Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je utrpení koukat na to jak to ta lama hraje...
  • jeanczarny
    Jestli má někdo rád tématiku temného pána, co se stará o svůj dungeon, tak doporučuji komiks Donjon od Joanna Sfara a Lewise Trondheimema..
  • proc to proboha hraje nekdo kdo to vubec neumi *8* *8* *8*
  • Kurna chlapi mozna by to chtelo dohrat aspon tutorialove mise nez se pustite do letsplaye.
    Vubec mi nevadi kdyz hrajete blind letsplay ,ale tady si adam ocividne myslel ze uz videl ze hry vsechno a radsi sel hrat DK.
    Hra ten obsah pravda divne davkuje a v poslednich par misich to na vas vyplivne jako by tvurci puvodne planovali delsi kampan.

Tvrdite ze je TSS cast moc lehka a pritom mate jeden jediny spell a nebyli jste ho schopni proti jednorozci pouzit *1* . V nasledujicich misich ma kazda jednotka 3 vyvojove stupne s specificke ability. Zminovana vlajecka je hned prvni kouzlo (ano ta mana se pouziva na kouzla a nejen na populacni limit) , zarucene byla zminena v predchozi misi. V dalsich misich chodi prvni rogue ktery zneskodni vsechny bedny, pasti jsou bez hlidkujicich jednotek nepouzitelne.

Mimochodem na konci kampane se odemkne uplne nova hratelna frakce coz je velka zmena oproti DK
  • Vypadá to jako Dungeons Keeper řízlý Warcraftem 3. Mě se to líbilo.
  • Podle recenzí to je sra*ka jako první díl.

I zabugovaný War for the overlord je lepší. A to je co říci...škoda. Copak je problém tento žánr udělat? Vezmu DK 1:1 a hotov. Jako to udělal War for the overlord. Jen to dělali amatéři a také to podle toho vypadá.
  • dobra hra-mix DK a klasicke strategie..ale mozna delam neco spatne misty mi prijde strasne zdlouhava a nektere ovladaci prvky vylozene knasrani
  • http://files.janmoravec.webnode.cz/200000011-11e8b13db4/mini-nejhorsi_fazona_96kg.JPG
  • LOL LOL Adamova hlava háže takové odlesky až mě to osvítilo. (vtip) Spoustu podobných vtipů můžeš najít na mém kanálu na youtube nebo na stanici Óčko, kde teďka moderuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit