem nic společnýho. přesně tohohle jsem se bál, že si lidi řeknou že to musela být kravina, jenže THQ jen naprosto ostudně dojí moji nejoblíbenější sérii. je to prázdný prázdný prázdný, naprosto generická břečka. doufám že to dropnou a nebudou to s Gothicem vůbec spojovat.

      • 0011

        Cože? Gothic měl už v době vydání totálně dopravené ovládání, ve stejné době vyšel první Max Payne, rok předtím první hitman, rok předtím Drakan, rok předtím Heretic 2, všechno 3rd person hry = ovládání včetně kamery bylo lepší i v minulém tisíciletí. Série gothic je taky moje srdcovka ale říct o tom, že měl na svojí dobu skvělý souboják bych si nedovolil ani o jednom dílu včetně trojky s komunitním patchem.

        • jo to je ale klasika, jsou dva tábory, mě třeba to ovládání v jedničce a dvojce přišlo fakt parádní - má to hlavu a patu, přitom je to akční, je to taktický /střídání levé pravé správným tempem je o cviku a hodí se na některý souboje líp než na jiný/ + jak zvyšuješ umění s konkrétním typem zbraní tak se ty komba mění a dá se to hrát jinak, objevovat. (připomíná to třeba Risen..?) Ovládání v trojce je proti tomu o ničem.. 

          "na tu dobu" jsem myslel hlavně srovnání s dnešníma Open World "RPG" akčníma hrama - ty největší co mě napadnou jsou Skyrim (absolutní absence soubojáku, jen klikání LMB RMB) a Zaklínač (klikání LMB a RMB a na nějaký skill snad dojde jen při pěstních soubojích..) Zmiňuješ Max Payne a Hitman - tam přece není souboják, jsou to sice 3rd person ale hlavně se tam střílí, max payne snad žádný melee combat ani neměl co si vzpomínám, u Hitmana to je struna  což je jen použití předmětu, ale je to dávno, nevim jestli tam šlo někoho praštit. Drakan? to je mega dávno, ale tam se taky jen kliká ne? nepamatuju si žádnou proměnnou. Gothic má Levý, Pravý a Horní úder (1. proměnná) + tempo (2.). Heretic 2 měl jen Left click, ale zato takový ty pohybový věci byl zajímavý..pamatuju si skok o tyči 😀 

          Spíš chápu že někdo souboják Gothicu neuměl nebo mu to trvalo, protože to chce nacvičit, a to mi na tom přijde právě super, ale je to taková mantra na internetech a vždycky někdo ten souboják vytáhne, podle mě byl prostě jinej a dával hráči víc možností, paradoxně mi to připomíná KC:D (kde to byl snad hlavní tahák a narvali do toho peněz..)

          • 0011

            Souboják gothicu trpěl hlavně na to, že jim nekdo na poslední chvíli vysvětlil, že v novém tisíciletí lidé používají u PC myši a je dodneška znát jak to neuměle naroubovali do ovládání. Naučit se dá leccos, sám jsem gothicy dohrál víckrát než jednou kromě čtyřky, ale prostě hloupé ovládání to neomlouvá.

  • Dá se nějak pustit záznam?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit