Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak hlavne tam padaj argumenty o autech, pritom jsou uplne na hlavu postaveny

    kdyby to mysleli vazne, tak mluvi o orderu jako o skoda roomster za mega a pul, to by ani v top gearu neproslo
  • 1) Hra obecně strhána nebyla, tohle tvrzení je dost kontroverzní. (Metacritic jako argument neberu)

    2) Tvrzení, že by si recenzent měl recenzent recenzovaný produkt koupit je opravdu pitomé. Co třeba recenze aut/motorek. To by pak mohl být recenzent pouze Warren Buffet a jemu podobní *1*
  • Konečně jsem se na to podíval a je mi líto, J. Olejník je pro mě naprosto nekompetentní. Jeho obhajoba je naprosto ubohá a velmi hloupá. A vy redakce si uvědomte, že se jako celek ztotožňujete s recenzí J. Olejníka a doporučujete podobné hry. Games podporuje podobné hry jako výborné hry pro všechny hráče obdařené konzolí.

    Nečekal jsem tak hloupý gamesplay. Velké zklamání. A bylo vidět, jak chtěl Pavel oponovat J. Olejníkovi, ale nechtěl se vyloženě hádat, tak to raději nechal plavat. Hloupost hry snad poznal každý, kdo není úplně hloupý.

    Zajímalo by mě, jestli se J. Olejník cítí trapně, když byla hra jinak obecně ztrhána jako málokterá velká hra. *1* *7*

    Opět podotýkám, že velmi doufám, že si hru J. Olejník koupil za plnou cenu.
  • Nechápu proč si bereš do huby MOBA hry. Očividně jsi to nehrál. A myslíš, že to jsou nejhranější hry vůbec kvůli grafice? Srovnávat 2 naprosto odlišné hry a ještě grafikou... Nojo, s takovými hatery jako ty by jsi si (bohužel) mohl v LoL podat ruce. A přijde mi lepší radši koupit za 100 Kč skin, který mi vydrží měsíce, než za patnáct stovek tento film, který po prvním shlédnutí skončí v šuplíku.
  • illy
    Já. A docela mě baví. Pak do bazoše se ztrátou čtyř kil a hurá na FC4 *4*
  • Ta hra je jako jen 3h dlohá jo? OMG platit za demo *1*
  • Koukám, že tady se pořád brečí a brečí. Ta hra tady prostě je a jelikož nežijeme v KLDR, nikdo vás nenutí ji hrát, natož kupovat. Nebylo by teda fér dát pokoj těm, kdo si ji koupili, zahráli a třeba je bavila. Trochu se nad tím vším povznést? End of story *3*
  • Tož, ty jsi tady host, takže jako ze slušnosti k domácím, by si přece jen mohl sám.
  • Nuz, ako kazdy, kto nevie nejaky jazyk, pouzi slovnik ;-)
  • Mantor

    No úžasný. Hele, co to má bejt "triezvu"?
  • Aky mas problem? Ved som uplne tolerantne uznal, ze ak to ma niekto rad QTE, ktore sa naozaj napadne podobaju na simpanzie hratky, netreba tomu branit. Su to jeho preferencie. To , ze si na to vychrlil zase palbu svojej neukojenej grafomanie postradajucej zmysel, logiku, vkus a hlavne slusnost ci snahu o triezvu diskusiu.
    Su to decka , nedovolim im predsa hrat GTA, hravaju nejaku tu Terrariu, Minecraft ci ine lego hry.
  • Draken69CZ
    K tomu se nikdo nepřizná jak by pak vypadal *15*
  • Draken69CZ
    Mr. O se prostě mohl opřít pouze o tu grafiku a kolem toho postavil obhajobu této hry na nic jiného se nemohl spolehnout protože nic jiného ta hra, bohužel, nenabízí. Podle jeho "logiky" je to tedy hra s nejlepší hratelností, když je to momentálně nejhezčí hra. Hrozný bláboly XD Sebereflexe, nadhled a zdravá kritika je Mr. O cizí.
  • BelaJBB
    Nedopozeral som, lebo :
    Pokiaľ recenzent v 50:25 zobral do rúk samopal a komentoval to, že si vezme kulomet, pousmial som sa. Ale keď cca v 52 minúte dospel k záveru, že horšia grafika by ovplyvnila hrateľnosť, tak som to vypol a rozmýšľal som, kde soudruzi v NDR udelali chybu. Doteraz som to nepochopil.
    Len na margo v gameplay padla zmienka, že táto grafika by bola super v Dishonored. Načo ? Zlepšila by sa hrateľnosť ? Podľa mňa vôbec nie. Dishonored malo skvelú štylizačnú grafiku a na rozdiel od Ordru aj hrateľnosť. Za Dishonored len toľko, že tu vo videorecenzii dostala 9/10, čím len o prsia predbehla Order. Či je tento minimálny rozdiel zaslúžený, na to si môže utvoriť každý vlastný názor.
  • Vem si zbran a bez na Ukrajinu, tam dostanes real military RTS, navic bude o blba min.
    Dota ti nejde tak na nu nadavas, klasicke pripad, jinak ses bud GGG, nebo jeho incestni kamos Jejdasek.
  • zales do diry. v dnesni dobe uz je bezne vlastni konzoli i pc, takze asi tak nejak. takze jako jeden z tech co ps4 maji ti tady do ksichtu rikam, ze ta hra je dobra. To znamena tak maximalne za 6z10, ale ne vyborna jak se vsude hodnoti a rozhodne to neni dobra koupe vzhledem k cene. recenzenti se uz tak boji neco pravem zkritizovat, ze je to az k placi.
  • Mantor,

    už druhý polský cizinec, co to nenápadně dotrkal na svou famílii jako vzorek dospělosti. Kamarádi, doufal jsem ve slušnou a střízlivou diskusi. Ale ano, Dota je stále tolerance nehodná urážka PC hraní a hraní vůbec, a pokud bych neměl na výběr a měl zvolit mezi hrou, mylně a vtipně považovanou za základní test inteligence zvířat, a divně vypadající a ničím zajímavou magořinou pro fetky, potom budu s jistotou zábavy a hratelnosti ťukat radši obrázky. CoH je zase velmi směšná variace na poctivou rts a rtt, která tak maximálně dělá ostudu takovým jako je Sudden strike, Blitzkrieg, Soldiers of heroes případně Men of war. Prostě taková na oko hezky vypadající věc pro blby nebo ty neznalý, kteří v době vydání téhle slávy odhodili kačery. Pochopitelně, jsem tolerantní člověk, a proto, baví-li tohle (Dota a CoH) někoho, s výsměchem a patřičným salutováním jeho odcházejícímu vkusu, ho určitě nebudu od toho odrazovat, protože jeho problém. Teda do doby, než se začně prohlašovat, jak je CoH nejlepšejší na světě a prototyp autentičnosti a military záležitostí. To je hodně už i na šimpanze.

    PS: Na co přešli potomci? Na Half-life nebo GTA?
  • ps4 vlastnim, a teda ze by ten vyber byl nejaky extra, heh radsi pockej tak rok este. ja sem chtel blu ray prehravac, tak sem trochu vic zainvestoval jinak bych do toho jeste nesel
  • h0p3
    Mě by zajímalo, kolik z vás si tu hru koupilo a zahrálo? Že tu porád držkujete.
  • Ale tak kazdemu sa paci ina herna mechanika, ty neznasas hratelnost Doty a COH a milujes mechaniku stlacania obrazkov videnych na obrazovke, co je rovnaka metoda ako zakladne testy inteligencie pri simpanzoch. Iny to ma naopak, to je uplne v poriadku. Aj moje decka mali QTE mechaniky radi, ale preslo ich to zhruba tak v 3 rokoch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit