Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně jsem se na to podíval a je mi líto, J. Olejník je pro mě naprosto nekompetentní. Jeho obhajoba je naprosto ubohá a velmi hloupá. A vy redakce si uvědomte, že se jako celek ztotožňujete s recenzí J. Olejníka a doporučujete podobné hry. Games podporuje podobné hry jako výborné hry pro všechny hráče obdařené konzolí.

    Nečekal jsem tak hloupý gamesplay. Velké zklamání. A bylo vidět, jak chtěl Pavel oponovat J. Olejníkovi, ale nechtěl se vyloženě hádat, tak to raději nechal plavat. Hloupost hry snad poznal každý, kdo není úplně hloupý.

    Zajímalo by mě, jestli se J. Olejník cítí trapně, když byla hra jinak obecně ztrhána jako málokterá velká hra. *1* *7*

    Opět podotýkám, že velmi doufám, že si hru J. Olejník koupil za plnou cenu.
    • 1) Hra obecně strhána nebyla, tohle tvrzení je dost kontroverzní. (Metacritic jako argument neberu)

      2) Tvrzení, že by si recenzent měl recenzent recenzovaný produkt koupit je opravdu pitomé. Co třeba recenze aut/motorek. To by pak mohl být recenzent pouze Warren Buffet a jemu podobní *1*
      • tak hlavne tam padaj argumenty o autech, pritom jsou uplne na hlavu postaveny

        kdyby to mysleli vazne, tak mluvi o orderu jako o skoda roomster za mega a pul, to by ani v top gearu neproslo
  • Koukám, že tady se pořád brečí a brečí. Ta hra tady prostě je a jelikož nežijeme v KLDR, nikdo vás nenutí ji hrát, natož kupovat. Nebylo by teda fér dát pokoj těm, kdo si ji koupili, zahráli a třeba je bavila. Trochu se nad tím vším povznést? End of story *3*
  • BelaJBB
    Nedopozeral som, lebo :
    Pokiaľ recenzent v 50:25 zobral do rúk samopal a komentoval to, že si vezme kulomet, pousmial som sa. Ale keď cca v 52 minúte dospel k záveru, že horšia grafika by ovplyvnila hrateľnosť, tak som to vypol a rozmýšľal som, kde soudruzi v NDR udelali chybu. Doteraz som to nepochopil.
    Len na margo v gameplay padla zmienka, že táto grafika by bola super v Dishonored. Načo ? Zlepšila by sa hrateľnosť ? Podľa mňa vôbec nie. Dishonored malo skvelú štylizačnú grafiku a na rozdiel od Ordru aj hrateľnosť. Za Dishonored len toľko, že tu vo videorecenzii dostala 9/10, čím len o prsia predbehla Order. Či je tento minimálny rozdiel zaslúžený, na to si môže utvoriť každý vlastný názor.
    • Draken69CZ
      Mr. O se prostě mohl opřít pouze o tu grafiku a kolem toho postavil obhajobu této hry na nic jiného se nemohl spolehnout protože nic jiného ta hra, bohužel, nenabízí. Podle jeho "logiky" je to tedy hra s nejlepší hratelností, když je to momentálně nejhezčí hra. Hrozný bláboly XD Sebereflexe, nadhled a zdravá kritika je Mr. O cizí.
  • h0p3
    Mě by zajímalo, kolik z vás si tu hru koupilo a zahrálo? Že tu porád držkujete.
    • illy
      Já. A docela mě baví. Pak do bazoše se ztrátou čtyř kil a hurá na FC4 *4*
    • Draken69CZ
      K tomu se nikdo nepřizná jak by pak vypadal *15*
  • Tak Olejnik stoji uprostred strielačky a ob-čas ho aj niekto trafi a obrazovka sa trošku začervena...nooo lebo to je začiatok hry...:-DDD ako sry pani recenzenti, vaš pristup - PC hru by ste zodrali z kože !!
    Zaujimave ale, že to žiadnemu konzolistovi nevadi a vôbec, veď im vlastne NIČ nevadi...to len my PC čkari mame problem...idealna cielova skupina, SONY bravooo... maš vyhrate, staly prisun peňazi tyto GGG hriankovačkulerosmasters kupia všetko...ale ja si myslim, že už aj deti, by už mohli byť v tom veku trošku kriticke, nemysliš GGG ?? veď aj infantilnosť a demencia ma svoje limity...ČI ?
    • Kozy
      Tak třeba ty QTE mi vadí fakt hodně, jinak dobrý.
      • QTE je naprosto bezproblémová herní mechanika a Order s ní zachází velmi solidně. Zatím ještě nikdo inteligentní nevysvětlil, proč by tu neměla vlastně být, a proč kromě jakéhosi subjektivného nepodstatného nadavování, zůstává pro některé tak srdceryvnou sondou do jejich nervózních lejn. Ale to já jen tak...
        • Ako skutočne, ak je podla teba hranie hier, spôsobom pozeram filmik a stlačim v pravy čas koliesko, alebo trojuholniček v poriadku, a bavi ťa to, tak naozaj neviem, kde v tvojom pripade genovy inžinieri urobili chybu...alebo koko maš rokov ? lebo moju 7 ročnu dcerku to už nebaví... *1*
          • V pořádku to je, protože je to součást jinak širokýho spektra her. Nic na tomto žánru, na hrách na tomto postavených, na hrách toho využívající a hrající se s tím, nevidím, vskutku. Ten problém tu prostě není.
            • Ale propimenul si mi jeden dobry vtip:
              Anketa v UK...Myslíte si že poľské prisťahovalectvo je problém?... 30% opýtaných odpovedalo: "Yes,it is a big problem"... 70% "Nie widzę absolutnie kurwa żadnego problemu" *1*
            • Nie si ty Jejdašek ?? To je potom debata marna... *1* *3*
        • Proc by nemela byt? Je zbytecna, frustrujici, neprinasi hraci zadne zazitek, vyzvu, radost z jejho plneni.
          Nikdo nema QTE rad, nekdo min, nekdo vic, ale neznam nikoho komi by prinasela radost. Je to stupidni mechanika, ve hrach naprosto stupidne a zbytecne uzivana.
          • Subjektivní, předpojatýž. Taky myslím, že do srand Doty a CoH ti to skutečně ještě nikdo nenasral, takže konkrétně tobě by to mělo být spíš u pr*ele, příteli.
            • Tož, ty jsi tady host, takže jako ze slušnosti k domácím, by si přece jen mohl sám.
            • Nuz, ako kazdy, kto nevie nejaky jazyk, pouzi slovnik ;-)
            • Mantor

              No úžasný. Hele, co to má bejt "triezvu"?
            • Mantor,

              už druhý polský cizinec, co to nenápadně dotrkal na svou famílii jako vzorek dospělosti. Kamarádi, doufal jsem ve slušnou a střízlivou diskusi. Ale ano, Dota je stále tolerance nehodná urážka PC hraní a hraní vůbec, a pokud bych neměl na výběr a měl zvolit mezi hrou, mylně a vtipně považovanou za základní test inteligence zvířat, a divně vypadající a ničím zajímavou magořinou pro fetky, potom budu s jistotou zábavy a hratelnosti ťukat radši obrázky. CoH je zase velmi směšná variace na poctivou rts a rtt, která tak maximálně dělá ostudu takovým jako je Sudden strike, Blitzkrieg, Soldiers of heroes případně Men of war. Prostě taková na oko hezky vypadající věc pro blby nebo ty neznalý, kteří v době vydání téhle slávy odhodili kačery. Pochopitelně, jsem tolerantní člověk, a proto, baví-li tohle (Dota a CoH) někoho, s výsměchem a patřičným salutováním jeho odcházejícímu vkusu, ho určitě nebudu od toho odrazovat, protože jeho problém. Teda do doby, než se začně prohlašovat, jak je CoH nejlepšejší na světě a prototyp autentičnosti a military záležitostí. To je hodně už i na šimpanze.

              PS: Na co přešli potomci? Na Half-life nebo GTA?
              • Reakce na příspěvek:

                Aky mas problem? Ved som uplne tolerantne uznal, ze ak to ma niekto rad QTE, ktore sa naozaj napadne podobaju na simpanzie hratky, netreba tomu branit. Su to jeho preferencie. To , ze si na to vychrlil zase palbu svojej neukojenej grafomanie postradajucej zmysel, logiku, vkus a hlavne slusnost ci snahu o triezvu diskusiu.
                Su to decka , nedovolim im predsa hrat GTA, hravaju nejaku tu Terrariu, Minecraft ci ine lego hry.
              • Reakce na příspěvek:

                Vem si zbran a bez na Ukrajinu, tam dostanes real military RTS, navic bude o blba min.
                Dota ti nejde tak na nu nadavas, klasicke pripad, jinak ses bud GGG, nebo jeho incestni kamos Jejdasek.
            • Ale tak kazdemu sa paci ina herna mechanika, ty neznasas hratelnost Doty a COH a milujes mechaniku stlacania obrazkov videnych na obrazovke, co je rovnaka metoda ako zakladne testy inteligencie pri simpanzoch. Iny to ma naopak, to je uplne v poriadku. Aj moje decka mali QTE mechaniky radi, ale preslo ich to zhruba tak v 3 rokoch.
            • Milý humorný otče, za utření huby bryndáčkem a uvelebení se v plínce ti musím sdělit krutou věc - nemám konzoli a jsem PCčkář. A jako takový samozřejmě krituzuji i špatný hry na svou platformu. Ale znovu vytahovat Dotu a CoH, který nám tak reálně ukazuje military, jak si kdysi fakticky tvrdil? Ne, to už snad probráno bylo a vím, že nejsi hoden k tomu, abys diskutoval s mozkem a bez sentimentu nad záležitostmi, kterým moc rozumět nechceš.
            • Vidim ze te COH opravdu trapi, udelam ti proto radost, dneska uz mam zasebou 3 zapasy, to je co defekte.
              Jinak vis jake je rozdil mezi PC hracem a konzolistem jako ty?
              PC hrace dokaze zkritizovat i hru na svou platformu, kdyz je hra spatna da ji to sezrat?
              Konzolista jako ty, bude obhajovat i zlate zvratek, nejde mu o kvalitu hry, je pro neho dulezity ze vysla na jeho platformu, a proto proste nemuze byt spatna.
              Ses dobre komediant kluku :-D
        • Kozy
          Jistě, bezproblémová, jenom absolutně zbytečná.
          • A kdo to určuje tu její zbytečnost? Je to jedna z forem budující hru a její hratelnost, případně hratelnostní prvky. Jedna z forem. Pokud se někomu u nějakého titulu nelíbí, ať se dívá po takových, kde to není. Pořád nevidím důvod, proč by to ve hrách, které to chtějí využít, nemělo být.
            • Tak som si spomenul, že pred par rokmi, tušim 15timi, som mal na videu, ANO na videu požičany film Harry Potter a neviem čo... s tymi velkymi pavukmi, a ako bonus, sa dala na videu, na dialkovom ovladači, hrať pasaž z filmu, ako utekate tym autom cez les pred pavukmi...išiel filmik a občas si stlačil dake tlačitko na ovladači, ked si stalčil zle, alebo si nestihol, zožrali ťa pavuci...no naramna zabava, len neviem načo ste vražali tie strašne prachy do nextgen PS4...
      • Tak to zachraňuješ konzolistom česť, som zvedavy, či sa ešte niekto ozve, lebo konzolisti len minuskuju a tvrdia že konzolove hry sa nesmu kritizovať...
        QTE je hnus, to ked vidim v hre, tak škripem zubami...skutočne nechapem prečo to se*u, inak, do celkom inak dobrej hry...
    • Taky mi přijde, že se fanboyství hriankovačů rozšířilo nebezpečně moc.
  • Lidi proberte se, 6 hodin je vám na film málo? Vždyť je to úplně o ničem, pro mě je 6 hodin až moc.
  • Olejnik si absolutne nedokaze hru obhajit, placa kraviny o autech, a co kdyby zminil i cenu.
    Navic pokud se mu libi pribeh tak bude ten clovek dost jednoduche, a tohle video to ukazuje, co ma spolecnyho to ze nepratele sou uplne tupy stim ze hra je na zacatku, Solidni blaboly vede pan Olejnik v tomhle videu
    • Olejnik nič nemusi obhajovať, ta hra sa obhajuje sama :-D len mi nie je jasne, pre aku vekovu kategoriu je tato hra určena... *15*
  • steampunková, viktoriánská a filmová akce....takový alibismus místo toho aby napsali konzoloidní slátanina pro lidi které nebaví hry.
    • Bral bych hned na pc... tam nevysla poradna aaa hra ani nepamatuju. Asi je na case, si tu ps4 koupit.
      • ps4 vlastnim, a teda ze by ten vyber byl nejaky extra, heh radsi pockej tak rok este. ja sem chtel blu ray prehravac, tak sem trochu vic zainvestoval jinak bych do toho jeste nesel
      • Však na PC to pustíš přes youtube a ve finále je to v lepší kvalitě než na PS. Místo ovladače popkorn a je to lepší než to "hrát".
        • Presne o cem hovorim. Vy pc jelita za ty hry proste platit nebude a nebudete. Jen krast a hejtovat... hlavne s pychou vam vlastni. Hehehe
          • Promiň ale za odpad už platím, nehodlám platit 2x.
  • ta hra je kompotina a nezasluzi si aby ju niekto kupoval, mozno tak niekedy v bazare s poriadnou zlavou ale aj nad tym porozmyslam. Aj ked je malo hier na ps4 tak len koli tomu do tohoto peniaze nenatlacim to radsej pockam na bloodborne, alebo zahram nieco na pc.
  • Tahle hra je urazka inteligence a divat se na vosmickoveho volejnika jak to obhajuje, s vobrovskym kterej miluje i shity jako farcry, no jako pat a mat kterej hrajou hry

    tohleto melo byt smeteno ze stolu a roztrhano, a tady tomu davate osmicky a jeste i video prostor, lol, horsi jak ojrogejmr pomalu tady
    • natodle je volejník presne expert, fc4 10/10, rpo jistotu recenzováno z konzole, protože blablabla, ani ve verzi 1.7 to na PC nefunguje poradne, totalni s*it ta hra... ten člověk prostě má rád podmázuto, jméno sedí. Tak co? ZAS BAN???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit